Pengene værd
Rigtig pænt billede, dog lang leveringstid (corona etc.), men helt klart ventetiden og pengene værd!
Cheap Art er både en online butik, men har også et galleri i Slangerup. Vil sælger ægte håndlavede oliemalerier i god kvalitet, men til meget billige penge, da vi forsøger at give alle mulighed for at have ægte kunst hængende på væggen derhjemme. Vi tilbyder en personlig betjening, og vil gøre alt hvad vi kan for at du får en god oplevelse med dit kunstkøb hos os! Vi ved hvor svært det er at se detaljerne på et maleri, når det vises på en computerskærm. Derfor giver vi dig mulighed for, at returnere dit købte maleri, og få alle dine penge retur i op til 30 dage. Kommer du forbi vores butik/galleri i Slangerup, kan du gratis låne et maleri med hjem på prøve, inden du beslutter dig. Vi ser frem til at hjælpe dig med dit kunstkøb.
Københavnsvej 9, 3550, Slangerup, Danmark
har i dag modtaget et super flot maleri af et kronhlortehoved i sorte og hvide nuancer. vi har ventet næsten 3 uger, men var værd at vente på. cheap art havde monteret svæveramme da maleriet ankom super service. vi kan kun anbefale cheap art. karin og bendt slagelse
Sådan lidt eh.. Synes ikke at maleriet har det samme udtryk som på hjemmesiden. Det ser noget mere skarpt ud derpå og der er ting som ikke sådan helt er detaljer som er anerledes.
Derudover ankom maleriet meget løst på rammen, har strammet det så meget jeg kunne, men stadig for løst. Det bliver vel lidt mere løst med tiden da det er nymalet og så er der ikke mere at give af ift at stramme yderligere. Det virker sådan ret sløset.
Bestilte 2 stk. malerier fra cheapart som er meget flottere i virkeligheden og kom en uge før lovet levering, så det jo super.
Jeg valgte dog levering med GLS-fragt, så jeg selv kunne afhente det ved den nærmeste tank, men det var VNL som kom mens jeg ikke var hjemme, hvilket er grunden til der mangler en stjerne.
Jeg bestilte søndag 1 maleri 90x120cm på hjemmesiden, allerede mandag formiddag var maleriet sendt afsted, og tirsdag formiddag kunne jeg hente maleriet i min nærmeste pakkeshop, det kalder jeg service på højeste niveau.
Pengene blev først trukket fra dankortet, da jeg havede fået udleveret maleriet i pakkeshoppen, forsvarligt pakket ind, rigtig dejligt.
Jeg havde forud for købet kontaktet cheapart, og fået en meget sød og venlig betjening.
Det er et sted jeg gerne vil anbefale andre, og kvaliteten er super!