Jeg er utrolig tilfreds med mit køb hos Clarthe. Smykket overgår alle mine forventninger med sin smukke udførelse og kvalitet. Hele købsoplevelsen var en fornøjelse – fra den professionelle vejledning... Se mere
Clarthe er simpelthen en juvel af en smykkeforretning! Jeg er blæst væk af deres smukke udvalg af smykker, som alle udstråler kvalitet og elegance. Bestillingen var enkel og leveringen hurtig. Kundese... Se mere
Jeg var bekymret for at handle med dem da jeg ikke kunne læse nogle anmeldelser om virksomheden. Jeg har forelsket mig i et armbånd og tog derfor chancen. Det overraskede mig enormt meget da jeg aller... Se mere
Fantastiske smukke smykker, rigtig god collection som passer til årstiderne. Rigtig god service, hvis der er spørgsmål så de rigtige gode til at vejlede. Samt levere til tiden. Rigtig god kvalitet... Se mere
Clarthe er en dansk virksomhed med fokus på håndlavede smykker
Finlandsvej 53, 7100, Vejle, Danmark
Super service og elegante smykker til en rigtig fornuftig pris 👌🏽
Kæresten blev super glad for sit smykkesæt og det er bestemt ikke sidste gang jeg handler gaver herfra. Nemt og sikkert 😊
Der er et bredt sortiment af smykker til en god pris, som er kvalitetsfulde. Derudover har de også en god service, hvor det er nemt at få hurtigt kontakt til dem. Kan kun anbefales herfra.
Smukke og elegante smykker! Bestilte et sæt øreringe og en halskæde til min kæreste. De blev leveret efter kun 2 dage og blev såå overrasket over den fine kvalitet 😍
Kæmpe ros for service i top-klasse! Hurtig levering, nem kontakt med kundeservice og ikke mindst, fine smykker.
Jeg har besøgt Clarthe, og jeg kan varmt anbefale det. De har et fantastisk udvalg af smykker, og jeg blev imponeret over kvaliteten af deres produkter.
Sindsyg god kvalitet og hurtig levering, kan klart anbefales.
Tak for det, jeg fik bestilt og modtaget uden nogle udfordringer. Min mor er også meget glade for det. Handler hos jer igen
Hjemmesiden er lige til levering er super godt Fik det ligesom jeg vil have det
Bestilte øreringe til konen og de kom med posten allerede dagen efter. Smukke og til en fair pris 👍👍
Hjemmesiden besidder et superfedt sortiment, samtidig med at servicen er helt i top. Leveringen efter varen er bestilt kan der ikke sættes én finger på, eftersom varen blev afsendt samme dag som bestilt.👌
Fantastisk service, fantastiske vare til fantastiske priser med hurtig levering. Kan helt klart anbefales herfra 👍🏻
Super god service og helt klart den bedste kvalitet man kan få til så fornuftige priser. Klar anbefaling herfra!
Fantastik dejlig service . God kvalitet , og en hurtig levering . Min kæreste blev utrolig glad for gaven . Skal klart købe der fra igen .
Jeg bestilte et par øreringe og en ring. Smykkerne er vildt god kvalitet, og levering gik super hurtigt. Vildt godt oplevelse😃
Super god service og bredt udvalg af flotte produkter til fornuftige priser. Kan stærkt anbefales. Dejligt det også er muligt med afhentning.
Anbefaler helt klart Clarthe, da jeg ikke har oplevet andet end en vild god service! Alt fra hurtig levering til en lav pris!😍
Kvalitetssmykker til en fast lav pris!
Smykkerne er af høj kvalitet med flotte detaljer. Jeg vil helt klart anbefale denne webshop, til alle der leder efter kvalitetssmykker til en fornuftig pris!
Hurtig levering også.
Virkelig tilfreds!! Købte en gave til min veninde i 25 års fødselsdagsgave. Kan helt klart anbefales, fantastisk kvalitet på produktet og bedste kundeservice som var klar til at hjælpe på få sekunder. Det bliver ikke sidste gang jeg handler hos jer!