Dengang jeg havde en frisure :(
Jeg havde relativt kort hår (8mm i siderne og 12mm på toppen), og nu er jeg karseklippet. Dette var på INGEN måde var min intention. x( Jeg fortalte, at jeg bare skulle have 3 mm i siderne, en glidende overgang og lidt længere på toppen. Der gik 10 min, hvor jeg var blevet klippet i siderne og fået tyndet håret ud på toppen, og det lød at jeg var færdig. Jeg rodede lidt rundt i mit hår, da jeg havde lagt mærke til, at der var blevet brugt, hvad der skulle vise sig, at være rimelig meget voks. Det viste sig at den nemme løsning havde været bare, at sætte håret, da håret på toppen, hverken var blevet kortere eller overgangen gjort glidende. Jeg fortalte igen, at håret gerne måtte være lidt mere glidende i overgangen og noget kortere på toppen. Der skete ikke noget. Derefter sad jeg adskillige gange og pegede på, hvor præcis, at jeg skulle have gjort det mere glidende, da Frisøren virkelig ikke kunne se at det skævt, men til sidst lykkes det. Så kom turen til at det skulle være kortere, og historien gentog sig desværre. Efter par forsøg tog Frisøren ALT for meget af, hvorfor jeg nu er helt karseklippet 3 mm over det hele.