Maden er god, men har endnu tilgode at få en bare nogenlunde service. Sure og uinteresseret ekspedienter. Kigger ikke engang på kunden når man bestiller... Startede med at købe i Mejlgade, men stop... Se mere
Maden blev aldrig leveret. Jeg bestilte 4 menuen fra chidos i Frederiks alle Aarhus og modtog bekræftelsesmail med leveringstidspunkt. Da vi en time senere ikke havde modtaget maden forsøgt... Se mere
Rædselsfuld service ang levering af mad. Lagde en ordre online som skulle leveres. Efter 1,5 time og stadig intet hørt kontaktede jeg restauranten og fik afvide at maden var lavet men ikke a... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Tacos - Burritos - Quesadillas - Bowls - Hjemmelavet Guacamole - Hjemmelavet Salsa Besøg os på: Mejlgade 48, 8000 Århus C
Efter rigtig rigtig RIGTIG mange…
Efter rigtig rigtig RIGTIG mange oplevelser med dårlig service på chido har vi i aften oplevet stjerne god service ! Fra Lukas som havde sin første lukkevagt efter at være blevet ansat som voksen medarbejder ! Please flere af hans slags. Han var sød, smilende, kunde-minded og nærværende ! Han gav den bedste service vi nogensinde har fået på chidos. Fra nu af ringer jeg lige i forvejen når jeg skal ned på Mejlgade og have mit mexicaner fix for at høre om Lukas er på arbejde. 10x⭐️ til Lukas.
God mad, dårlig service!
Startede med at købe i Mejlgade, men stoppede pga virkelig dårlig service. Så “rykkede” jeg videre til Frederiks Alle og håbede det hjalp, men som sagt; DÅRLIG DÅRLIG service!
Derfor og kun derfor har jeg været på Chidos for aller sidste gang!!
Trist oplevelse hos Chido
Trist oplevelse hos Chido, Mejlgade i Aarhus. Øv, maden levede på ingen måde op til vores forventninger og den fine anmeldelse i Jyllandsposten. Bestilte mad til fem personer. To smagte blot på retten og undlod at fortsætte. Kedelig, for stærkt og uinspirerende. Alt for dyr i forhold til kvalitet!
Tine Fuglsang
Forsinket mad med mangler
Vi bestilte mad fra Chido Frederiks Allé i Aarhus kl. 15.40 d. 23/8 til levering klokken 18.15. Maden kommer ikke og da vi ringer til Chido kl. 18.45 bliver vi informeret om at maden ikke kunne leveres til det ønskede tidspunkt og at de beklager vi ikke har fået besked herom. Medarbejderen informerer samtidig om at vi vil få vores mad 18.55.
Da maden stadig ikke er kommet 19.10 ringer vi igen til Chido som nu informerer om at budet er kørt og det vil komme indenfor 5-10 minutter.
Det ender med vi får vores mad kl. 19.30, maden er kold og der mangler bl.a. ost i to bowls og creme fraiche i en anden.
Det skal siges at vi altid har været glade for at bestille mad fra Chido tidligere, men dette er under al kritik.
Stedet plejede at være godt men nu er…
Stedet plejede at være godt men nu er priserne steget og maden medfører dårlig mave.. vil absolut ikke spise der igen!
Har været kunde hos chido i et par år…
Har været kunde hos chido i et par år og været rigtig glad for deres mad. De sidste to gange har det været elendigt. Kødet var tørt de havde næsten ingen grøntsager tilbage så man fik måske hvad der svare til en løgringe i sin burrito. Desuden var køkkenet rodet og man skulle ikke tro deres ansatte havde hørt om at bruge en klud. De har åbent køkken så det er ikke særlig lækkert at stå og kigge på at der er spildt alt muligt fra de sidste kunders mad, der hvor de laver mit. Det er sidste gang jeg kommer der.
Chido har indtil nu helt klart været…
Chido har indtil nu helt klart været mit favorit take Away sted, men det er desværre ændret nu.
På ca. 1 år er der kommet prisstigninger samtidig med, at servicen og maden er drastisk faldet.
De sidste tre gange har det været meget rodet og fejl er opstået. Men i mandags tænkte jeg, at jeg ville hente mad til mig og kæresten og give dem en sidste chance. Mandag aften ankommer jeg til en rodet butik, som mangler nærmest ALT. Medarbejderen undskylder med, at hun har været alene næsten hele dagen (hvis dette er rigtigt, så vil jeg absolut ikke pege fingre ad hende for så synes jeg, at det må være ledelsesmæssigt, der er sket et kæmpe svigt).
Jeg købte en super bowl til mig selv og en staffs favourite til kæresten. Der var ikke flere ris, ikke flere Fajita grøntsager, chili mayo og sorte bønner. Desuden manglede der også feta i staffs favourite, som der ikke blev orienteret om. Jeg tænkte "fair nok", så må der da i det mindste laves et prisnedslag, men det gjorde der ikke.... fuld pris for under halvdelen af ingredienserne. Det er ikke godt nok...
Maden blev aldrig leveret.
Maden blev aldrig leveret.
Da vi en time senere ikke havde modtaget maden forsøgte vi at ringe, men deres telefon var "lukket".
Vi kontakter chidos Mejlgade, som fortalte, at de ikke havde noget direkte at gøre med omhandlende restaurant og derfor ikke kunne hjælpe.
Da jeg kan se andre har oplevet det samme vil jeg anbefale folk ikke at bestille herfra.
Virkelig dårlig og ligegyldig mad og De…
Virkelig dårlig og ligegyldig mad og De kunne ikke finde ud af at lave den til bestilt tid
Elendig oplevelse
Elendig oplevelse. Bestiller kl. 17.20 to standard stykker mad online, på deres hjemmeside til levering. (fra mejlgade: det koster 39 ekstra at få bragt ud)
Får bekræftelses e-mail og pengene trækkes fra min konto.
Efter 2 timer er der stadig ikke leveret noget.
Forsøger ihærdigt at ringe til restauranten men deres telefon virker ikke.
Ved stadig ikke om min mad er på vej eller om de har glemt den, og har ingen mulighed for at finde ud af det.
Forsøger at ringe til en anden restaurant i samme kæde for at få et andet telefon nr. Man kan ringe til - en flink medarbejder forsøger at skaffe et Tlf. Nr fra sin chef men dette kan åbenbart ikke lade sig gøre... Undskyld men hvordan kan det lade sig gøre at man ikke kan opspore et direkte nr. Til en kæde-restauration. Og hvordan kan de stå nede i "cheaters" en hel aften og ikke undre sig over at telefonen ikke ringer en eneste gang!? Og hvordan kan det lade sig gøre at modtage en ordre og trække penge for den uden at opdage den. Mega elendig restaurant.
Dårlig service
Fin mad men dårlig service. Bestilte online til afhentning. Skulle vente en time på at kunne afhente og maden var så yderligere en halv time forsinket ved afhentningstidpunktet. Forsøgte forgæves at ringe til restauranten flere gage for at afbestille pga den lange forberedelsestid, men “abonnneten var uden for rækkevidde”.
Har været super de gange vi har fået…
Har været super de gange vi har fået mad :)
Altid lækker mad og dejlig service :-D
Skuffende oplevelse...
Vi havde bestilt 1x Holy Guacamole, 1x El Barrio BBQ (uden ris) og 1x nachos m. kylling.
Maden var ikke en gang lun, da vi fik den, men kold.
Begge burritos skulle indeholde fajita-grøntsager, men dem kunne vi ikke se overhovedet. Der var lidt grøn salat i hver, ellers ingen grøntsager. Og heller ikke nogen Chips i El Barrio BBQ.
Det er super ærgerligt at majssalsaen tydeligt smager af dåsemajs. Vi havde forventet at den var lavt af friske majs.
Nachos bliver leveret m. kød, guacamole og salsa ovenpå, mens quesosauce kommer ved siden af. Hvor ville det være lækkert, hvis både kød, guacamole og salsa kom ved siden af selve nachos, så disse ikke bliver bløde, våde og slatne.
Efter at have set hjemmesiden havde vi forventet noget højere standard.
Sten i maden!
Maden er egentlig helt udmærket, men at finde en sten i sin bowl er uacceptabelt!
Havde da nær mistet en tand..
Dårlig levering og uacceptabel service
Fik leveret mad fra Chido Frederiksalle, men de havde glemt pandekager og nachos. Så selvom vi havde lejet en termokasse med til at holde maden varm, skulle vi alligevel til at varme det selv. Over en time efter får vi leveret pandekagerne (og jeg bor knap 1 km fra restauranten) efter adskillige opkald til Olivia fra Chidos, som ikke er særligt løsningsorienteret og generelt bare afvisende. Chaufføren der bringer maden ud er også flabet og direkte ubehøvlet!
Det var en polterabend og forsinkelsen betyder at vi går glip af en anden aktivitet som vi har betalt penge for, fordi middagen trækker ud. Rigtig ærgerligt.
Jeg siger jeg vil komme ned mandag kl 17 for at afklare den ærgerlige oplevelse, og at jeg forventer kompensation på en eller anden måde. Mandag ringer Olivia og beder mig vente med at komme, hun er lige ved at finde ud af hvordan jeg skal kompenseres. Siden har jeg intet hørt, til trods for at jeg har været dernede og bedt dem kontakte mig. Det er nu over en uge siden episoden fandt sted og det er stadig ikke løst.
Rædselsfuld service ang levering
Rædselsfuld service ang levering af mad.
Lagde en ordre online som skulle leveres.
Efter 1,5 time og stadig intet hørt kontaktede jeg restauranten og fik afvide at maden var lavet men ikke afhentet endnu. Jeg snakkede med en Olivia fra Frederiks Allé restauranten som ville kontakte deres leverandør.
Venter 10 minutter men får ikke noget opfølgning. Ringer så igen og får bare afvide at den er hentet nu og de har “haft rigtig travlt”. Det kan jeg som kunne ikke bruge til noget. Det kan ikke passe at det skal tage næsten 2 timer at få sin mad og man selv skal ringe ind gentagende gange. Hvis jeg ikke havde ringet tvivler jeg på maden nogensinde var kommet.
Under al kritik og bestemt vores sidste bestilling her.
OPDATERING:
Netop fundet kød i min kærestes veggie quesadilla.
Utilgiveligt ikke at have mere respekt for vegetarer og veganere. Det må bare ikke ske.
Den bedste burrito i Danmark
Den bedste burrito i Danmark! Jeg elsker jeres koncept og den gode smag :-D