Min oplevelse med City Dent
Min oplevelse med City Dent – Professionalisme og omsorg
Jeg ønsker at dele min oplevelse med City Dent, da det kan være en stor beslutning at vælge den rette tandklinik. For dem, der lider af tandproblemer, er det vigtigt at komme i hænderne på et sted, hvor man kan føle sig tryg, forstået og professionelt behandlet.
Efter lang tids research og samtaler med forskellige tandklinikker, fandt jeg frem til City Dent, og jeg er glad for, at mine veje krydsede deres. Allerede fra første øjeblik blev jeg mødt med en varme og professionalisme, som hurtigt overbeviste mig om, at jeg var kommet det rigtige sted hen.
Ved min ankomst blev jeg budt velkommen af Makbule, som tager sig af planlægning og tidsbestillinger. Hun var utrolig venlig og grundig og forklarede hele behandlingsprocessen fra start til slut. Hendes nærvær og måde at tage hånd om mine spørgsmål på gjorde en stor forskel.
Jeg blev derefter introduceret til min tandlæge, Dr. Sinan, som fra første møde udstrålede en høj grad af faglighed. Han lyttede nøje til mine bekymringer og tog sig tid til at forstå mine ønsker. Efter en detaljeret undersøgelse præsenterede han tre forskellige behandlingsmuligheder, som alle blev forklaret grundigt og klart. Det gav mig tryghed i at træffe en beslutning om min behandling.
Selvom jeg kun er i begyndelsen af mit behandlingsforløb, er jeg allerede dybt imponeret over hele teamet på City Dent. De arbejder effektivt og professionelt, men samtidig med en venlighed, der gør oplevelsen langt mindre skræmmende. Særligt for mig, der kan være en udfordrende patient, når smerterne melder sig, har deres omsorg og tålmodighed gjort et stort indtryk.
Efter jeg var rejst hjem, opstod der et par spørgsmål, som jeg ønskede svar på. Jeg kontaktede klinikken og talte med Dr. Berç, som tog sig tid til at besvare mine spørgsmål på en meget professionel og omsorgsfuld måde. Hans indsats bekræftede endnu en gang, at jeg havde valgt den rette klinik.
Jeg vil gerne takke hele teamet: Dr. Sinan, Dr. Berç, Dr. Nevra og Dr. Selin, samt Makbule for deres fantastiske arbejde. Jeg glæder mig allerede til næste fase af min behandling og er spændt på at se det endelige resultat.
Jeg planlægger at dele en opfølgning her, når min behandling er afsluttet om 2-3 måneder. Indtil videre kan jeg kun anbefale City Dent til alle, der ønsker professionel og omsorgsfuld tandpleje.
Tusind tak til jer alle for jeres store indsats – jeg er meget spændt på resultatet.

Besvarelse fra Citydent Istanbul Dental Clinic