Dårlig service - forkert køkkenlevring. Jeg har stadig ikke fået mit køkken færdigt trods flere henvendelser dertil. Fik forkerte køkkenelementer - fik fx 70 cm istedet for bestilte 90 cm. Mang... Se mere

Mange skriver negativt om firmaet, men vi bestilte en hjørnesofa + en to pers. først i nov. Fik dem leveret på den dato, der blev lovet ved bestilling. Kontaktede Erling få dage før levering. Fik... Se mere

Modtog min taburet/pakke i stykker og i en synlig ødelagt og sammentapet papkasse. Derefter mail-kommunikation d.3/2-2021 med Chedanthe om reklamation. Herefter har jeg intet hørt i 9 dage (dags dato)... Se mere

1. Konstruktion og produktion

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Chedanthe APS blev grundlagt i 2009 af indehaver Erling Nielsen som har arbejdet i møbelbranchen i mere end 20 år, og kan tilbyde stor erfaring, know-how og branchekendskab. Møbelbranchen er i konstant fremdrift – vores mål er altid at have fingeren på pulsen og være et skridt foran! Vi har hele tiden et opdateret og tidssvarende sortiment, som lever op til kundernes krav og forventning om konstant fornyelse. Chedanthe APS har sammen arbejde med nogle af de største fabrikker i Tyskland Frankrig Tyrkiet og Polen

3,2

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Uroligt dårlige. Pas på !

De betaler ikke for den markedsføring de har købt og gjort brug af i den aftalte periode.

Så pas på !!!

Jo den er god nok og du har også lige modtaget fakturaen på din mail igen igen ;)

Hvor for bruger i det her cvr 32440649 ? det til høre jo et andet firma.

22. december 2025

Dårlig service

Dårlig service - forkert køkkenlevring.

Mangler bagplade til mit højskab samt højskab er heller ikke korrekt.
Erling har jo fået pengene så han er ligeglad og mener det er mit ansvar at han har bestilt forkert.
Lad være med at bruge jeres penge der - så kan du ligeså smide pengene ud i stedet.

1. december 2024

Rodet købsoplevelse.

Jeg modtog aldrig hverken ordrebekræftelse eller faktura på mit køb af møbler, hvilket undrer mig. Meget lang leveringstid på mine møbler. Jeg har dog nemt kunne komme i kontakt med Erling herom både via mail og tlf.
Ved telefonisk henvendelse pga spørgsmål til min ordre ( jeg havde nemlig ingen ordrebekræftelse og kunne tjekke op på ) synes jeg at blive mødt med en noget ubehøvlet facon.

11. maj 2025

Bestilte et køkken derfra 19 maj 2024

Mine svigerforælder bestilte et køkken derfra 19 maj 2024, hvor der manglede 3 skabe i str 60, men fik i stedet 3 stk af 70 skabe som ikke passer sammen med resten af øen der er bestilt. Gør Erling opmærksom på dette flere gange, både over tlf og over mail, hvor han ikke svare tilbage på mail. Man bruger lang tid på at kontakte Erling over tlf ang problemet, hvor Erling bare fejer det af med, at det kommer om maks 4 uger dette er så over 2 mdr siden nu, hvor vi efterfølgende har forsøgt at kontakte Erling flere gange uden held og når man får kontakt med Erling er han ikke til at finde en løsning med overhoved da han underskylder med han ikke lige får nogle skabe foreløbig og vi kan sende en mail igen selvom han har modtaget mail flere gange tidligere, som han alligevel ikke reagere på. Stadig den dag i dag 17 maj 2025 havde han stadig ikke nogen løsning stående som kunne hjælpe og smider bare røret på når han ikke vil hjælpe med en løsning.
På købskontrakten fra start havde vi endda bestilt med fragt helt hjem den ville Erling have vi skulle betale igen, hvor vi tager fat i ham, hvor han siger han vil fjerne den, men alligevel lidt tid efter sender en rykker for fragten, hvor vi igen tager kontakt til ham for, at fortælle ham om fejlen, det tog lang tid før han accepterede at fjerne dette.
Dårlig kundeservice, uprofessionel håndtering af problemer.
Hold jer fra at købe møbler og køkkener derfra!!!!!!! Brug jeres penge mere fornuftigt ved RIGTIGE køkken firmaer!
Han skriver på sin hjemmeside at han har samarbejde med Oesen møbler APS. Dette firma ejer han selv også.

17. maj 2025

Mega dårlig service

Vi købte køkken i foråret, der mangler beslag til hylder, bagplade til højskab som der er skrevet efter x flere men har stadig ikke modtaget...
Men har i lyst til at smide jeres penge efter ingenting så er det er godt sted..
Virkelig dårlig service

9. oktober 2024

Har købt et køkken

Har købt et køkken, køkkenet er så fint, og til en god pris..
lidt bestillings fejl både fra min og erlings side, men intet der ikke blev rettet op på med det samme, og endda uden st skulle betale ekstra.. jeg er helt tilfreds med vores nye flotte køkken, fik det leveret samlet, og en tømre satte det op, det står kniv skapt..

3. januar 2024

Fantastisk service

Vi har netop købt en sofa hos Erling og vi er super godt tilfredse. Vi har fået god rådgivning og en service ud over det sædvanlige. Vi kan varmt anbefale at hande hos chedante. Vi kommer igen næste gang vi mangler et møbel.

5. april 2024

Besvarelse fra Chedanthe

Hej Sanne Tak for din fine anbefaling glæder mig at i glade for sofaen Mvh Erling

Køb af flere møbler

I forbindelse med køb at et stort dobbelt klædeskab, 2+3 pers. sofa, vitrineskab, skænk og tv bord, har vi fået en super rådgivning af Erling, tak for det.
Der var en fejl på 3 pers. sofa da vi modtog den, og ved henvendelse blev der straks sendt en mand til at kigge på den. Og da det ikke ville blive en optimal løsning at rette fejlen i vores hjem, blev der hurtigt bestilt en helt ny sofa hjem til os.
Vi har fået alle møblerne til en super god og fair pris. Man får hvad man betaler for, og mere kan vi vel ikke forlange.
Vi er i hvertilfald godt tilfredse, og ikke sidste gang vi handler der.

10. august 2023

Hej Marianne Mange tak for din fine anmeldelse Mvh Erling Nielsen

Super god service

Super god service, fik det køkken vi ønskede os, til en super pris👍👍👍
Kan i den grad anbefales👍

5. april 2024

Hej Steffan Tak for din anbefaling Mvh Erling Nielsen

Tak til Chedanthe for deres håndtering…

Tak til Chedanthe for deres håndtering af vores ønske om et badeværelse i køkkenelementer.
Sælger og teamet forstod hurtigt vores ide og ønsker- derfra gik det stærkt med at få levet vores ønske.
Nemt hurtigt og langt under hvad andre leverandører har kunne sætte af pris.
Mvh
Andreas

12. april 2024

Besvarelse fra Chedanthe

Tak Poul For din anbefaling vi glæder os til at kunne give pris på jeres nye køkken Mvh Erling Nielsen

Har har købt 2 sofa hos Chedante

Har har købt 2 sofa hos Chedante, behagelig samtale med Erling , der gik ikke længe før mine sofaer lande i Helsingør det er 2 år siden
Nu har vi fået køkken sat op vi fik tilbud fra andre udbyder hvor vi skulle give 120.000 kr hos Chedanthe skulle vi kun give 56.000 kr med montering
Vi er rigtigt glade for vores køkken og er meget glade for Erling selv var at monterer køkkenet
Vi anbefaler Chedante og giver 5 stjerner

7. april 2024

Besvarelse fra Chedanthe

Tak Konni for din fine anbefaling vi er glade for du valgte at handle hos Chedanthe

Svindelfortagende

Svindelfortagende, hold jer væk!

14. februar 2024

Besvarelse fra Chedanthe

En af Peters venner som er blevet opfordret til at gå ind på Trudspilot kun for at skade os lidt underligt du skriver her inde når du alrdig har modtaget eller købt noget hos os

Efter at have set mine kammerats nye…

Efter at have set mine kammerats nye køkken, kan jeg kun sige det er udueligt lavet af Chedanthe. Skævt til både den ene og den anden side. ALDRIG KØB KØKKEN HER.

ALDRIG KØB KØKKEN HER

Besvarelse fra Chedanthe

Dårlig leveringstid og overholder ikke…

Lusk og fusk. Holder ikke sine aftaler og kommer med dårlige undskyldninger. En ven købte sit køkken her, og jeg har sjælden set så skævt et køkken.

Så ønsker du et køkken som ligner noget der høre til i et hurlumhej hus, så er dette den perfekte forhandler.