Købt ure to gange via chrono24. Det har fungeret fint. Urene var som forventet i ny stand og originale. Levering gik hurtigt og sikkert.
Kæmpe ros til Chrono24 - professionel håndtering af mit køb som desværre ikke lykkes fordi sælger havde oplyst forkerte mål. Varen måtte returneres og pga. sælgeres fejl var Chrono24 ikke itvivl om at... Se mere
God og sikker måde at handle brugte ure Jeg har købt og solgt adskillige ure i forskellige prisklasser gennem Chrono 24 i løbet af det seneste år. Det sikre betalingssystem fungerer upåklageligt, o... Se mere
So easy and professional. All expectations were met and all my watches arrived as rapidly as the postman could run. Kudos to a great site with an amazing user interface.
Buy new & pre-owned watches on Chrono24 & sell them globally. More than 295,320 brand-name watches from Rolex, Breitling, Omega, etc., at competitive prices
Haid-und-Neu-Str. 18, 76131, Karlsruhe
- +49 721 96693-900
- www.chrono24.com
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
En helt igennem troværdig behandling.
Jeg er helt tryg ved at bruge Chrono24
Jeg er helt tryg ved at bruge Chrono24. De påtager sig ansvaret for at uret rent faktisk lever op til standard, og at pengene overføres efter godkendt leverance.
Uden sidestykke den bedste urkøbsoplevelse
Uden sidestykke den bedste urkøbsoplevelse jeg har haft, lige fra udsøgning og valg til modtagelse og udpakning.
Mit foretrukne sted at handle…
Mit foretrukne sted at handle kvalitetsure. Sikkerheden er i top og når der har været issues har de altid stået klar til at hjælpe.
Helt igennem en god oplevelse at handle…
Helt igennem en god oplevelse at handle på chrono 24
Jeg fik hjælp meget hurtig
Jeg fik hjælp meget hurtig. Alle min spørgsmål, fik jeg en meget hurtige svar. Good service
Svar kan have AI-indholdLæs mere
Chrono24
Selvom platformen umiddelbart ser tiltalende ud, virker det til, at teamet bag den ikke rigtig bekymrer sig om kunderne eller deres indkøb. Det fremstår mest som en pengemaskine, og ikke meget andet. For slet ikke at tale om den skuffende service.
Jeg erhvervede mig et ur fra en forhandler i Portugal og valgte deres garanti- og beskyttelsesordning. Uret fungerer dog ikke, og vi blev enige om at sende det til Omega i Danmark. De forlanger 8000 kr. for at servicere uret og bringe det tilbage til dets oprindelige stand. Selv da jeg tilbød at de kun skulle dække de 400 Euro, afviste de. I stedet forventes jeg at returnere uret, som skal undersøges af samme urmager, der tidligere har erklæret det for at være 100% i orden.
Da jeg søgte assistance til at få forhandleren til at tage uret retur, mødte jeg kun modstand. Rådet var blot at sende det retur og lade urmageren klare resten. Jeg bor i Herning, mens uret er i København. Jeg har forsøgt at forklare, hvor meget tid og penge, jeg allerede har investeret, og nu forventes det, at jeg gennemgår hele processen igen med en urmager, hvis kompetence jeg stiller spørgsmålstegn ved.
Desværre blev min appel mødt med døve ører. Jeg håber virkelig, at sådanne platforme en dag vil blive holdt ansvarlige for deres handlinger. Hvis ikke, så tror og håber jeg på, at karma vil sørge for retfærdigheden. Et godt råd: Hold jer langt væk fra denne side.

Besvarelse fra Chrono24
Har kun godt at sige om Chrono24.
Har kun godt at sige om Chrono24.
Nemt at finde og bestille ure.
Eneste anke er leveringen med DHL.
De kunne ikke levere alternativ drobboks på Fyn. Nærmeste afhentning var i Jylland. Så var nødt til at tage fri ved levering.
Godt sted at købe
Godt sted at købe. MEGET dårligt sted at sælge. Tager lang tid at få dine penge.

Besvarelse fra Chrono24
Tilfreds med uret
Købte et ur, og er godt tilfreds med både uret og hele købsoplevelsen. Har ikke haft behov for hjælp fra Chrono24, da alt forløb tilfredsstillende og jeg var i direkte dialog med forhandleren (en tysk urhandler).
Kan kun anbefale Crono24
Alt omkring Crono24 fungerer perfekt. Kan kun og helt uden forbehold anbefales.
Alt gik lige til
Alt gik lige til. Og sælgeren af uret var til at handle med. Kan stærkt anbefale det til andre.
Hurtig levering og den vare som jeg…
Hurtig levering og den vare som jeg havde bestilt. Kan absolut anbefales.
Jeg er meget skuffet
Jeg er meget skuffet. Ikke første gang jeg har fået et falsk ur på chrono24
Køber et ur hos chrono24
Det viser sig at uret ikke er ægte.
Jeg skal sende det falske ur tilbage til sælger og jeg har fået godtgjort mine udgifter samt penge retur.
Efterfølgende informere jeg chrono24 at sælge nu har uret til salg på ebay, bevist snyd/svindel
Item no: 334981003741
Seller: lab30chvintagewatches
Og aktion 334985380765
Chrono24 sletter ham ikke som sælger på deres platform. Øv øv øv
Jeg var i gode hænder,fra start til…
Jeg var i gode hænder,fra start til slut. Var så glad for info mails,det var med til at gøre mit køb til en god oplevelse.
God platform for sikker handel…
God platform for sikker handel af Dyre Ure. Lever fuldt op til 5 guld stjerner. Man skal vide at jeg her har sikkerhed for at varen leveres og betalt herefter.