Mega hyggelig og sjov kørelærer, god undervisning og altid god energi. Mega god til at hjælpe en på rette vej til at bestå
Simpelthen den bedste oplevelse, man kunne ønske sig! Søren er så god en underviser - super behagelig og tryg at køre med. Jeg meldte ud fra start, at jeg var en smule trafikskræk, og det... Se mere
Denne køreskole får en fremragende anmeldelse herfra. Søren leverer et højt fagligt niveau sammen med, at han gør undervisningen sjov. Jeg har nu både taget mit bilkørekort samt mc-kørekort hos S... Se mere
Søren har en dyb frustration over den aktuelle misforståelse. Bestillingen af køreprøven var gennemført som aftalt. Det er dybt kritisabelt, at et enkelt telefonopkald skal have så voldsomme konsekven... Se mere
Svarer typisk inden for 24 timer
Fantastiske priser, skide hyggelig undervising og en rar rolig kørelærer. Kan klart anbefales!
Super god undervisning og alle pengene værd! Super billigt og underholdene. Kan varmt anbefales!!
Jeg med 100 procent anbefale Søren, han er varm og behagelig han er dygtigt til at lære fra sig og han tager sig tid sine elver, han vil dig det bedste og han skal have de stjerne jeg kan give ham!
Man lære maget hurtigt og det er maget god undervisning og gøde køre timer
Rigtig god oplevelse. Mega fed køreskole og kørelærer.
Jeg er super tilfreds med den rigtig gode kørelærer Søren som var super hjælpsom og har gjort det sjovt at komme igennem mine køretimer. Han underviser på en måde, der får en til at føle sig tryg og motiveret.
Søren er en behagelig og hyggelig kørelære der også har humoristisk sans. afslappet stemning.
Vi var 5 oppe til MC køreprøve samme dag og alle bestod.
Super god køreskole, hurtigt og effektivt. Gode teori lektioner og køretimer.
Fantastisk hyggelig lærer, altid klar med et smil på læben og en vits på tungen.
Bestod begge prøver i 1. Forsøg🤩
Kæmpe anbefaling herfra😁
Min datter har taget kørekort hos Søren, og hun snakker kun godt om både kørelæren og måden han underviser på.
Han er super sød, imødekommende og hjælpsom. Han støtter og vejleder eleverne så de føler sig trygge.
Jeg kan klart anbefale CityDrive og Søren
Tog kørekort her og det hele var super godt. Jeg bestod både teoriprøve og køreprøve første gang, kørelæreren er mega sød, forstående og tålmodig. Teoritimerne er hyggelige og køretimerne er meget overskuelige, kan klart anbefales😁