Citydent Istanbul Dental Clinic Anmeldelser

3. Tandplejer
  4. Tandlæge med speciale i tandimplantater
  5. Tandprotetiker
  6. Tandblegning

Citydent Istanbul Dental Clinic: Your trusted dentists in Taksim, Istanbul, Turkey. As one of the leading dental clinics in Istanbul, we have offered world-class dental care with a team of 14 dentists and over 60 dedicated staff for nearly 20 years. We utilize state-of-the-art technology for comprehensive dental care solutions. Our specialized services include dental implants, all on four, all on six, teeth whitening, teeth cleaning, Hollywood Smile makeovers, clear aligners, bonding, zirconia crowns and veneers. Skilled dentists and technicians for all needs, focused on your comfort and satisfaction. Free consultation! We speak Turkish, English, French, German, Italian, Russian, Arabic, Spanish and Persian for international patients.

4,8

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Min oplevelse med City Dent

Min oplevelse med City Dent – Professionalisme og omsorg

Jeg ønsker at dele min oplevelse med City Dent, da det kan være en stor beslutning at vælge den rette tandklinik. For dem, der lider af tandproblemer, er det vigtigt at komme i hænderne på et sted, hvor man kan føle sig tryg, forstået og professionelt behandlet.

Efter lang tids research og samtaler med forskellige tandklinikker, fandt jeg frem til City Dent, og jeg er glad for, at mine veje krydsede deres. Allerede fra første øjeblik blev jeg mødt med en varme og professionalisme, som hurtigt overbeviste mig om, at jeg var kommet det rigtige sted hen.

Ved min ankomst blev jeg budt velkommen af Makbule, som tager sig af planlægning og tidsbestillinger. Hun var utrolig venlig og grundig og forklarede hele behandlingsprocessen fra start til slut. Hendes nærvær og måde at tage hånd om mine spørgsmål på gjorde en stor forskel.

Jeg blev derefter introduceret til min tandlæge, Dr. Sinan, som fra første møde udstrålede en høj grad af faglighed. Han lyttede nøje til mine bekymringer og tog sig tid til at forstå mine ønsker. Efter en detaljeret undersøgelse præsenterede han tre forskellige behandlingsmuligheder, som alle blev forklaret grundigt og klart. Det gav mig tryghed i at træffe en beslutning om min behandling.

Selvom jeg kun er i begyndelsen af mit behandlingsforløb, er jeg allerede dybt imponeret over hele teamet på City Dent. De arbejder effektivt og professionelt, men samtidig med en venlighed, der gør oplevelsen langt mindre skræmmende. Særligt for mig, der kan være en udfordrende patient, når smerterne melder sig, har deres omsorg og tålmodighed gjort et stort indtryk.

Efter jeg var rejst hjem, opstod der et par spørgsmål, som jeg ønskede svar på. Jeg kontaktede klinikken og talte med Dr. Berç, som tog sig tid til at besvare mine spørgsmål på en meget professionel og omsorgsfuld måde. Hans indsats bekræftede endnu en gang, at jeg havde valgt den rette klinik.

Jeg vil gerne takke hele teamet: Dr. Sinan, Dr. Berç, Dr. Nevra og Dr. Selin, samt Makbule for deres fantastiske arbejde. Jeg glæder mig allerede til næste fase af min behandling og er spændt på at se det endelige resultat.

Jeg planlægger at dele en opfølgning her, når min behandling er afsluttet om 2-3 måneder. Indtil videre kan jeg kun anbefale City Dent til alle, der ønsker professionel og omsorgsfuld tandpleje.

Tusind tak til jer alle for jeres store indsats – jeg er meget spændt på resultatet.

2. december 2024
Citydent Istanbul Dental Clinic-logo

Besvarelse fra Citydent Istanbul Dental Clinic

Tak for din meget detaljerede og positive feedback. Vi er meget glade for at høre, at du har følt dig tryg og godt informeret gennem hele dit forløb, og at vores team har kunnet leve op til dine forventninger. Din anerkendelse af både vores kliniske arbejde og patientpleje betyder meget for os. Vi vil med glæde viderebringe dine venlige ord til hele teamet, herunder Dr. Sinan, Dr. Berç, Dr. Nevra, Dr. Selin samt Makbule. Vi ser frem til at følge din videre behandling og det endelige resultat.

Vis anmeldelser på alle sprog. (68 anmeldelser)