Julemarked 2025 - søndag. Familie på 4 fra Århus. Smukke omgivelser, mange smukke julepyntsdetaljer både på og i bygninger, samt rundt i haven og skoven. Entre prisen er væsentlig højere end... Se mere
julemarkedet var samlet om nogle små steder hvor der blev samlet alt for mange mennesker. Det var umuligt at komme ind nogen steder med mindre du var villig til at stå meget længe i kø. Var overhovede... Se mere
En virkelig dårlig oplevelse med meget lange køer til alting! Når man endelig kom ind i husene efter evindelig ventetid, kunne man ikke se tingene i boderne for mennesker! Vi fik intet at spise pga. k... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Andre kiggede også på
Julemarked
Julemarked besøgt idag 23/11. Fuldstændig overfyldt! Vi brugte 15-20 min på at finde en p-plads. Da vi kom til indgangen ventede vi yderlige 15-20 min på at betale. Det første vi møder er en kæmpe kø til henstevognskørsel og så 3 heste der frådede fra munden og var badet ind i sved!
Vi går så op til staldene hvor der skulle være boder, her stod vi igen i kø bare for at komme ind, da vi kom ind kunne vi intet se fordi der var så proppet med mennesker! Udenfor var der få boder med kaffe og mad…ca 100 meters kø til dem alle, vi kørte derfra 45 min efter vi ankom på p-pladsen! På ingen måde pengene værd!!!
5 stjerner til personalet 😊 den første…
5 stjerner til personalet 😊 den første hilser/byder velkommen allerede på gårdspladsen. 2 søde piger tog sig af billetten. En meget venlig dame fortalte gæsterne om slottet/udstillingen inden man gik ind. Inde i selve udstilling var der igen en venlig dame som hilste velkommen og var klar til at besvare spørgsmål. Det er længe siden jeg er blevet så godt behandlet. Virkelig en positiv oplevelse. Slot og udstilling også rigtig god 😊😊
Hjemmesiden er misvisende.
Hjemmesiden er misvisende.
Det koster 50 dkkr. per voksen (fra 15 år) blot for at entrere parken, hvilket ikke er nævnt på hjemmesiden.
Slottet er ikke åbent for besøgende med mindre der er lavet aftale om omvisning.
Øv til slowjuicer
Kære Claus, jeg må indrømme at jeg forventet et rigtig godt produkt fra dig. Desværre lever denne slow juicer ikke op til mine forventninger. Jeg må, til stor irritation, efterfølgende filtere juicen, da der kommer for meget "skrald" med ud. Lidt øv, synes jeg. Hvilket gør at jeg faktisk ikke gider at bruge den.
Mvh Lene