Jeg er tilfreds med Chaya, som sender mig honningkage og bomber og te hver anden/tredje måned. Service.
Jeg har kun stor ros til Chaya efter at have bestilt både te og tepotte hos dem. Deres udvalg er godt og jeg er meget imponeret over deres kundeserviceniveau. Deres te er lækker og muligheden for at b... Se mere
Jeg har i årevis bestilt te online og været i Chayas to butikker i henholdsvis Lyngby og Gentofte af flere omgange. Jeg er hver gang blevet mødt af imødekommende personale med stor viden om forskellig... Se mere
Jeg bor er sted i landet, hvor der er meget langt til en te forretning. Køber al min te online hos Chaya. Jeg drikker kun sort te (gerne varianter af Earl Grey) og her er der et fint udvalg. Er ogs... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Chaya - din tehandel på nettet ! Kig ind i vores webbutik og køb online.
Lyngby Hovedgade 9A, 2800, Kogens Lyngby, Danmark
- info@chaya.dk
- www.chaya.dk
Nemt og bekvemt.
Modtaget 2 kg. gode indiske økologiske teer hvergang.
Giver 6 stjerner næste gang, hvis Chaya kan skaffe en økologisk Ceylon te i samme kvalitet.
super leverandør, kvalitetsprodukter
Chaya`s produkter er en oplevelse, sker der mindre fejl i leverancerne byttes de aldeles omgående og uden omkostninger
Hurtig levering, gode produkter
Stort udvalg af rigtig mange gode the'er. Er altid god til at sendwe små prøver med af andre the'er så man kan blive inspireret og prøve noget ny. Kan bestille i mange forskellige størrelser. Hurtig levering
Kvalitet til tiden
Jeg har købt deres specialiteter til firmagaver og køber the privat snart gennem 20 år. Jeg oplever god service og venlighed, der gør at man anbefaler stedet til andre. Og så er det altid en god oplevelse for smags og lygte sanserne at besøge deres butik i Lyngby :)
Jeg har handlet med Chaya siden engang i i 80'erne
Jeg køber altid min the igennem chaya. Jeg har været kunde i over 30 år og har altid været tilfreds med den gode kvalitetet og fordi jeg kan få de varer jeg ønsker. Der er kommet flere vare til, men de varer som man kan lide og bestiller hver gang vedbliver med at være i sortimentet.
Hvis man kan lide at drikke the, kan jeg kun anbefale at købe the hos Chaya.
Kan kun anbefales
Har købt meget igennem Chaya og kan varmt anbefale denne virksomhed.
Der går max 2 dage efter bestilling og har altid fået den bestilte.
Meget tilfreds og er fortsat kunde
Kan kun give mine allerbedste anbefalinger
Chaya har en rigtig god hjemmeside med uddybende beskrivelser af det meget store udvalg af teer (og andre produkter).
Har handlet hos Chaya i flere årtier, både over nettet og i den fysiske butik i Lyngby, og kan ikke mindes, at jeg på noget som helst tidspunkt har været utilfreds, så jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger.
/perlund
Jeg handler ofte hos Chaya og har kun en enkelt gang oplevet at det er gået galt med leveringen.
Hurtig levering og gode økologiske the'er
Nemt at bestille, hurtig levering og en god kvalitet
Fantastisk sted at handle
Jeg har indenfor det seneste halve år handlet 3 gange hos Chaya - og hver gang har de været kvikke til at ekspedere, varerne er emballeret upåklageligt og der er altid en prøve med på en anden type te. Det er superlækkert og jeg har dermed fået udvidet mit tekendskab samt fundet en ny favorit på denne måde.
Kvaliteten er der intet i vejen med, og i de år jeg har handlet i den ene fysiske butik har jeg heller ikke haft en finger at sætte på hverken produkt, service eller vejledning. I Lyngby har jeg ihvertfald været glad for at komme og følt mig godt hjulpet da jeg ellers var helt ny indenfor teverdenen.
Udvalget er kæmpestort og der er rig mulighed for at afprøve nye typer da man kan købe teer i små rør til blot 15 kr.
Ringe kvalitet
Jeg har idag smidt de knap 300 gram te i skraldespanden som jeg købte hos Chaya.
Deres te er muligvis bedre end den helt almindelige brev te, men det er ikke værd at drikke hvis du spørger mig.
For ca. samme pris kan man få nogle af verdens bedste oolongteer, så mine smagsløg er mildest talt fornærmede over denne oplevelse.
Useriøst.
Super hurtig levering
Jeg bestile varer inden kl. 12 - dagen efter blev de leveret om morgen. Super. Varerne er også i tip top kvalitet, som altid. Super - with compliments!
God butik
Man får opmærksomhed og vejledning i deres forskellige vare på en proffesionel, høflig og smilende måde:-)
Virkelig tilfreds kunde
Jeg har lige fået min 3. pakke fra Chaya. Ultra hurtig levering i forhold til de to første gange, det har nemlig kun taget et døgns tid den her gang.
Bestilte i går lige over middag, fik mail 20 minutter efter at min ordre var ekspederet og ja, pakkeposten har lige været med pakken.
Teen er virkelig virkelig god, jeg anbefaler den vidt og bredt, så bliv ved med at være kvikke til at ekspedere og levere :)
Langsom levering
Jeg har betalt fra Chaya to gange nu. Første gang fik jeg mail efter to dage, da jeg jeg havde spurgt om noget i kommentarfeltet. Herefter tog det yderligere to dage at få det sendt afsted.
For fem dage ringede jeg så for at høre, om de kunne nå at sende min kaffe samme dag. Det kunne de godt, hvis kaffen var på lager, var beskeden. Efter fem dage har jeg stadig intet modtaget og ingen besked fået om leveringen. Det er vist sidste gang jeg prøver mit held hos Chaya..
Rettelse. Jeg kan nu se, at pengene er blevet hævet for ordren og en mail om at de er sendt, men jeg har intet modtaget. Mon ikke varerne kommer senere i dag?