Væggelus på hotel Mayfair i København
Jeg overnattede på hotel Mayfair i Helgolandsgade, København, og næste morgen opdagede jeg, at der var små dyr i sengen. Jeg håbede, jeg tog fejl - at det ikke var væggelus - men næste dag opdagede jeg masser af bid på min krop, og det er bare blevet værre og værre. Det tog min læge 5 sekunder at fastslå, at der er tale om bid fra væggelus. Jeg har også fået en allergisk reaktion pga. de mange bid.
Nu skal hele mit hjem desinficeres, fordi væggelusene er kommet med hjem i min bagage. Mit tøj skal sendes til rens - og vaskemaskinen kører på højtryk. Og der skal sprøjtes igen i mit hjem om 14 dage.
Det værste er næsten, at hotellet påstår, at de slet ikke har hørt om væggelus nogensinde. Det er en skandale. Ydermere påstod de, at det skam ikke var nødvendigt, at mit eget hjem blev behandlet. De forsøger på enhver måde at løbe fra ansvar og rengøringsregninger. Det firma, der har desinficeret mit hjem, siger, at når man ligefrem kan se væggelusene, så har de fået lov at formere sig i meget lang tid.
Heldigvis arbejder jeg på en stor medievirksomhed, så der bliver kamp til stregen.
Men tag ikke på besøg på hotel Mayfair i Helgolandsgade, København.