Min fætter og jeg tog toget (RJ 383)…
Min fætter og jeg tog toget (RJ 383) fra København til Prag søndag d. 5. juli kl. 05.54 (06.22) med ankomst kl. 18.15 (17.25). Vi oplevede den mest uforskammede flabethed fra personalet efter vi var kørt ind i Tjekkiet omkring Decin og Usti ca. kl. 15-16. Vi spurgte først om vi kunne købe en schnitzel som der stod på menu-kortet de havde. En ung kvinde fra personalet grinte blot flabet og sagde, at de ikke havde det på gebrokken engelsk. Vi spurgte om de havde coca-cola og hun grinte bare igen flabet og rystede på hovedet. Vi spurgte hvad de egentlig overhovedet havde at tilbyde i det menu-kort, som lå fremme og hun grinte igen og denne gang sammen med det øvrige personale, hvorefter hun sagde: “vand”. Vi forlod derefter restaurantvognen meget chokerede, tomhændede og dybt rystede over den fuldstændigt elendige “service” og opførsel, som absolut ingen steder hører hjemme på en “restaurant”.
Som nogle der har betalt en dyr togbillet, kunne man kun forvente mere. Hvis minus-stjerner var en mulighed på Trustpilot, havde de helt sikkert fået en masse af dem.