Christinaasp Anmeldelser

4,4

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Christina er min nye to-go frisør!

Christina er min nye to-go frisør!
Ingen andre må røre mit hår. Hun er eminent til lyse striber og jeg elsker hendes personlighed og håndværk! 12/10 stjerner herfra! 💖💕💕💕💕

20. juni 2023

Jeg har haft Christina som frisør

Jeg har haft Christina som frisør, siden hun blev udlært. Hun er dygtig og mit hår er altid flot, når jeg går derfra.
Og så er hun god til børn. Ingen andre får lov til at klippe vores hår. Stor anbefaling herfra.

19. august 2021

Verdens bedste frisør

Verdens bedste frisør. Efter at have prøvet et HAV af frisører, så er Christina den bedste af dem alle. Ligegyldig hvilke mærkelige ideer jeg får, så formår hun altid at give mig det ønskede resultat! Kan kun anbefale Christina :-)

19. august 2021

Jeg er så glad for Christina

Jeg er så glad for Christina! Hun har altid forstået og kunne imødekomme mine behov ligesom jeg vil have det. Jeg går altid glad og tilfreds derfra! Jeg vil til hver en tid anbefale Christina Asp! 😍

12. september 2020

Den eneste der får lov at klippe og…

Den eneste der får lov at klippe og farve mit hår er Christina, hun er den bedste jeg kender. Hun er god til at lytte og give gode råd og klipper aldrig for meget af hvis nu man ikke føler sig så modig den dag 😉

20. august 2020

Besvarelse fra Christinaasp

Tusinde tak for dine søde anmeldelse, det varmer😉

Super dygtig frisør!

Jeg været hos Christina to gange og resultatet har været så flot hver gang! Hun tager sig god tid til at forklare, hvad det hun tænker og er rigtig god til at spørge ind til hvad jeg godt kunne tænke mig. Hun er også rigtig god til at guide, til hvilke produkter der passer præcis til ens hår.

Hun er rigtig sød og det er rigtig hyggeligt at være i salonen. Jeg kan klart anbefale hende :)

8. august 2020

Besvarelse fra Christinaasp

Mange mange tak for de fine ord😉 Sætter stor pris på den tid du tog dig at anmelde mig😊

Christina Asp er super dygtig og…

Christina Asp er super dygtig og professionel, hun lytter nøje til kundens/mine ønsker og giver sig tid til at finde frem til den behandling man ønsker. Jeg har fået reflekser/babylights flere gange samt klipning og jeg er højst tilfreds hver gang. Udover det er Christina sød og afslappet og det er en fornøjelse at få ordnet hår hver gang. Og så er priserne super gode! Jeg kan varmt anbefale Christina :)

6. august 2020

Besvarelse fra Christinaasp

Hvor er du sød, tusinde tak for din fine anmeldelse🌸

Jeg er super glad for at have Christina…

Jeg er super glad for at have Christina som frisør. Hun er utrolig dygtig og ens hår er i gode hænder. Grundighed og kvalitet er i top. Der bliver lyttet til ønsker samtidig med, at der bliver passet godt på ens hår.

5. august 2020

Besvarelse fra Christinaasp

Hvor er det skønt, tak for de fine ord, de varmer😉

Virkelig god og professionel frisør

Jeg kan bestemt anbefale frisør @christina asp
Hun er rigtig dygtig og meget professionel...
Giver gode råd om hår pleje uden at presse til køb
Jeg er altid super tilfreds når jeg går fra salonen...
5 stjerner herfra👍

5. juli 2020

Besvarelse fra Christinaasp

Mange mange tak for de skønne ord, de varmer😉