Chrysler Aalborg Anmeldelser 11

4,4

4,4

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Kompetent sælger

Kommer fra Sjælland, og den eneste kompentente sælger jeg har stødt på var her. De fik lov og sælge min bil og fik lavet de ting der skulle laves inden salg. Det gik rigtig hurtig og til en formidabel pris. Hjælp til søgning efter ny bil, ville til en hver tid anbefale Kasper til at finde din næste bil.

30. oktober 2020

Transparent og gennemført salg

Købte en Skoda Citigo af Kasper samt et nyt sæt vinterdæk, som de monterede gratis.

Desværre var der fejl i salgsopstillingen, da der stod at bilen havde bluetooth/håndfri telefoni. Det var jeg ikke opmærksom på, da jeg prøvekørte bilen. Jeg opdager det først et par dage efter, at jeg har modtaget bilen.
Jeg tager derfor kontakt til Kasper, som er lettere overrasket, men er hurtig til at sige vi skal finde en løsning, og han vil kontakte mig igen snarrest. Det er umuligt at få originalt udstyr eftermonteret i bilen, så i stedet finder han frem til det et af de bedste eksterne produkter. Dette får han monteret i bilen af professionel montør med det samme. Alt i alt er jeg sgu fint tilfreds med dette.

Kasper giver også udtryk for, at hvis der er det mindste med bilen, skal jeg give ham et kald. Såfremt det bliver relevant, er jeg sikker på at få en fair behandling.

Så 5 stjerner på trods af fejlen, synes jeg er helt fortjent for nu :)

29. oktober 2020

Kan ikke anbefales, pga sælger

Hvis man gerne vil købe bil hos Poul Larsen, skal man huske det pæne tøj og det fine ordforråd, hvis man vil handle.
Jeg oplevede at komme ind i butikken, hvor jeg for det første ventede 25-30 min på at få lov at snakke med en sælger, da han lige skulle hyggesnakke færdig med en kollega. Herefter kommer en lettere arrogant ung herre, og tager imod mig. Vi kiggede og snakkede lidt, om en importeret hybrid bil fra Tyskland, han havde på lager.
Jeg fortalte jeg selv havde kigget lidt på at importere, men da jeg så deres pris var jeg i tvivl om det var nødvendigt. Så spurgte jeg om jeg kunne prøvekøre den.
Til det svarer han flabet, at med mindre jeg har tænkt mig at købe den, kan jeg ikke prøve køre den. Selvom jeg lige havde sagt jeg gerne ville købe den.
Til det, vidste jeg ikke hvad jeg skulle sige, jeg havde i forvejen fået et dårligt indtryk af ham.
Under samtalen var der flere ting, hvor jeg følte han ikke tog mig seriøst, sandsynligvis færdig jeg er 19 år gammel, men det vil jeg ikke mene har noget at sige, når vi snakker en bil til 250.000kr den kan jeg lige så godt købe som en lidt ældre mand.

Alt i alt syntes jeg at sælgeren var helt elendig, og selvom de har en enkelt eller 2 biler til gode priser, kan jeg på ingen måde anbefale at handle her. Det har ødelagt min dag, og det burde ikke ske, når man skal ud og se på ny bil.

Ps. Har givet 1 stjerne, fordi man ikke kan give 0.

17. september 2020
Chrysler Aalborg-logo

Besvarelse fra Chrysler Aalborg

Hej Oskar.

Først og fremmest vil jeg gerne beklage mit sene svar, men har først set din anmeldelse i går eftermiddags og derefter har kæmpet med at få adgang til vores Trustpilot.

Da jeg er den eneste relativt unge sælger i firmaet antager jeg at anmeldelsen drejer sig om mig.

Situationen du beskriver, husker jeg ikke, men du skal vide at denne anmeldelse har gjort, dybt, dybt indtryk på mig!
Måden min adfærd bliver beskrevet på, er på ingen måde hverken det jeg står- eller vil stå for.
Dette er jeg sikker på at venner, familie og måske i endnu større grad vores kunder, også kan bekræfte.

Jeg er helt indforstået med og respektere at du ikke skriver denne anmeldelse uden grund og dette har “naget” mig enormt meget siden jeg læste din anmeldelse i går.

Jeg vil gerne understrege at alle skal føle sig velkomne i forretningen, store såvel som små, ældre såvel som unge. Sidst nævnte oplever vi i større grad besøger forretningen, for at “sparke dæk” hvilket i mine øjne er superfedt, dette skal der være plads til og alle skal være velkomne.

Desværre kan vi også konstatere at vi i større grad oplever en række unge “testpiloter”, som ønsker at prøvekøre biler i millionklassen. Typisk er der en kammerat med og typisk bliver der usædvanligt hurtigt efterspurgt en prøvetur. Bevares jeg kan sagtens sætte mig ind i dette, da fede biler er min egen helt store passion. Desværre kan vi som forretning ikke facilitere disse ”oplevelsesture” og har derfor været nødsaget til at stramme op omkring dette.

Derudover oplever vi også folk (også den ældre generation), som besøger forretningen for at prøvekøre en bil for derefter at hjemtage en tilsvarende bil i Tyskland, dette kan vi naturligvis heller ikke tolerere.

Om jeg dybt beklageligt, som en stadig uerfaren sælger, er kommet til at misforstå din reelle intention og interesse for bilen, så er jeg meget ked af at du er ”blevet ramt” af denne stramning.
og at vi ikke i denne omgang, fik gennemført en bilhandel.

Endnu engang vil jeg beklage din oplevelse, og uagtet at jeg ikke husker episoden, så er ovenstående beskrivelse det nærmeste jeg kan komme en årsag til din oplevelse af mig og besøget i vores forretning.

Du skal vide at din anmeldelse har sat 1.000 tanker i gang omkring min ageren som sælger. Trods jeg i forvejen bruger meget energi på at behandle alle ens, med den opmærksomhed det kræver for at få en god oplevelse, så vil jeg huske denne oplevelse og nu have endnu mere fokus på at forbedre mig på dette punkt.
Jeg er ked af ikke at kunne give dig en undskyldning ansigt til ansigt, da din oplevelse hverken er det jeg står for som person- eller vil stå for som forretning.
Hvis du har mulighed for det, så vil det værdsættes højt, hvis du kunne komme forbi forretningen eller at vi kunne tale sammen i telefon.

Venlig hilsen,
Kasper
+45 24 23 53 37

Kasper fra Poul Larsen A/S er super dygtig

Kasper fra Poul Larsen A/S er en virkelig kompetent sælger!
Ham kan I roligt købe bil af.
Og her et år efter, har vores bil kun skulle have skiftet et udstødningsrør. Det var han så venlig at betale for os, da han ikke ville lægge ansigt til en bil, der ikke er iorden.❤️

27. november 2019

ADVARSEL mod Chrysler Aalborg og Poul Larsen A/S

ADVARSEL, vær varsom med at indgå handler med Chrysler Aalborg og Poul Larsen A/S. Chrysler Aalborg og Poul Larsen A/S har givet os en helt horribel, urimelig og grov behandling. Poul Larsen A/S solgte os en bil, som i den grad viste sig at være farlig at køre i. Vi kører derfor en sag mod firmaet i ankenævn for biler, hvor vi indgår forlig og firmaet køber bilen tilbage. Men efter endt sag, så bliver firmaet ved med at chikanere os med en faktura på et påstået service. Firmaet pudser en advokat på os og truer med Ribers. Vi kører nu en ny sag mod firmaet i ankenævn for biler. Inden vi oprettede den første sag, kom den omtalte bil igennem et FDM check, hvor der blev fundet indet mindre en 28 deciderede farlige fejl på bilen. Vi måtte afmelde bilen ved skat, da den var for farlig at køre i. Visse af disse fejl burde være opdaget ved et service fx. fuldkommen defekte bremseskiver. Poul Larsen A/S har ikke efter det påståede service, nævnt én eneste af disse fejl for os... Og firmaet vidste, vi kørte rundt i den med vores 4 børn. Skam dig Poul Larsen A/S, skam dig Poul Larsen A/S!
Så blot en advarsel, vær varsom med at indgå handler med Chrysler Aalborg og Poul Larsen A/S.

25. februar 2018