Jeg er kommet hos Clematis hudpleje, i snart 12 år. Jeg glæder mig til hver behandling, hvor man som kunde er i fokus - Skøn, rolig og hyggelig klinik. Med fokus på kunder, pleje og rådgivning ❤️
Jeg har brugt clematis i lang tid til vippebuk, altid flot resultat men nøj det gør ondt når limen bliver fjernet med en tør grov serviet. Så prøvede en anden, det behøver åbenbart ikke at gøre ondt.... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Clematis Hudpleje er en kosmetolog på Amager. Vi har alt i effektiv hud- og kropspleje til dig. Vi tilbyder mange forskellige behandlinger - eksempelvis voksbehandling og ansigtsbehandling - og du finder helt sikkert det, du søger.
Danmark
- www.clematis-hudpleje.dk
Svarer typisk inden for 48 timer
Virkelig lækre behandlinger - kan kun anbefale stort!
Jeg kommer jævnligt hos Clematis og får både ansigtsbehandling og behandling af og lak på negle. Mine negle er efter overgangsalderen blevet meget skøbelige, men med en forstærkende dybdebehandling bliver de meget stærkere og smukkere at se på. Min hud i ansigtet har i den grad også ændret sig efter overgangsalderen satte ind, men efter at have været i kyndig behandling hos Clematis fremstår min hud altid med meget mere glød og ser bare generelt yngre og bedre ud.
Behandlingerne bliver udført meget professionelt, og omgivelserne er behagelige og afslappede - jeg nyder at bliver forkælet hos Cleamtis og er virkelig glad for resultatet - jeg kan se en klar forskel på min hud og mine negle, når jeg holder mine behandlinger ved lige. Kæmpe anbefaling herfra!
Jeg er kommet hos Clematis hudpleje
Med fokus på kunder, pleje og rådgivning ❤️
Bryn og vipper
. God betjening så det er ikke sidste gang for mig.
Jeg har brugt clematis i lang tid til…
Jeg har brugt clematis i lang tid til vippebuk, altid flot resultat men nøj det gør ondt når limen bliver fjernet med en tør grov serviet. Så prøvede en anden, det behøver åbenbart ikke at gøre ondt...who knew.
Så ville jeg prøve en brow lamination, igen flotte bryn, men jeg har hævet store brandsår under mine bryn efter voks. Jeg har spurgt andre om dette er normalt og det er det bestemt ikke! Jeg sætter ikke mine ben der igen, det er simpelthen for smertefuldt.
Hudpleje i top
Er kommet i klinikken i mange år og får altid en personlig og professionel betjening og behandling. Deres ansigtsbehandlinger med de lækre Osmosis-produkter har været gavnlige for mig fra dag 1. Det er ren selvforkælelse. Der er altid rent og pænt i klinikken og man bliver mødt med smil og varme. Jeg vil til enhver tid anbefale Clematis Hudpleje.

Nej tak til tredje gang
Har været der to gange for at få lavet lashlift og bryn.
Første gang fik jeg en hudafskrabning ved øjenbrynet. Men det var rigtig flot resultat, derfor kom jeg igen. Anden gang var en forfærdelig oplevelse, og jeg gik derfra med lim på hele mit ene øjenlåg, og vipper der var skæve og drejet.
Jeg har måske bare været uheldig, men jeg kommer altså desværre ikke igen, pga de to oplevelser.

Besvarelse fra Clematis Hudpleje
Professionel og behagelig oplevelse!
Jeg har kun godt at skrive om Martine og Clematis. Jeg kommer fast en gang om måneden og er super tilfreds med voksbehandlingerne. Man bliver altid mødt med et smil, og Martine er god til at få en til at føle sig tryg.
Fantastisk sted!
Jeg har været kunde hos Clematis…
Jeg har været kunde hos Clematis Hudpleje i over 10 år, og det er altid en fornøjelse at komme hos Martine. Hun er utrolig dygtig, omhyggelig og får én til at føle sig tryg og godt tilpas – uanset om det er voksbehandling, negle eller fødder. Jeg kan varmt anbefale Martine og hendes klinik til alle, der ønsker professionel behandling i hyggelige omgivelser.

Dårligt lash lift :(
Jeg bookede en tid til permanent vippebuk og farvning, men mine vipper er ikke mere bukkede end de var før - hvilket er ærgerligt da det så vil sige jeg har betalt 450kr for farve. Jeg har været der en gang før hvor jeg fik det lavet af Julie, og det blev mega godt. Men så havde jeg hende den anden denne gang, hvor det er blevet ret skuffende. Derudover har min veninde haft præcis samme oplevelse, nemlig at hende som ikke er Julie, ikke kan finde ud af at lave lashlift, hvilket jeg ikke synes er i orden når man tager penge for det.

Fantastisk service.
Jeg har fået farvet mine bryn og vipper der i et par år nu og det er fantastisk resultat og service hver gang.
Kundepleje og behandlinger i top klasse.
Har gået hos Martine og Julie i flere år nu. Professionelle behandlinger lige fra negle til kropspleje. Går altid hjem med et godt resultat. Og så er kundeplejen i top. Kæmpe anbefaling fra mig.

Baby venlig
Tak for stor rummelighed og fleksibilitet i dag under min voks behandling. Jeg havde min lille søn på 2 mdr med og han græd og måtte tages op undervejs. Men det lykkedes fint at gennemføre grundet stor tålmodighed fra behandleren.
Er i øbrigt også tilfreds med prisen, som er lavere end mange andre steder.
Fantastisk
Er kommet hos Martine gennem flere år og kan kun sige fantastisk service, smil og godt humør, kan varmt anbefales.
Bedste anbefalinger
Absolut fin service og priserne tilmed ganske overskuelige.
Er kommer der flere gange, og personalet er altid smilende, servicemindede og dygtige.
Kommer altid derfra med fint resultat!
Bedste anbefalinger herfra.
Dejlig oplevelse.
Dejlig oplevelse.
Hot Stone massage ( 1 time ) udført professionelt af Sørine - en rigtig god, og afslappende oplevelse i rolig atmosfære.
Luxus ansigtsbeh. ( dybde rens ) Rigtig god oplevelse. Kosmetolog Martine
Disse behandlinger kan varmt anbefales,da de udføres af et dedikeret personale - hygiejnen er i top - rimelige priser - 5 stjerner
Bh.Hanne Vibendal
Super dejligt sted!
Er så glad for at komme til behandlinger hos Clematis hudpleje. Det er ikke kun selve behandlingen, men gode råd fra personalet, dejlig stemning fra man kommer til man går, og sidst men ikke mindst, priserne er meget billigere end andre steder. Kan varmt anbefale Clematis hudpleje!
Lækker behandling meget venligt…
Lækker behandling meget venligt personale kan kun anbefale det.
Super profesionelle behandling af…
Super profesionelle behandling af ejeren, mine tær og fingernegle er helt klar til sommer! Stor anbefaling herfra. Fik Clematis anbefalet af en veninde, da min normale negledame er gået på barsel og kan helt klart give anbefalingen videre!

Dårlig behandling
En dårlig oplevelse havde bestilt 2 behandlinger på ca 1.5 time men var færdig på under en time .Man kunne ikke se at jeg havde fået en gang pedicure.jeg kom ikke til før tid og går normalt ikke hos fodterapeut

Besvarelse fra Clematis Hudpleje
God service og skønne piger !🥳