Det er IKKE kun Waseem der har lavet…
Det er IKKE kun Waseem der har lavet skrækkelige ting.
Jeg fik også lavet bryster i Landskrona. Efterforløbet var et mareridt. Brysterne blev blå, det så ud til at brystvorterne ville rådne og falde af, store åbne sår. Bryster der lignede noget fra en Frankenstein film. Jeg sendte billeder til kirurgen, men han gad kun at svare efter flere dage. De dage hvor han ikke skrev tilbage sov jeg ikke. Det er bare IKKE ok. Jeg var i Malmø til sårkontrol, men mine bryster lignede l... og jeg var ulykkelig og er det stadig. Jeg havde store hængebryster der var tunge. Nu har jeg kæmpestore bryster der stadig hænger. Jeg havde håbet på at jeg kunne undgå BH ihvertfald noget af tiden, hvilket var mit store håb. Men ak...de er så tunge. Brystvorterne ligner nogle der er sprængt i luften, de er hvide og går op i spidser og er IKKE runde.
Jeg er virkelig ked af denne oplevelse. Jeg har mødt flere der er opereret af samme kirurg med samme oplevelse. Denne her fuldstændig ligegyldige og mega arrogante tilgang til sine patienter.dog var alle sygeplejersker meget søde, dog urimeligt at bliver sendt ud af døren kl. 08.00