Købte et kaninbur. Desværre var det ødelagt flere steder ved modtagelsen. Det var samlet forkert og skruer stikkede tilfældigt ud, steder hvor de ikke burde. Vi burde have undersøgt bedre. Men CDO... Se mere
Fik det jeg købte super glad for det beskyttelse glas til telefon med privacy i købte og noget glad beskyttelse til min telefons kamera også Motorola g86 power alt kom i hel stand. Enda extra glas med... Se mere
Efter en lang hård kamp med den danske Cdon, uden noget som helst hjælp at hente og elendig kundeservice, valgte jeg at skrive til den svenske afdeling, markant bedere, indenfor få dage fandt de pro... Se mere
Har bestilt og beatalt 3723 kr for en mobil A/C maskine og den skulle være kommet d. 1. Juli men de har ikke afsendt pakken endnu og man kan ikke kontakte deres kunde service, de har kun Ai-generered... Se mere
Vi finns där för de små ögonblicken i vardagen. En glödlampa som behöver bytas. Ett verktyg för den lösa skruven. En ny vattenslang till trädgården. Och vi finns där för de stora ögonblicken, när drömmar slår in. Soffan till den första gemensamma lägenheten. Spelkonsolen som stått högst upp på önskelistan. Den första mobilen - någonsin. Vi är en shoppingdestination där utvalda säljare erbjuder dig miljontals produkter inom olika kategorier. Du hittar allt från gaming, leksaker och elektronik till trädgård, skönhet och produkter för dina husdjur. Prylar för livet helt enkelt. Vi är inte bara en marknadsplats. Vi är en del av din vardag.
Stockholm, Sverige
Svarer typisk inden for 1 uge
Hej jeg bestille det virale Hollywood spejl. Jeg kan tracke det og pludseligt for jeg en mail at den er kommet. Så går jeg ned og så siger de at jeg skulle have fået en besked men det havde jeg ikke. Så går der nogen dage så ringer vi til dao og firmaet har så sat en forkert e-mail på eller sådan noget. Så kan jeg track den og så den åbenbart tilbage i Sverige. Jeg vil bare have mine penge tilbage!!!
Det er ubetinget den dårligste kundeservice jeg nogensinde har oplevet. De tager intet ansvar for at kunne leverer den varer som jeg har bestilt og betalt for. De er helt ligeglade med at leverer nogle som helst oplysninger vedr. leveringsdato, og deres kundeservice system er helt umuligt at arbejde med. Man kan ikke se tidligere henvendelser eller lave opfølgning.
Har nu ventet over 9 uger på en bestilling som der skulle være mellem 6-9 uger leveringstid på.
Kommer aldrig til at bestille noget fra CDON igen. Aldrig.
Bestilte 2 ure, det billigste kom hurtigt,men det dyreste
kom ALDRIG, Kontaktedede dem på mail, endelig efter 14 dage fik jeg besked om at uret var udgået, og det ville sende mine penge retur og jeg ville modtage dem i løbet af 7 hverdage. pengene kom ALDRIG og uret kom
Aldrig,og ca 14 dage derefter fik jeg en mail på at min sag var forældet. og INTET er sket siden. det største svindel firma jeg har handlet med, fup og svindel.
FEJL med 5 stjerner😳det er minus millioner af stjerner! Sag:køb af carport 1/9-24 !Der erdokumenteret lækage på forsend. med mindre defekt af element!Men CDON svarer ikke på mails ,og tlf. Er ALTID i stykker!i Sidste mails fra sept. Blev aftalt at det defekte element ville blive tilsendt! Men hvornår, er mit spørgsmål så?ikke muligt at få svar på utallige mails om hvornår de vil eftersende dette!
Jeg har forgæves forsøgt at få en vare fra CDON men det er ikke lykkedes. de mener at de har leveret pakken. Da pakken skulle leveres på min adresse så ved jeg at det ikke er sket. Så står der også at pakken er leveret i Finland. Jeg bor ikke i Finland men i Danmark!. Har skrevet mange gange til support med det svar at jeg ikke skulle skrive flere gange til dem.
En virkelig dårlig oplevelse. Jeg kan på ingen måde anbefale at handle med CDON i Danmark eller i andre lande
Har op til flere gange sendt mails til dem, men de svare ikke, siden jeg fik mine vare som var beskadiget og tog billeder af dem og sendte dem med det samme jeg modtog pakken, de ikke esvarer mig i nu.
jeg havde bestilt cd og dvd , den ene var en forudbestilling , ved henvendelse tio kundeservice om ordren , fik jeg bare at vide , hvornår forudbestilling udkom , det viste jeg godt , med hvad med de andre ting ,. så kom forudbestillingen , men ikke de sidste to ting, ny henvendelse vi har meget travlt , senere en ny henvendelse om de sidste ting , pengene for den samlede ordre er trukket allerede før den første ting kommer , sidste gang skre jeg så , at vi har været glad ved at handle der , men denne gang er træls,så kommer der en dvd , vi kan så se der er gået penge retur til bankkontoen , men ikke et ord til forklaring , de har så også fjjernet den funktion der hedder min side , hvor man ellers kunne se status , så nu er man nødt til at kontakte kunde service , som der ikke er meget service , ved så sidste handel herfra ordre 95708467
Har bestilt en vare hos dette firma. Pengene blev trukket øjeblikkelig og siden har jeg ikke hørt en dyt. Har skrevet til firmaet adskillige gange uden nogen form for respons. Har nu tabt tålmodigheden og firmaet bliver gennem min bank politianmeldt for svindel, så jeg kan få mine penge tilbage igen. Kan kun opfordre andre, der har været udsat for noget lignende som mig at gøre det samme. Og efter den oplevelse, opfordrer min bank mig til at blokere mit Visa Kort og få et nyt for at undgå at min bankkonto bliver lænset, hvilket jeg så har gjort. Men bare så TRÆLS.
Gå langt unden om CDON!!
Jeg har, slev om pengene er trukket, forsat ikke modtaget mit produkt efter +1 mdr.
Kundeservice er stoppet med at svare!
Det er en forkastelig og amatøragtig møde at behandle sine kunder på.
Hold jer langt langt langt væk!!!!
Har købt på siden, men ikke modtaget varen. Jeg har skrevet til dem og deres svar er at det ordrenummer ikke eksisterer.
Har sendt bekræftelses mail med, men svaret er det samme, på en sætning.
Ingen forklaring eller undskyldning.
Tror desværre det er deres måde at lave forretning på. Pas på!
Det ligner en seriøs hjemmeside, men efter at jeg har fået denne meddelelse, er der intet sket. Min første indskydelse er, at det er en useriøs virksomhed, der enten snyder folk, eller ikke har styr på hvad der foregår. Jeg kunne da godt tænke mig at høre et eller andet fra virksomheden.
Dato:
2024-09-01 Ordrenummer 96094913 Ordrestatus:Sendt
Jeg har stadig ikke hørt eller set noget til min ordre? Det er jeg da meget ked af. Mon jeg nogensinde får den? Betalingen er trukket fra min konto d. 5.9.24
17.09.24: Varen er ankommet!! Desværre er det en forkert vare, så jeg opgiver nu. Tak for denne gang.
5 november: Pengene er gået tilbage på min konto. Så man kan sige, at de er ærlige i forhold til tilbagebetaling. Al ros for det. Men en masse besvær uden noget resultat.
Jeg har bestilt en vare, pengene er trukket.. men min vare er efter snart en måned ikke dukket op.
Jeg kan heller ikke følge min ordre længere.
Aldrig mere om jeg bestiller fra cdon.
Svindel og fup.
Ingen kontakt, ingen leverings dato og man kan ikke kontakte efter man har betalt, har prøvet op til 10 gange at kontakte dem på forskellige måder , bestil aldrig noget herfra..
Hurtigt levering, lever fuldt op til vores forventninger. Kan give 5 stjerner.
Tager ikke ansvar når varen går i stykker, linker til en sælger man ikke kan finde, dette er fake køb ikke noget her. Har du brug for hjælp når produktet er defekt, så er der ingen hjælp at hente, de skubber bare problemet og ansvaret rundt, link og hjælp til løsning findes IKKE, køb dine produkter et andet sted........
Købte et produkt som viste sig at være af yderst skuffende kvalitet - det virkede nærmest som plastik og meget skrøbelig. Der står under materiale at det er messing, men det gemmer sig godt nok godt hvis der overhovedet er messing i produktet. Er der ikke regler for hvor stor en andel, produktet som minimum skal indeholde af det angivne materiale? Derudover var produktet ridset og fungerede ikke ordentligt. Da jeg så ville reklamere og returnere produktet, får jeg at vide at JEG hænger på returomkostninger (dette er vist kun tilfældet ved fortrydelse). Derudover har jeg snart ventet en uge på at få mine penge retur, hvilket jeg ifølge CDON ville få straks efter leverandøren fik varen retur. Skriver jeg til leverandøren får man intet svar, ligesom CDON heller ikke er til nogen hjælp. Så alt i alt vil jeg ABSOLUT IKKE anbefale hverken leverandøren (Podlasiak) eller CDON. Og lige en sidste ting - de har som nævnt ikke tid til at besvare mine henvendelser - hverken leverandøren eller CDON - men en dårlig anmeldelse lagt på CDON på en lørdag har de trods alt haft tid til at slette lynhurtigt - allerede to gange nu.
Jeg bestilte et cover til telefon fra dette firma. Jeg bestilte det for lang tid siden. De sagde, at det var sendt, men har ikke modtaget det. Da jeg spurgte igen via e-mail, bad de mig vente. På spørgsmålet om betaling svarede han ikke. Indtil jeg prøvede at bestille igen. Nu vil jeg vente og se, om jeg kan få det. Og vil vente og se om jeg skal betale to gange og ikke får det samme som andre har læst. Så kommer jeg ind og skriver det, så du kan læse det igen efter den 15/05/24.
Forhåbentlig vil virksomheden tage mere ansvar for sine kunder.
Jeg har bestilt en bog ved CDON. Den er betalt via min virksomhed, men fordi der ikke laves en kobling mellem mig og min virksomhed, så sendes min sag til et inkasso firma. I 4 uger har denne sag kørt på en bog, der for længst er betalt. CDON kan ikke ringes op. Jeg har sendt dokumentation igen og igen, men denne anerkendes ikke. Der er ingen kommunikation mellem inkassofirma og CDON. Jeg kan ikke træffe dem på telefonen. Ingen har forsøgt at kontakte mig, så denne sag på 300 kr. for en bog kunne bringes ud af verden. En telefonisk henvendelse kunne have løst sagen øjeblikkeligt
Ordrenummer 93350080
Jeg synes én stjerne er alt for meget.
Jeg bestilte to ting på samme ordre, første ting kom uden problemer. Anden ting kom slet ikke. Jeg skrev til dem, at jeg ikke havde modtaget min vare. Får svaret, at pakken er kommet tilbage til dem og at jeg skal sørge for at skrive den rigtige adresse og Iøvrigt betale for fragten igen hvis jeg vil have varen.
Jeg forklarer at jeg jo tydeligvis har skrevet adressen rigtigt, da jeg forlængst har modtaget den anden vare. At jeg ikke vil betale for fragten 2 gange, så hvis de ikke vil sende, vil jeg gerne have pengene refunderet. Her får jeg et usædvanligt flabet svar om, at i stedet får at bede om refundering, burde jeg faktisk betale 2** kroner, hvis jeg vil have varen.
Jeg bestilte varen d. 9. December sidste år. Jeg har stadig ikke modtaget den eller fået pengene retur.
Virkelig skodfirma som jeg vil advare alle mod at bruge.