Jeg giver dem 5 stjerner, da jeg har været meget tilfredse med deres leverance og serviceniveau. De havde på eget initiativ givet mig rabat på fustage ifm noget kampagne, selvom dette var ikke ann... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
- nr. 2 af de 8 bedste virksomheder i Festudstyrsudlejning
- nr. 1 af de 1 bedste virksomheder i Udlejning af AV-udstyr
- nr. 1 af de 4 bedste virksomheder i Entreprenørmaskinudlejning
- nr. 3 af de 10 bedste virksomheder i Festbutik
- nr. 1 af de 3 bedste virksomheder i Teltudlejning
CENTRUM SERVICEUDLEJNING | WWW.CESE.DK Centrum Serviceudlejning er din komplette løsning til festudlejning. Vi tilbyder en bred vifte af festudstyr og tilbehør, der er perfekt til enhver festlig begivenhed. Vores sortiment inkluderer alt fra borde, stole og telte til fadølsanlæg, slushice maskiner, musikanlæg, lysshow, vin og spiritus, festartikler og meget mere. Vi har mange års erfaring inden for festudlejning, og vi ved, hvad der kræves for at skabe den perfekte fest. Vi tilbyder altid pålidelig og professionel service, og vores dygtige personale står altid klar til at hjælpe med at sammensætte det perfekte udstyrssortiment til din begivenhed. Uanset om det drejer sig om en fødselsdag, bryllup, firmafest eller en hvilken som helst anden begivenhed, kan vi hjælpe dig med at få styr på alle detaljer. Vi tilbyder fleksible løsninger til enhver fest, store eller små, og vores mål er at sikre, at din fest bliver en succes. Så kontakt os hos Centrum Serviceudlejning, hvis du vil have en stressfri fest uden at skulle bekymre dig om udstyret. Vi vil med glæde hjælpe dig med at finde de perfekte løsninger, der passer til dine behov og budget. Besøg vores hjemmeside på www.cese.dk for mere information eller kontakt os direkte for at få et uforpligtende tilbud. CENTRUM MASKINUDLEJNING | WWW.CEMA.DK Vi er din pålidelige samarbejdspartner når det kommer til udlejning af maskiner og værktøj til både private og erhverv. Hos os kan du leje alt fra minigravere og motorbøre til pladevibratorer, fræsere, minilæssere og meget mere. Vi har mange års erfaring med udlejning af maskiner og værktøj til en bred vifte af kunder og projekter, og vores ekspertise og professionelle tilgang sikrer, at du altid får de rigtige maskiner til dit projekt. Vi sætter en ære i at levere kvalitetsmaskiner og en god service, og vi arbejder hårdt for at sikre, at du får en god oplevelse hver gang du lejer hos os. Vores udlejningsflåde består af et bredt udvalg af maskiner og værktøj i forskellige størrelser og modeller, så du kan finde præcis det, du har brug for. Uanset om du har behov for en minigraver til gravearbejde, en pladevibrator til at komprimere jorden eller en minilæsser til at flytte materialer, så har vi det rigtige udstyr til dig. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser og fleksible lejeperioder, så du kan leje maskinerne for lige så længe, som du har brug for dem. Vi har også dygtige teknikere, der kan hjælpe dig med at finde de rigtige maskiner til dit projekt og sørge for, at alt fungerer optimalt. Kort sagt, når du har brug for at leje maskiner og værktøj til dit næste projekt, så er Centrum Maskinudlejning det rigtige valg for dig. Besøg vores hjemmeside på www.cema.dk for at se vores udvalg af maskiner og læse mere om vores service og priser. Vi glæder os til at høre fra dig!
Bollervej 131, 8700, Horsens, Danmark
- +4575622480
- Info@cese.dk
- www.cese.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Super service. Bestilte sent aften og fik levering næste formiddag. Det finder man ikke mange steder.
Super kvalitet og mega god service.
Studenterfesten blev bare lige lidt bedre med telt/ stole og borde fra Centrum.
Servicen er helt i top👌 Tak, vi lejer helt sikkert hos jer igen👏
Altid total service
Fantastisk at teltet sættes op præcis…
Fantastisk at teltet sættes op præcis som vi ønsker, og god information om opsætning.
Savnede information om nedtagningstidspunkt.
Vi vender tilbage.
Alt var perfekt!
Nem og hurtig bestilling og super god…
Nem og hurtig bestilling og super god service.
Alt vi have bestilt var rent og pænt og bare 100% i ordren.
Kan stærk anbefales!
Vi ringer helt klar næste gang, vi skal holde fest.
Fed butik
God kommunikation, og let at ændre ordren.
Gode priser og en fin butik med stort udvalg
Kan klart anbefales
Bestilte telt, service, lys og stole til mit studentergilde og alt var som det skulle være. Derudover er deres kundeservice hurtige til at svare når man skulle rette noget i sin bestilling.
Kan klart anbefales :)
Jeg har lejet minigraver og motorbør…
Jeg har lejet minigraver og motorbør flere gange. Ustyret er altid i orden og leveret til tiden.
Alt fungerer altid perfekt og det er…
Alt fungerer altid perfekt og det er rart de bestilte ting kommer, så vi har tid til at stille op mv
Hurtig respons
Hurtig respons og udlejningsvaren var som beskrevet. Helt igennem en god oplevelse
Super service og de søde sødeste…
Super service og de søde sødeste mennesker. Kan kun varmt anbefale dem
Perfekt
Perfekt! Alt er bare i orden. Levering er helt i top - praktisk at leveringen foregår fredag og tilbagelevering mandag. Altid god service.