Zelf gemixte gevoelens bij deze chatsite. Een periode heb ik mij welkom gevoeld en hele leuke mensen ontmoet op de chat. Later ben ik er achter gekomen dat deze chatsite gewoon niet past bij mij... Se mere
Se, hvad kunderne siger
krijg een ban omdat je een naam noemt van een andere room ,wat niet klopt en als je vraagt naar bewijs zegt de eigenaar Monique van de BDSM room ik bepaal wat ik als bewijs zie . Klagen kan nergen... Se mere
werd bedreigt en grof aan gesproken door een admi en vervolgens bant die zeker bang dat ik zijn vrouwtjes op chat af pak waardeloze admi Reden opgegeven: Deelt prive van gesprek met admin op scroll..... Se mere
Als het klopt wat bij reviews Marokko.Chat over Mr-Mocro / Mister / Mister-Mocro word geschreven dan moet hij ook bij Chillplanet iedere dag onder al zijn naampjes worden gebanned Mensen Wees gew... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Gratis chatten met vrienden en vreemden gratis chat waar alles kan en mag zolang het maar binnen de regels valt! Leuke gratis chat waar je gratis kun chatten met vrienden en vreemden zonder of met account. chat anoniem geheel gratis en veilig.
Kontaktoplysninger
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 11 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Chilplanet vond ik een leuk chatkanaal
Chilplanet vond ik een leuk chatkanaal, maar nadat mijn account gemute werd daar ik 2 namen had en hun mails had gestuurd met uitleg over de namen en met de vraag of hun hulp konden bieden. Ik heb geprobeerd diverse keren contact te leggen en ik de tot op heden nog steeds geen antwoord gekregen. Jammer dat er zo met mensen om wordt gegaan terwijl ik het daar best naar mijn zin had
Slecht
Slecht beheer en amper goed toezicht.
De regels zijn er voor de schijn Pas je in hun groep dan mag je ze probleemloos overschrijden zo niet einde verhaal
Alle leden hebben dubbele accounts lid en gast en dat mag mits ze in de groep passen
De site bevat veel nepaccounts die zich voordoen als vrouw maar man zijn en andersom. Leeftijden kloppen vaak niet.
Is ideale plek voor pedo's, seksueel gefrustreerden en ander volk
Absoluut af re raden
Ik wil mijn gastaccount omschakelen naar een full account en volg de procedure zoals voorzien in het profiel.
En dan begon het. Tijdens dit omschakelingsproces, voorzien in het profiel, blijft het systeem 'hangen'. Dat blijft duren en ik besluit dit proces dan maar af te breken en zelf een volledig nieuw profiel te maken. Ook dit crasht meermaals.
Ik besluit nog een aantal keer te proberen, met een ander emailadres en op den duur was ik overal geblocked!
Waarschijnlijk heeft hun systeem toen meerdere inlogpogingen gedetecteerd. Wie zal het zeggen want op berichten naar hun komt geen antwoord.
Ik heb x mails gestuurd naar de klantendienst van Chillplanet.nl via de officiële weg. Meermaals, er komt gewoon geen reactie op ! niets !
Bijkomend, er zijn massaal fake accounts aanwezig! Ik ben oud en wij genoeg om te beseffen dat dat overal is maar hier liep het wel echt de spuigaten uit.
Ik werd meermaals benaderd door deze profielen. De workaround die ze volgen : Ze gaan als volgt te werk : nieuwkomers worden systematisch benaderd . Naargelang het 'slachtoffer' passen ze hun verhaal aan. De ene keer werken ze in een advocatenbureau, de andere keer zijn ze truckchauffeur,... De ene keer hebben ze kinderen, de andere keer niet,... Vervolgens binnen een paar uur of paar dagen wordt het gesprek zo gestuurd dat ze jou proberen compromitterende zaken te laten zeggen of proberen ze foto's te ontfutselen. Opgelet! ga hier nooit op in. Ze verzamelen die foto's en gebruiken die vervolgens bij hun volgende 'slachtoffers'. (schending art 231 van W.v.Str, identiteitsdiefstal en indentiteitsfra ude)
Ook hier weer meermaals (!) gemeld bij de klantendienst : nul komma nul reactie van hun.
Dan maar gemeld aan 3 admins en 1 eigenaar : van het kastje naar de muur wordt je gestuurd. Het finale antwoord : 'jullie zijn oud en wijs genoeg, moest het nu met minderjarigen zijn geweest ja dat was iets anders.....'
Tja... Van die minderjarigen klopt ook niet !
Ook die test heb ik gedaan, ingelogd met gastaccount met een leeftijd van 15 jaar. Binnen de 15 minuten was ik in gesprek met 3 pedo's waarvan er eentje mij al wou komen ophalen met zijn busje om mij te 'knuffelen'! walgelijk gewoon!
Ik schrijf nooit reviews maar nu wel en dit is enkel uit onmacht omdat er GEEN klantendienst is en omdat er ook GEEN beheer is dat je ernstig neemt.
Het resultaat is nu : de echte profielen haken af en de fake profielen, pedo's en freaks allerhande gaan verder hun gang.
Nu ja, volgens mij spelen ze allemaal onder één hoedje daar.
Tot nooit meer.
PS @Els710 : mocht je dit lezen, nog eens thx voor de truc met het duimpie ;-) Ik heb je nog een bericht willen sturen maar ik zag dat jouw account ook geblocked is. xx E.
Men kan 100000 keer het…
Men kan 100000 keer het contactformulier invullen. de mensen achter CP nemen niet de moeite/hebben niet het fatsoen te reageren. Als 1 van de teamleden de pik op je heeft, kun je gewoon vertrekken daar.
Dochter lastig gevallen door admin
Een chatbox waar nogal rare dingen gebeuren tussen kinderen en stafleden..
Melding gemaakt bij een (andere)admin van de rare relatie tussen een admin en een meid (mijn dochter) van 15. Weerzinwekkend!
Heel bijzonder dit
Ik ga niet te veel toelichten aangezien website zelf reviews flagged. laten we het erop houden dat de staff heel verkeerd bezig is.
Klinkt mij eerder alsof je een dubbele…
Klinkt mij eerder alsof je een dubbele account had. En dat mag niet. Ondanks alle negatieve reacties is het daar wel druk. Kom er zo nu en dan ook wel is als gast. Het enige wat mij irriteert zijn die mannen die je vaak lastig vallen met hun gegeil. Maar dan log ik uit en ga dan lekker wat anders doen. Als je van chatten je leven maakt ga je jezelf alles teveel aantrekken. Dat is niet gezond. Het probleem ligt niet aan de site maar aan jezelf en je mede klagers als ik me ergens niet juist behandeld vind blijf ik er niet hangen als een troosteloos figurant dan is het tijd om te verkassen. En ik begrijp die mensen wel hoor die nog enigzins de boel in het gareel proberen te houden. Op een gegeven moment heb je geen zin meer om het uit te leggen op een drukke dag zijn er plus minus 600 mensen aanwezig dan denk ik bannen het beste is want er zitten daar genoeg idioten die willen halen en trekken. Ik lees vaak genoeg mee en als ik wat wil zeggen dan zeg ik wat maar voor sommige daar die hebben echt de hele dag geen moer te doen, die kennen het verschil niet meer tussen werkelijkheid en fictie. Ik rapporteer geen moer. Heeft toch geen nut en bovendien komt er voor elke gebande toch een andere gek terug. Dat is dweilen met de kraan open. Gewoon negeren zou ik zeggen.
Account opgeschort zonder duidelijke reden
Wilde mijn wachtwoord wijzigen maar lukte niet ineens ben ik en mijn partner zijn account opgeschort. Netjes aan regels gehouden. Ieder account aangemaakt op ander ip-adres soms wel op zelfde wifi. Mail gestuurd maar geen reactie terug. In de loop der jaren veel vrienden gemaakt daar die ik jammer genoeg niet meer kan bereiken
Je word gewoon eraf gegooid om niks
Je word gewoon eraf gegooid om niks. Vervolgens kun je tig mailtjes sturen maar je krijgt niks terug.
Het is helemaal niks.
Dat 1 in gesprek bent en gelijk…
Dat 1 in gesprek bent en gelijk geblokkeerd en geen gelegenheid heb om uit te leggen hoe het zit
@Laura minderjarige dochter
@Laura
Beetje raar dat je minderjarige dochter op zo'n chatsite zit he.... Makkelijk een ander de schuld geven ipv naar jezelf te kijken.
Mijn minderjarige dochter werd lastig…
Mijn minderjarige dochter werd lastig gevallen door prive chats van oude mannen van zelfs 60+ met sexueel getinte opmerking. Zij heeft het gerapporteerd, ook dat er een valse profiel van haar gemaakt is, vervolgens krijgt zij een ban voor levenslang. Ik ben het zelf gaan uittesten en kreeg ook zelf sexueel getinte chats ik heb die gerapporteerd omdat het tegen de regels is vervolgens krijg ik een waarschuwing. Dus mensen kom niet chatten en zeker je kinderen niet want de pedofielen worden beschermd
Leuk maar veel ruimte voor verbeteringen…
De site op zich is leuk en er zijn thematische kamers waar je eenvoudig naar toe kan. Weliswaar toe te schrijven aan de bezoekers, zijn de gespreksonderwerpen in al die kamers veelal hetzelfde. Dat is jammer.
Er zijn 2 grote minpunten:
1) de site ligt regelmatig down of er vallen functionaliteiten uit, zoals privé gesprek wat steeds ververst moet worden
2) de verantwoordelijken in de kamers zijn zeer onprofessioneel, weten vaak de orde niet op de juiste manier te bewaren, hetgeen leidt tot chaos, of zijn juist te streng. Sommige misbruiken echt hun bevoegdheden om je als het ware te straffen als je het niet eens bent met hun zienswijze. Dat maakt het onprettig als chatsite.
Waarom
Waarom blijven jullie hier hangen?
Zoveel zogenaamde eigenaars, maar er heeft er maar één de touwtjes in handen en dat is de nep Rus. Iemand die bant zonder reden uit eigenbelang.
Dames die hij leuk vindt leest hij privé. Als ze met anderen praten krijgen ze een ban. Niet een zichtbare, maar een ip ban. Met de heren die populair zijn doet hij het zelfde of hij zet ze op ghost zodat hun reacties niet te zien zijn voor anderen.
En toch blijft iedereen hier maar hangen?
Oplichters doorgestoken kaart
Ben erachter gekomen dat er eigenlijk weinig tot geen vrouwen op chillplanet zitten. Meeste zijn mannen ook op de vrouwen accounts. Heb daar 2 keer een opmerking over gemaakt en ben beide keren gebanned
De beheerders doen zelf mee aan het…
De beheerders doen zelf mee aan het chatten. Als je per ongeluk populair wordt gooien ze je van de site
Chillplanet is de perfecte plek voor Pedofielen
Chillplanet is de perfecte plek voor pedofielen. Voor de grap logde ik een x in als 15-jarige om te zien wat er zou gebeuren. Binnen enkele minuten had ik 15+ mannen tussen de 30-50 in mijn prive berichten. Het kost nog maar enkele seconden voor dat de chats seksueel worden. Het is belachelijk. Wanneer je als 'gast' online bent kan je ook niemand rapporteren. Er is nergens een plek waar ik een mail of bericht kan sturen of het probleem. Dat deze site nog online is is achterlijk. Gevaarlijk voor jongeren en kinderen. Dit gebeurt trouwens al jaren.
Ik werd gebanned omdat er meerdere…
Ik werd gebanned omdat er meerdere accounts op mijn ip adress staan, alsof er niet meer dan 1 mensen op 1 ip adress zitten, heb 3 mails gestuurd en 0 reacties
TriestMaarWaar
Eigenlijk is het één grote trieste bedoeling wanneer je een " eigenaar " bent, voor wat het ook voorstellen mag en je je gedraagt of je geen goedwerkende hersens hebt.
De eigenaar die een site beheerd maar veels te druk is met zijn eigen land te promoten.
Die dreigen de normaalste zaak van de wereld vind.
Uitschelden of belachelijk maken ziet als hobby.
En dan ook nog eens denkt dat hij de macht heeft over iedereen.
En hoe komt dit toch he?
Drank!
Vermoedelijk kent hij niet: drank maakt meer kapot dan je lief is.
Hij heeft totaal geen fatsoen noch respect naar de charters.
Tis ronduit een asociaal zwijn!
Ondertussen is mijn account verwijderd omdat meneer bepaalde waanideeën in ze kop heeft zitten waarvan hij vind dat ze waar zijn.
Zijn ze niet...maar meneer de Rus weet zelf niet meer wat er waar is en wat niet.
Je zal jezelf maar een stoere vent vinden op afstand.
Ik walg van je! Wat ik al zei...een goor zwijn...dat ben je.
Hoop dat er eens iemand jouw op je plek zet.
Inplaats van dat ze allemaal braaf volgen.
Niemand mag je joh, niemand.
En mocht je denken van wel? Toneelschool...omdat ze bang zijn.
Jij komt jezelf nog wel een keer tegen.
Slecht beleid
Geen idee... Het eene moment nodig ik iemand uit om te gamen, het andere moment ben ik verwijderd.
Ze zijn volledig paranoïde daar! En gaan geen gesprek aan.
DIt slaat werkelijk nergens op en handelen puur op emotie en vermoedens.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.