alt for mange mailer i forbindelse med en enkel handel. Faktura viste ikke om det allerede var betalt. Uoversiktlig status. Ikke igjen for meg. Dato for opplevelsen? Vi er i 2022, det burde datasyst... Se mere
Har handlet meget fra cdon gjennem årene og har vært fornøjd. Men nu når de begynder at selge vare fra dårlige svenske butikker som Behøver.se der bare ikke har servive og mange dårlige Temu vare så... Se mere
Købte og betalte 2 forskellige halogenspots - tilsyneladende fra 2 forskellige leverandører. Den ene vare udeblev. Talrige kontakter frem og tilbage på uoverskuelige og virkningsløse formularer... Se mere
Rask levering til en rimelig penge👍 kunne gjerne varslet at pakken var på vei😊
Vi er til for de små øjeblikke i hverdagen. En glødepære, der skal skiftes. Et værktøj til den løse skrue. En ny vandslange til haven. Og vi er til for de store øjeblikke, hvor drømmene træder til. Sofaen til den første fælles lejlighed. Spilkonsollen, der har stået øverst på ønskelisten. Den allerførste mobil. Vi er en shoppingdestination, hvor udvalgte sælgere tilbyder dig millioner af produkter inden for forskellige kategorier. Du finder alt lige fra gaming, legetøj og elektronik til have-, skønheds- og kæledyrsprodukter. Ting til livet, ganske enkelt. Vi er ikke bare en markedsplads. Vi er en del af din hverdag.
Stockholm, Sverige
- www.cdon.no
Svarer typisk inden for 1 uge
Hurtig tilbakemelding og levering.
rask og problemfri levering.
Bestilte cd for å gi i gave for flere…
Bestilte cd for å gi i gave for flere uker siden fordi jeg skulle reise bort, den kom etter jeg reiste, nå får hun ikke presangen sin og jeg er 100 kr fattigere...
Her fungerer det meste.
Reklamation på autostol
For det meste har jeg været glad for at bruge cdon. Lige indtil jeg havde en vare med en reklamation, og jeg nu sidder og er nødt til at forsøge at kommunikere på engelsk med et udenlandsk firma cdon har stillet mig videre til.
Synes det er for dårligt at jeg skal sidde og kommunikere med deres samarbejdspartnere, når varen er købt igennem dem.
Så vær opmærksom på, at køber man vare igennem cdon der kan risikere at komme en reklamation på, skal jeres engelsk samt tålmodighed være god.
Fem stjerner
Hurtig behandling og Rask levering ++
God service hurtig levering
Tar for lang tid
Veldig hurtig levering
Dårlig service
Dårlig service . Har købt et spil som kode og ikke fået noget . De svarer ikke på mails og synes det meget mærkeligt de skulle have mit cpr nr
KØB PÅ CDON RISIKERER AT VÆRE GENNEM…
KØB PÅ CDON RISIKERER AT VÆRE GENNEM VIDAXL SOM IKKE LEVERER VAREN OG IKKE TILBAGEBETALER PENGENE
Jeg bestilte et stand-up paddleboard til 4500 som Vidaxl skulle levere for CDON. Vi bestilte endnu et board som CDON leverede efter få dage. Men VidAXL leverede i stedet en gummibåd til 2000 kr i begyndelsen af juni. I slutningen af juni havde vidAXL på trods af adskillige henvendelser stadig ikke leveret paddleboardet. De kom heller ikke for at hente gummibåden den dag vi brugte en hel dag på at sidde og vente på at de skulle hente den (de skrev at vi skulle være hjemme fra 8 morgen til sen aften - i vores ferie!). For 13 dage siden, hvor der STADIG ikke var udsigt til at modtage den vare, jeg har betalt for, købte jeg til sidst et paddleboard et andet sted og skrev til vidXL, at jeg ikke længere ønskede at modtage paddleboardet med en måneds forsinkelse og bad om at få mine penge retur. Det har jeg STADIG ikke fået efter næsten 14 dage. I den sidste mail skriver vidAXL, at når de engang afhenter den gummibåd, som har stået klar til afhentning foran vores dør i mange uger nu, vil de bede deres returafdeling om at betale mig mine 4500 kr. tilbage. Som de så har siddet på i mere end en måned nu uden nogensinde at levere det, jeg havde købt fra dem, og som vi så ikke kan bruge på andre ting i vores ferie. Hele forløbet har været ekstremt ineffektivt og helt hårrejsende. Samtidig har vi modtaget flere mails undervejs på google-oversat sprog, som var deciderede ulæselige. Jeg fortryder bittert, at jeg stolede på vidAXL som leverandør af det paddleboard, vi skulle have brugt vores ferie i Norge på. Min erfaring er, at det hele sejler hos dette firma og at de udviser en slående mangel på respekt for deres kunders tid og penge.
Seriøst firma