City Sleep-In Anmeldelser 11

3,5

1. Hotel

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

City Sleep-In er udover at være et billigt overnatningssted og hostel (vandrehjem/ungdomshotel) i Århus, et centralt mødested for backpackers og prisbevidste rejsende i Midtjylland. / Aside from inexpensiv/cheap youth hostel/accomodation/lodging/bed and breakfast, City Sleep-In is a meeting place centrally located in Århus/Aarhus (central jutland) for international backpackers and travellers.

3,5

Middel

Ok til prisen, men ingen håndsprit.

Vi har netop haft et par overnatninger i Århus på City Sleep in. Man får, hvad man betaler for, hverken mere eller mindre, men for pokker da, det havde været ret fedt, hvis der havde været sat spritdispensere frem og sørget for papirhåndklædee på toiletterne! Jeg har en svag erindring om, at der vist stod en enkelt spritdispenser i receptionen, da vi ankom, men dagen efter var den væk, og på fællestoilettet hang der et lillebitte forkølet håndklæde, som jeg ikke ved, hvor ofte blev skiftet? Det er simpelthen ikke i orden i disse coronatider! Bortset fra det, var der ok rent til prisen, og beliggenheden er perfekt. Den mandlige receptionist, som var der, da vi ankom, var tavs og virkede på ingen måde imødekommende, men den kvindelige, som vi tjekkede ud hos, var super sød.

19. juli 2020

Da jeg ankommer med mine børn og skal…

Da jeg ankommer med mine børn og skal tjekke ind bliver vi mødt af en “receptionist” der vidst kun var der for sin løn. Ikke et smil kom der på hans læber.
Du kan leje dig til håndklæder og sengelinned. Eet håndklæde pr mand. Intet til hænderne på toilettet.
2 nætter for 1300 er simpelthen for dyrt for et sted der ikke engang har et lille badeforhæng.
Dynerne er lavet af beton og puderne af det modsatte.
Ikke et sted jeg kommer igen.

19. juli 2019

Utrygt og Ulækkert

Vi havde 2 overnatninger på City Sleep-In Århus sidste weekend (April 2018). Vi kommer aldrig igen. Det var ulækkert og utrygt.
Om natten var det utrygt, fordi flere personer i løbet af natten bankede på og ville ind (begge nætter). Så den første nat fik vi ingen søvn (fordi vi blev vækket af fremmede 3 gange om natten, som mente at dette var deres værelse). Folk var fulde/skæve og ikke til at tale med. I receptionen var der ingen hjælp (den var lukket).
Værelset var ikke gjort ordenligt rent (fx var der ikke støvsuget under sengene / vasket gulv under sengene). Badeværelset var heller ikke rent. Alle steder var der lange hår, som ikke var støvsuget op / tørt væk.
Vi vil hellere betale lidt ekstra og få en god oplevelse en anden gang. Det er ikke pengene værd, at spare de penge på den billigere overnatning. Du vil fortryde det, ligesom os.

18. april 2018

Mine kollegaer og jeg overnattede nogle nætter i City Sleep-In i marts.
Vores oplevelse var positiv. Værelset var i orden og der var ikke noget negativt at sætte en finger på dér. Yderligere ligger hotellet meget centralt i Aarhus C. Receptionisten der modtog os var venlig og gav os gode råd angående indkøb, gode restauranter i nærheden, mm. Da vi yderligere anmodede om at få forlænget vores ophold og nøglekort gik det uden problemer - personalet var i det hele taget rigtig gode mod os, og ligeledes var de andre beboere. Der var en rigtig god kemi.
Har man brug for et sted at overnatte imens man har gøremål i Aarhus, så kan City Sleep-In klart anbefales.

18. marts 2017

En dejlig oplevelse :)

Jeg har overnattet på City Sleep-In i Århus fra den 13 til 18 marts. Det første der mødte mine to kollegaer og jeg, er en små syg receptionist, der trods høj feber giver os et hurtigt tjek ind efterfuldt af nogle gode råd om hvilke spisesteder, vi burde prøve.
Ja, madrasserne var lidt hårde, men i det mindste var de ikke for blødeå. Kort sagt sov jeg godt og tungt og blev nullet i søvn af den rolig gadelarm, som er en del af Århus' charme :)
Jeg vil til slut sige særligt tak til receptionisten med de "store guns", som bragte smil på læberne og gjorde det til en ekstra god opleve :)
Jeg kan meget positivt anbefale City Sleep-in til alle som gerne vil have en hyggelig lille tur til Århus :)
Pænt tak for denne gang :)
PS. Følg receptionistens gode råd :)

18. marts 2017

City sleep in Århus - lever ikke op til hjemmesiden

Vi har i weekenden 5/6. Marts 2016 booket overnatning på hotel sleep in Århus, fordi der efter egen hjemmesiden så ud til at være at tale om en rimelig standard for værelse, når man alene har brug for en enkelt overnatning i det århusianske.
Vi må dog konstatere at værelse 404 var i ringe stand, sengene var i specielt ringe stand, absolut dårlige madrasser, som fremstod nussede.
Vandhanen på badeværelset var utæt, og sprøjtede på spejlet.
Generelt var der også meget lydt på værelset, så man kunne høre hvad der foregik på naboværelserne.
Vi vil ikke anbefale stedet til andre, ligesom vi ikke vil benytte stedet en anden gang.

Vi kan dog oplyse at personalet var meget positive og hjælpsomme.

6. marts 2016

Tyveri og uhygienisk.

Eva Høvring Høeg's beskriver omstændighederne meget godt...
Vi var studerende der skulle overnatte i 3 nætter, vores nøgler til døren virkede ikke(hvilket vi gentagende gange fik fikset) og der var beskidt. Men det var ikke problemet, problemet var da vi kom hjem til en låst dør, men manglende computere, tøj og headsets(indbrud). Døren var ikke engang brudt op, og vi var på tredje sal. Receptionisten var ligeglad med vores problem. Han fejede os af og vi ringede til politiet.

Kan på ingen måde anbefales;

3. oktober 2013

Værste oplevelse nogensinde!

Mig og min kæreste ville have en hyggelig weekend i Aarhus, men pga. ualmindelige dårlig service og forhold på citysleep In aarhus, ville vi egentlig bare hjem dagen efter. Vores første værelse var ikke ren gjort. Gardinet til højre var i stykker, og der lå et brugt bind i skraldespanden. Vi fik heldigvis et nyt værelse, men uheldigvis havde vores naboer valgt at holde techno-fest ved siden af, så vi fik ikke noget søvn. Vi gik ned til receptionisten og spurgte ham, om vi kunne få pengene tilbage, eller om han kunne hjælpe os med larmen, men ingen penge kunne vi få, og receptionisten virkede ikke til at ville hjælpe med larmen.
Værste nat nogensinde!

17. februar 2013

Ok forhold - men trak flere penge

Beliggenheden er perfekt, dog kunne man godt ønske sig parkeringspladser lidt tættere på.
Værelset var fint, der var hvad der skulle være.
Da vi ankom modtog vi til vores overraskelse også sengetøj samt lagen, hvilket han sagde, at vi havde bestilt. Vi havde selv medbragt netop for at undgå dette.
På baggrund af dette trak de yderligere 45 kr. pr. mand.

13. januar 2013

Er dette din virksomhed?