Clamals tøj er tidløst og kan kombineres uden problemer med tøj fra andre producenter. Det er tidløst design, og tøjet er af en god kvalitet, som tåler vask og strygning, uden at der efterlades slitag... Se mere

Clamal ApS Jeg købte en kjole på deres hjemmeside som kom to dage efter jeg havde bestilt den. Desværre var den et nr. for lille men med hurtig service vial mailkorrespondance som også kun to... Se mere

Bestilt to nederdele. Kvaliteten - på den ene - meget tynd og skrøbelig. Foeret også for kort i nederdelen,når den er SÅ tynd. Anden nederdel med flot foer ,men er riflet fløjl, ser ikke u... Se mere

Jeg bestilte 2 stk. cardigan's på UDSALG på deres nemme og overskuelige hjemmeside. Desværre viste det sig at der kun var den ene på lager og jeg stadig skulle betale samme porto - jeg ville aldri... Se mere

1. Blogger

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

ClaMal sælger lækkert dametøj og storpigetøj online - alt fra egen kollektion. Tøjet er lækkert modetøj, slidstærkt og fremstillet i smarte og moderne metervarer. Størrelserne i damekollektionen går fra 36-46 og i storpigekollektionen fra 44-58.

3,8

God

Tøj bestilt fra gavekort, efter gentagende henvendelser er alt endnu ikke modtaget

Jeg vandt i en konkurrence et gavekort til Clamal, og jeg tænkte "hvor fedt alligevel".
Jeg valgte derfor at bruge gavekortet midt i juli, da jeg i slutningen af august skulle til et bryllup, og jeg gerne ville have noget pænt tøj på (jeg bestilte her en kjole og en nederdel).
Bestillingen gik fint, og jeg fik en ordrebekræftigelse kort efter bestillingen, men så gik alt bare i stå.
Da der var gået 2 uger, kontaktede jeg en fredag så firmaet via. den mail jeg havde fået i ordrebekræftelsen og en mail hvor der stod at jeg skulle have modtaget dem eller de var på vej (et par dage eller tre efter bestillingen fik jeg den).
Claus undskyldte meget, at de først lige havde fået nederdelen på lager, men at de sendte hele ordren samme dag eller den følgende mandag.
Jeg godtog forklaringen og gav mig til at vente. ikke mindre end 9 dage efter den mail, kontaktede jeg firmaet igen. Jeg havde STADIG ikke modtaget mine varer. Jeg fortalte jeg var meget skuffet over oplevelsen og at det altså var vigtigt at jeg modtog varerene inden det bryllup jeg snarligt skulle til.
Fra Claus fik jeg følgende besked: "Hej med dig
Det forstår jeg godt du er skuffet over, men ved ikke helt hvorfor pakken ikke er kommet frem… det undersøger jeg lige

claus"

Det tog åbenbart en hel dag at undersøge, for han vente først tilbage med et "resultat" af den undersøgelse den følgende dag EFTER jeg igen havde kontaktet ham for at høre hvad han havde fundet ud af.

Hans mail lød som følgende:
"Hej med dig

Den skulle blive leveret til dig fredag står der på post dk side

claus" - dette skrev han om torsdagen

Med den besked kunne jeg lige nå at modtage kjolen (specielt den da det var den jeg planlagde at bruge til brylluppet) inden jeg skulle bruge den.
Men jeg var allerede ret træt af min behandling på dette tidspunkt og bad derfor om at få et post danmark pakkenummer, som jeg VED man får når man sender pakker med P-dk.

Herefter hører jeg intet! Jeg får INGEN tilbagemelding med noget pakke nummer.
Og ikke nok med det, så kom pakken aldrig den følgende fredag!

Min mor, der kender en der tidligere har handlet ved firmaet kontakter hende derefter for at høre hvad det er for et firma - altså om der er tale om et seriøst firma, for med denne behandling synes vi alle at det virker meget useriøst.
Hun kontakter en hun kender som fortæller at Claus har fortalt ham at jeg har fået at vide at de ikke har nederdelen på lager.
Dette er en LODRET LØGN! Jeg har ALDRIG fået dette at vide, faktisk har jeg dokumentation på at der er blevet fortalt det direkte modsatte flere gange, og jeg har endda bekræftelsen på at det skulle være sendt.

Denne vens ven får så fat i Kjolen og tager den med til min mor (hvilket jo så også betyder at der ALDRIG er blevet sendt noget!!!), som jeg aldrig nåede at få på til brylluppet, men er så heldig at få en mulighed for at bruge allerede 2 weekender senere til en 80 års fødselsdag.

Men idag 43 dage!!!! senere, har jeg STADIG ikke modtaget nederdelen ELLER hørt noget om hvornår den kommer.
Jeg har fået kjolen hjem, og den passer fint og er meget lækker og flot. Men jeg er RASENDE over den behandling jeg har modtaget fra firmaet, men aller mest fra firmaejeren Claus, som har direkte løjet for mig, og troet at det er okay og det finder jeg mig bare i!

JEG KØBER ALDRIG fra dette fima igen!
Og jeg kan ikke anbefaler NOGEN SOM HELST at gøre det heller!!!
Servicen jeg har været ude for er forfærdelig og ingen fortjener sådan en behandling bare fordi folk ikke kan fortælle sandheden og levere et godt produkt.

Det skal siges, at havde jeg fra starten fået at vide, at det ikke var muligt at levere til tiden eller at de ikke ville få dele af min bestilling, men at jeg kunne få pengene eller noget andet i stedet, så havde der aldrig været nogle problemer.

Det eneste plus jeg har fået af det var da jeg kunne få kjolen hjem så jeg kan nå at bruge den, men det er sku skandaløst at man skal gå igennem private kontakter for at få bare nogle af sine varer!

(Tøj bestilt 18. juli 2010, pr. 15 septemper mangler halvdelen af ordren stadig at blive modtaget!)

30. august 2010

Fremragende service og herligt nemt

Clamal ApS

Jeg købte en kjole på deres hjemmeside som kom to dage efter jeg havde bestilt den. Desværre var den et nr. for lille men med hurtig service vial mailkorrespondance som også kun tog to dage var en ny kjole leveret.
Jeg har tidl. købt varer som jeg returnerdee og fik pengene igen uden problemer.
Jeg kan kun sige tusinde tak for fremragende og hurtig service.

10. august 2010

Hej Jytte.

Først og fremmest tusind tak for den pæne anmeldelse. Det er lige præcis dine ord vi prøver at leve op til i hverdagen. Bedst mulig service, hurtigst muligt, og på bedst mulig måde at løse de problemer der opstår til kundens fulde tilfredshed.

Dejligt når det påskønnes. Fortsat god dag. =)

Personalet i ClaMal

Beløbet hævet 2 dage FØR afsendelse af varerne. Ikke acceptabelt.

Bestilt to nederdele. Kvaliteten - på den ene - meget tynd og skrøbelig.
Foeret også for kort i nederdelen,når den er SÅ tynd.
Anden nederdel med flot foer ,men er riflet fløjl, ser ikke ud som riflet fløjl på billedet. Faconen er heller ikke som man tror den er ved at se billedet. OK de var sat meget ned - men svarede alligevel slet ikke til billederne.Glad for jeg ikke gav fuld pris ! :o)
Vil også være en god ide at angive længden i beskrivelsen.
Mailkontakt meget fin. Ville godt have givet tre stjerner, men varen er jo ikke ønsket kvalitet.
Og det er selvfølgelig ikke acceptabelt at beløbet trækkes FØR afsendelse.
I.E.

7. august 2010

Vente, vente, vente...

Efter at have betalt ordren skulle den ankomme inden 10 hverdage - men det skete ikke.
Jeg efterlyste mine varer flere gange og fik mange svar - både at de var sendt eller at de var på vej i morgen. Til sidst viste det sig at varerne ikke var på lager og at ordren derfor bare stod og stod ude på lageret. Endelig fik jeg, efter næsten en måned, fremsendt de få varer de havde på lager - og jeg lavede en ny bestilling på nye varernumre for at bruge de resterende penge. Det var svært for nu er stilen ændret til en masse kedeligt ensfarvet tøj - men den bestilling kom dog dagen efter, nok takket være Claus der havde lovet at tage sig af det personligt.
Det viser sig at der er stor forskel på størrelserne selvom jeg har bestilt large på det hele.
Et par bukser er til den stramme side, mens en nederdel og en trøje er alt for store!
Men så syr jeg lidt selv. Orker ikke at sende det tilbage!
Vil fremover kun købe ClaMal hos en forhandler - efter at have prøvet tøjet! Det har jeg gjort tidligere, og det har været udemærket tøj.

28. juni 2010

fin handel

Varerne kom hurtigt og er fine. Alt var købt som udsalgsvarer, men havde jeg skulle betale den oprindelige pris, ville jeg synes at kvaliteten er for dårlig i forhold til prisen.

28. juni 2010

Ros til Clamal.dk

Desværre viste det sig at der kun var den ene på lager og jeg stadig skulle betale samme porto - jeg ville aldrig kun have købt én ting med den porto.

Men ellers fin kundeservice da jeg ringede til dem

25. juni 2010

LANGSOM........ Og svare ikke på henvændelser!

Bestilte tøj den 10 maj og har endnu ikke modtaget noget Har skrevet til dem mange gange, men de har kun svaret på få af henvendelserne og lovet at jeg nok skulle få mit tøj de ville ordne det dagen efter.
Men ingen ting er sket?????
Venter stadig på tøj, som så nok er udsolgt da jeg her kan se at de har formået at levere til andre??????

17. juni 2010

4 Stjerner fra mig til CLAMAL. Jeg har købt 3 par jeans og 2 t-shirts (en med korte- og en med lange ærmer)
T-shirten med lange ærmer var desværre udsolgt, så den fik jeg ikke..
Det er 2. gang jeg handler hos CLAMAL og jeg er stort set tilfreds. Pæn indpakning og hurtig levering..
Skal de have 5 stjerner, skal de gøre noget mere ud af deres fotos på hjemmesiden. Jeg har prøvet at blive "snydt" nogen gange - søger feks på "top" og op dukker en masse billeder, men når jeg så vil se en af de pågældende toppe, er den ofte gemt bag en tunika eller en cardigan. På mange af billederne kan man kun se 1/2-delen af den vare man er interesseret i....
MEN - jeg er godt tilfreds med dette køb. Tøjet passer perfekt og jeg vil helt klart handle hos CLAMAL igen :)

10. juni 2010

Ok behandling og fint tøj

Mit tøj kom og noget af det var ikke lige hvad jeg forventede, jeg returnerede det og fik noget andet, som faldt i min smag, så alt i alt en god oplevelse med Clamal.

10. maj 2010

Hej Britta.

Mange tak for din anmeldelse. Ærgerligt, at noget af det du modtog ikke svarede helt til dine forventninger, men dejligt, at det lykkedes at finde noget der faldt i din smag alligevel.
Vi arbejder på at få gjort vores billedmateriale bedre. Som det kan ses på nyhederne, så fotograferer vi tøjet fra flere vinkler, og laver også detaljebilleder. Samtidig er det muligt at zoome på de enkelte billeder.
Beskrivelserne vil vi på sigt også gøre noget mere ud af, så du og andre forhåbentlig kan få endnu flere positive oplevelser.

uprofessionelt

jeg har bestilt tøj for 10 dage siden og der er ikke mulighed for at følge ordren på nettet ved et track and trace nummer, jeg har prøvet at skrive en mail for at høre hvornår jeg kunne forvente at modtage det, men hører intet, så i skrivende stund aner jeg ikke om jeg ikke får mit tøj eller om der er forsinket.

29. april 2010

Hej Dorte.

Vi har sendt mail rundt til samtlige kunder på vores mailliste, om at vi er ved at samle alle vores lagre i Ikast. Vi har desværre problemer med at få logistikken op at køre igen, og flere af vores kunder vil desværre være ramt af dette.
Vi arbejder på at få tingene til at fungere hurtigst muligt, og tilgodeser kunderne med en række rigtig gode tilbud når flytningen er overstået.
Med hensyn til "Track and trace", så er det noteret, og jeg vil se om det kan implementeres på vores hjemmeside.

Webmaster www.clamal.dk

Sender forkert str. og så skal man vente meget længe på retur pengene

I dag den 29 april, har jeg nu rykket 3 gange for mine penge, og de har fået mit kontonummer flere gange, bla. på mail allerede den 16-4, den samme dag som jeg sendte pakken retur. Så alle de syge undskyldninger er helt hen i vejret. JEG VIL BARE HAVE MINE PENGE RETUR. Som jeg har krav på.

Clamal.dk
Havde bestilt en kjole, så sender de en forkert str. Jeg sender retur, og skal nu vente i lang tid på mine returpenge, har rykket flere gange for dem.

27. april 2010

Hej Helle.

Det er selvfølgelig beklageligt, at du har fået tilsendt en forkert størrelse. Normalt ringer vi og spørger om det er ok at sende "en størrelse ved siden af" i tilfælde af udsolgte varer i en enkelt størrelse.
Grunden til at tilbageførslen ikke var gået igennem, var at det kontonummer du havde oplyst os på retursedlen ikke var rigtigt.
Check en gang mere på din bankkonto, og pengene (plus porto) er tilbageført.

4. maj 2010: Hej Helle. Jeg har fremsendt dokumentation på vores overførsel den 28. april, og forstår ikke, hvis du ikke har modtaget disse?
Vi har på intet tidspunkt nægtet at tilbageføre penge til din konto, og at du ikke har oplyst korrekt kontonummer første gang, det kan vi ikke gøre ret meget ved.
Det er så op til dig at have den mening, at det bare er en syg undskyldning. Skulle der være flere uoverensstemmelser, så er du velkommen til at kontakte mig på mail: glenn@clamal.dk og jeg vil personligt tage mig af sagen og få den lukket hurtigst muligt.
Jeg håber din dag i dag bliver bedre end den du havde den 29. april.

webmaster ClaMal

Rigtig god service

jeg syntes det er en rigtig god service man får hos clamal og priserne er rimelige
Jeg har købt en del trøjer og fleece og er glad for hvad jeg har købt, der er kun en ting jeg savner når jeg handler og det er lidt mere info om tøjet, hvad farve det er og hvilken facon det har og så syntes jeg det er svært at købe t-shir eller top da det mest kun ses på billeder under noget andet. men ellers er jeg en meget tilfres kunde

27. april 2010

Hej Charlotte.

Dejligt at du er glad for at handle med ClaMal, og at du er glad for tøjet.
Vi beklager at en del af materialet ikke helt lever op til det som vores kunder som minimum kunne forvente.
Skriv eventuelt en mail til mig med de designnumre du er interesseret i, og så vil jeg fremskynde disse numre.

Webmaster ClaMal

flot dejligt tøj

har købt meget lækkert tøj gennem clamal og er altid tilfreds, virkelig lækkert kvalitets tøj som holder vask efter vask, også er priserne rimelige . Foretrækker clamal frem for mange andre mærker.
mvh Jacqueline Rasmussen

22. april 2010

Hej Jacqueline.

Først tak for den flotte anmeldelse. Det er dejligt at du kan lide tøjet og kvaliteten af dette. Vi glæder os til at handle med dig fremover også.

Total tilfredshed

Total tilfreds med det tøj jeg bestilte.
Rigtig godt kvalitet og pris.
Helt sikkert et sted jeg vil handle igen

15. april 2010

Hej Jeanne.

Tusind tak for den pæne anmeldelse, og det glæder os at du er glad for tøjet. =)
Vi glæder os til at handle med dig igen.

Personalet i ClaMal

får god kundeservice, og hjemmeside er nem at finde rundt i

købt tøj. køber gerne igen hos Clamal

11. april 2010

Hej OES.

Det glæder os rigtig meget, at vi har givet dig en god oplevelse af det at købe tøj på nettet. Vi ser ferm til at give dig den bedste service i fremtiden også. =)

Personalet i ClaMal

tøjet svarer ikke til foto

det er ret irriterende at man ikke på hjemmesiden og i katalog kan se tøjet ordentligt da det ikke er fotograferet godt nok de enkelte dele fremstår ikke tydeligt nok feks. er det ofte kun forsiden af tøjet der er afbilledet!

25. marts 2010

Hej Marie.

Vi er først og fremmest kede af den (i vores øjne) dårlige anmeldelse. =/
Dernæst kan jeg oplyse, at vi arbejder på sagen i det nye ClaMal. For at forbedre det indtryk du som kunde kan få af varen, har jeg i første omgang implementeret en zoomfunktion på hjemmesiden. Jeg ved godt at det ikke løser dine ønsker med billedvisning fra alle sider. Send mig evt. et link eller to der viser hvordan du gerne vil have det skulle se ud.
Send mig evt. en mail på de designnumre du gerne vil have prioriteret højest, og jeg skal personligt tage mig af dine ønsker.

220410: Marie, du er nødt til at reagere på min henvendelse, ellers kan jeg ikke hjælpe dig. Det er nu over en uge siden jeg sendte dig en personlig besked, da du ikke reagerede på mit svar her på Trustpilot.

Glenn (webmaster)

Køb af Outlet tøj

gHar købt en hvid sweater- men man kunne ikke se at der var V uskæring på ryggen også - og l ruskindsjakke hvor man ikke kunne se den forfra- den har ingen knaooer i- men det er ligeså meget min egen fejl jeg kunne jo have spurt til varen.

25. marts 2010

Hej Anne.

Hvis varerne ikke svarer til dine forventninger, så returnerer du dem bare til os.
Enten kan du bytte til andre varer eller vi returnerer dine penge med et smil. =)

Personalet i ClaMal

P.S.: Jeg er godt klar over at der er en stor del af billedmaterialet på hjemmesiden der ikke helt lever op til krav/ønsker. Jeg arbejder på sagen, men det er en krævende proces at gå det hele igennem.

Glenn (webmaster)

lækker tøj til lækre kvinder

Jeg synes clamal tøj er meget lækkert, hvis jeg skulle komme med nogen kritik ville det være mere udskiftning af tøj i samme stil og min anden kritik er at hvis i især sælger bukser kan man ikke rigtig se bukserne på billedet, savner jeg. så man rigtig kan se hvad man køber

23. marts 2010

Hej Tina.

Tusind tak for de pæne ord. Med hensyn til kritikken, så kan jeg love at der er udskiftninger på vej, og der vil løbende komme nye ting i shoppen. Hvad billederne angår, så vil vi fremadrettet stille større krav til os selv om flere og bedre billeder, og også flere detaljebilleder. Vi vil også se om det er muligt at gøre lidt mere ud af beskrivelserne af de enkelte produkter.