CDON Sverige - Nordens största marknadsplats! Anmeldelser

65.315

3,0

Købte et kaninbur. Desværre var det ødelagt flere steder ved modtagelsen. Det var samlet forkert og skruer stikkede tilfældigt ud, steder hvor de ikke burde. Vi burde have undersøgt bedre. Men CDO... Se mere

Fik det jeg købte super glad for det beskyttelse glas til telefon med privacy i købte og noget glad beskyttelse til min telefons kamera også Motorola g86 power alt kom i hel stand. Enda extra glas med... Se mere

Efter en lang hård kamp med den danske Cdon, uden noget som helst hjælp at hente og elendig kundeservice, valgte jeg at skrive til den svenske afdeling, markant bedere, indenfor få dage fandt de pro... Se mere

Har bestilt og beatalt 3723 kr for en mobil A/C maskine og den skulle være kommet d. 1. Juli men de har ikke afsendt pakken endnu og man kan ikke kontakte deres kunde service, de har kun Ai-generered... Se mere

1. Online markedsplads
  2. Hvidevareforretning
  3. Boghandel
  4. Elektronikbutik
  5. Spilbutik
  6. Musikbutik

Vi finns där för de små ögonblicken i vardagen. En glödlampa som behöver bytas. Ett verktyg för den lösa skruven.  En ny vattenslang till trädgården. Och vi finns där för de stora ögonblicken, när drömmar slår in.  Soffan till den första gemensamma lägenheten. Spelkonsolen som stått högst upp på önskelistan. Den första mobilen - någonsin. Vi är en shoppingdestination där utvalda säljare erbjuder dig miljontals produkter inom olika kategorier. Du hittar allt från gaming, leksaker och elektronik till trädgård, skönhet och produkter för dina husdjur. Prylar för livet helt enkelt.  Vi är inte bara en marknadsplats. Vi är en del av din vardag.

Middel

65 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

(65.315)

Kan simpelthen ikke betale over…

Kan simpelthen ikke betale over netbank, har prøvet 3 gange, uden resultat, har fået 2 rykkere, på hver 100 kr. Hver gang jeg har betalt, over netbank, ser alt rigtigt ud, men pengene, bliver så heller ikke trukket, på min nemkonto. Gad vide, hvor mange rykkere jeg får. Har prøvet, at skrive, til dem. Møg irriterende.

2. maj 2023

Havde købt gave en Varmvest som skulle…

Havde købt gave en Varmvest som skulle oplades m. powerbank, som jeg også måtte købe som extra gave. d 14/12-22. (skulle gives d.2/1-23. Gaven kom IKKE,men vi ventede tolmodig. 14/1-23 kontaktede jeg dem men de påstod at den var sendt? senere påstod de at jeg ikke havde købt noget hos dem ,selvom jeg havde dokumentation. SVINDEL FIRMA. PAS PÅ MED AT KØBE NOGET!!!! NU ER DET d 7/4-23. DE VENTER BARE PÅ MAN GIVER OP!!!! m.dialog med dem derfor 1. stjerne for at lyve på mail i 4 mdr.

14. december 2022

Modtog ikke varen

Det burde ikke have 1 stjerne men da man skal give en. Total useriøs sted man får ikke sin vare og de er ikke til at kommunikere med. Man får bare at vide man skal oprette sig for at se sin ordner når det er gjort står der at der ik er nogle ordrer tilst😡😡😡. 95kr er blevet taget.

19. marts 2023

Nordens største svindelforetagende

Nordens største svindelforetagende.
Bestilte varen 2/12 2022, de hæver penge,
9/12 2022 kører de lige en bestilling mere,
og hæver pengene igen.
Jeg har siden skrevet til dem utallige gange, men bliver blot sendt i ring da det er en af deres underleverandører "The Stuff Maker" der er leverandør af vore vare, de siger de ikke samarbejder med CDON mere og henviser til CDON, når jeg så skriver til CDON henviser de til "The Stuff Maker" - det er en ren Stein Bagger karussel de har her.

2. december 2022

De lyver

De svare ikke når skriver til dem. Og de lyver da de skriver at varen er på lager, og lev er 2-3 dage og efter 14 dage er varen ikke kommet….

24. februar 2023