Advarsel imod køb af brugte citroen biler
Du kan ikke få reservedele herunder elektroniske komponenter til ældre citroen biler hvis Citroen holder op med at producere dem og ikke sørger for at opretholde et lager !! vi købte brugt xsara Picasso fra 2002 i 2012. Den var i fin stand og vi gav 50000 for den. I år røg der kaffe ud på platformen til venstre for rattet og noget af det sivede ned i kørecomputeren. det betød at radioen pludselig ikke virkede. Da vi skulle have det repareret meddelte Citoen i Birkerød at reservedelen ikke længere kunne skaffes, da den var gået ud af produktion. Vi valgte at køre videre da alt det øvrige stadig virkede. Nu er der så røget en sikringsbox. Den har værkstedet nu meddelt heller ikke kan skaffes da den også er gået ud af produktion og vi prøver at skaffe en brugt. Dette betyder at alle der påtænker at købe en Citroën selv en af de dyre må overveje om de risikerer, at de efter en tiårs periode ikke vil kunne skaffe reservedele og at brugtvognsværdien af jeres Citroën vil blive væsentligt forringet når dette bliver kendt. Vi havde før Opel. Og dem selv de gamle modeller var der aldrig problemer med at skaffe reservedele til. Så spørgsmålet er om man hvis man køber en Citroën køber en brug og smid væk bil !!! Og er det det. Så overvej om bilerne er rigtigt prissat !