Fin service, ret men guide til hvilke slags persienne stil man kan vælge.
Helt igennem fed kvalitet på de bambus persienner som jeg havde bestilt, pakningen til den lange fragt var i sig selv en kunstart og pakket bedre end noget andet firma, og jeg handler meget på nett... Se mere
Clickforblinds.com - Made-to-Measure Blinds Online, Aluminium Blinds, Wooden Blinds, buy blinds online - we deliver to your door anywhere in Europe.
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge
Nemt og meget flotte bambus persienner
Alt er godt, lige fra bestilling til levering. De er emballeret rigtig godt i kraftig papkasser, den ene kasse var dog gået op i enden, men da hver enkelt persienne er emballeret i plastik, var er ikke sket nogen skade. Jeg bestilte først nogle prøver for at vælge den rigtige farve. Jeg har købt 7 stk bambus persienner. Det er super flotte og nemme at sætte op med tilhørende beslag.
Kvalitet
Jeg er SÅ glad og tilfreds med mine nye persienner :) Alle målene passer og kundeservicen er gode til at hjælpe. Forventer at handle der igen.
Et godt sted at bestille persienner
Det er nu den 4. persienne jeg har bestilt hos ClickForBlinds og må sige at jeg har været virkelig tilfreds hver gang med kvaliteten.
Det er let at bestille og processen går hurtigt.
Der er også en god service.
Super flot kvalitet
Hurtig levering, bestilte mål er korrekt udført. Det er så smuk en persienne, der virker solid og holdbar.
Alt er gået efter planen og endda leveret hurtigere end lovet.
Fuldt ud tilfreds med de bambus…
Fuldt ud tilfreds med de bambus persienner jeg købte. Alt er som det skal være, og de ser godt ud.
Pæne vare leveret til tiden
Hurtig levering og super flotte…
Hurtig levering og super flotte persienner - meget tilfreds og har bestilt flere. Kan klart anbefales.
Nemt at bestille via hjemmeside og fin service.
Nemt at bestille via hjemmeside. Fin service ved spørgsmål vedr. levering.
Flot vare
Jeg bestilte en bambuspersienne i lys eg, den kom i perfekte mål, virker helt perfekt, og så er den rigtig flot
Flot finish
Nemt at bestille. Gode valgmuligheder. Flot finish. Gode at betjene i dagligdagen.
En fantastisk oplevelse super produkter
En fantastisk salgsservice, produkt og leveringsservice.
Aldrig har jeg oplevet en så opfølgende og problemløsende service. Når man køber online kan det være vanskeligt at definere det ønskede produkt, men ClickForBlinds hjalp mig igennem hele processen.
De leverede produkter levede 100% op til forventningerne - virkelig flotte produkter
Jeg forventer at købe igen
Dan - Kastanievej i Holte - Danmark
Clickforblinds det er super godt og proffessionelt
Super hurtig levering og mine persienner passede perfekt
Tusind tak
5 stjernes oplevelse
Som det første bestilte vi nogle prøver af træ persienner , de lå i postkassen inden for få dage - efter at have valgt ind på hjemmesiden og bestille. Hjemmeside let at forstå og man bliver hjulpet igennem let at forstå. I går fik vi vores nye persienner og har på ingen måde fortrudt. Vi har endda bestemt os for at bestille til stuen også. 5 store stjerne herfra
Alt fungerede fuldt tilfreds
Alt fungerede fuldt tilfreds - både med bestilling og levering.
Super nem hjemmeside
Super nem hjemmeside, levering blev overholdt og forventninger indfriet.