Clever Gaming Anmeldelser

4,8

Tijdje geleden een controller gekocht bij CleverGaming. Controller bleek na enkele dagen een mankement te hebben. Controller opgestuurd echter door DHL kwijtgeraakt, bewijs was aanwezig. Clev... Se mere

De goede communicatie tussen beide partijen gaat wel via de mail. Maar ze beantwoorden hem ten alle tijden wanneer ze tijd hebben. Ze reageren beleefd en communicatief heen en weer via de mail weet je... Se mere

I recently ordered a bunch of modifications at Clever Gaming, where I decided to send in my own controller for them to modify it. They send the controller back the very same day they received, which i... Se mere

Alleen maar lof!! De ‘gouden’ controller van zoonlief gaf de geest. Een mailtje gestuurd en direct reactie terug, ook al was het zondag. Overleg over euvel en oplossing. Controller opgestuurd en na ve... Se mere

1. Videospilbutik

Clever Gaming Clever Gaming is offering you Unique controllers & Modifications! Get yours at www.clever-gaming.com

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

great store for custom controllers

Very quick delivery and friendly response to questions.

Too bad my order didn’t come in full. But it is fixed and the charger that was forgotten will be send

3. maj 2019

Besvarelse fra Clever Gaming

Glad to hear you are satisfied. Have fun!

Slechte service

Iets besteld bij clever-Gaming. Niks ontvangen. Verkeerd aangegeven op bestelling dus meteen even gecontacteerd.. niks te horen van gekregen. Op Facebook zagen ze mijn bericht werd verder ook niet op gereageerd. Later na 4/5 uur doet de site het ook niet meer.

4. marts 2019

Hi Cherroi,

Erg vervelend dat je dit zo hebt ervaren. We hebben dit inmiddels met je opgelost en gezamenlijk besloten je order te annuleren.

Hopelijk tot in de toekomst!

Super snel geleverd.

Super snel geleverd.
Op vragen wordt bijna meteen gereageerd.

18. februar 2019

Besvarelse fra Clever Gaming

Fijn om te horen dat je tevreden bent! Veel plezier met de controller Natasja!

Knoppen voelen niet fijn

Knoppen reageren niet altijd. Voel ook speling in de knopen waardoor hij soms zelfs zonder de knop echt in te drukken hij soms registreerd alsof hij dat wel doet, naar mijn idee is hun klanten service wel goed.

15. februar 2019

Hi,

Vervelend dat je dit zo ervaart! Heb je al contact met ons opgenomen zodat we het probleem voor je kunnen oplossen? We kunnen op je naam geen bestelling terugvinden.

Met vriendelijke groet,

Clever Gaming

Top service

Ik had het verkeerde artikel besteld. Een mailtje en ik mocht gratis omruilen. Ze boden zelfs aan om de kosten van het retourneren te betalen. Top service.

6. februar 2019

Hi Hetty,

Geen probleem! Alsnog veel plezier met het artikel

Playstation controller cover

Stond niet duidelijk op de website dat de ps4 controller cover alleen voor de ds4 V2 was en niet voor V1 hierdoor heb ik hem niet kunnen gebruiken.

3. februar 2019

Hoi Robert,

Wij hebben de dag van bestelling gevraagd of je de V1 of de V2 controller hebt. Wij hebben hier helaas nooit antwoord op gekregen dus besloten de V2 variant te versturen. Zou je ons even kunnen e-mailen op info@clever-gaming.nl? Dan helpen we je verder met de case.

Het was minder goed dan ik had verwacht

Het was minder goed dan ik had verwacht de trilmotor kan je heel hard horen en daardoor is het gamen een stuk minder prettig

15. januar 2019

Hoi Bob,

Jammer om te horen dat je niet helemaal tevreden bent! De trilmotor zit echter standaard in de controller vanuit Sony. Wij begrijpen je frustratie wat betreft de trilmotor! ;) Daarom bieden wij de mogelijkheid deze te verwijderen omdat we dit persoonlijk ook fijner vinden.

Als je dit alsnog wilt kun je even contact met ons opnemen via info@clever-gaming.nl

Fijne dag!

toppie!

De klantenservice is bij jullie op en top! Ik kreeg op al men vragen een antwoord en de controller zelf is gewoon een top ding. Ik koop zeker nog van jullie :D

14. januar 2019

Besvarelse fra Clever Gaming

Goed om te horen Joshua! Veel plezier met de controller!

top controller

Snelle levering top controller

7. december 2018

Super service - Aanrader

Ik heb een Custom Xbox One S gold Chrome controller besteld bij Clever gaming. Deze was binnen de vermelde levertijd binnen.

27. november 2018

Goede kwaliteit

Zeer goed kwaliteit

24. november 2018

Goeddd

Goeddd, product is goed ben er blij mee en de bezoring was snel!

12. november 2018