26 dage måtte jeg vente på mine 3 cd-er, fordi jeg ikke havde valgt at betale ship forsikring eller hvad det hedder..så det var vist min egen skyld kunne jeg forstå. De svarede da alle mine mails..men... Se mere

...deres varer ofte afsendes fra Kina / Hong Kong, og at leveringstiden ofte er længere end den, der står i deres information. ...der kan komme toldgebyrer på varerne, især de lidt større og dyre... Se mere

Jeg handler meget i CD wow altid mange gode billige ting, ind i mellem, nyheder billigere end i Danmark og intet forsendelses gebyr. Eneste ulempe der kan godt gå nogle uger, fra du har afgivet din... Se mere

Har ventet næsten en måned på en CD+DVD. Rykker flere gange inden den dukker op fra Hong Kong med en regning på toldafgift fra Post Danmark på omkring 200,- kr, Skriver til deres kundeservice og få s... Se mere

3,1

Middel

Ganske tilfreds

Har handlet hos cd-wow i 2 - 3 år med fuld tilfredshed. Ikke alle cder er kommet i løbet af 7 dage, men herregud - når man giver 55 kr. for en cd, som man eller skulle have betalt 150 kr for, så kan jeg godt vente en uge ekstra. Eneste reelle problem jeg har oplevet er, atjeg har haft besvær med at få godkendt mine rabat kuponer - men det kan ligeså godt være mit problem.
Jeg vil til enhver tid anbefale cd-wow

25. februar 2010

Fornuftig handel

Købte 2 cd'er og de blev leveret indenfor 8 dage. Den ene fra Schweiz, den anden fra New Zealand (??). Prisen var lav, men utroligt at det kan betale sig at sende dem det halve af jorden rundt.

19. februar 2010

Dårlig levering og ekstragebyer

Bestilte 2x Assassins Creed den 30. november og varerne blev afsendt allerede den 1. december. Fint, tænke jeg, de garanterer jo mellem 2-10 dages leveringstid. Vi skriver idag den 22. og jeg har stadig ikke modtaget mine spil. Det eneste jeg netop har modtaget er 2x toldgebyr på hver 230 kr., de CD WOW vælger, at sende deres varer fra henholdsvis Hong Kong og Schweiz. Altså to ikke-EU lande, så jeg står altså med en ekstraregning. Virkelig frustrerende, når med forventer "fri levering", som de påstår. Jeg har desuden sendt en mail den 20, for at spørge hvor mine pakker blev af, men har stadig ikke fået svar. Handlen med CD WOW har efterladt mig med en virkelig dårlig smag i munden, og det er sidste gang, jeg benytter mig af det.

22. december 2009

Dejlig pris, dræbende leveringstid

bestilte Borderlands over CDwow den 26. oktober, og det er i dag (25. november) endnu ikke ankommet. Alt for langsomme til nye releases og restordrer, men har tidligere haft suveræne oplevelser med hensyn til køb af bøger, og derfor giver jeg dem mere end 1 stjerne.
Derudover trækker de pengene stort set i sekundet du trykker "bestil" (er det overhovedet lovligt?)
Hvad angår min bestilling af Borderlands, skrev jeg til dem i forgårs for at afbestille, og dagen efter var det markeret som "afsendt" på deres hjemmeside, og det var dermed for sent at cancel...

25. november 2009

Totalt dårlig service!!!

Jeg havde bestilt et spil som allerede sku være udkommet (udkom i april/maj - jeg bestilte i september)... De hæver pengene med det samme, hvilket gør at jeg spørger dem hvornår jeg kan forvente spillet... Efter en del forvirrende mails hvor de snakker forbi sig selv hele tiden, opgiver jeg og tænker at så må jeg jo vente... Efter en måned skriver jeg igen til dem, og får så at vide at spillet først udkommer til december! Nå ja, okay så må man jo vente igen, selvom der alle andre steder står at spillet er udkommet... I dag 18. November har jeg så fået en mail fra dem at min ordre er annulleret, fordi de ikke kan få spillet fra leverandøren!
Det har godt nok været en lang og trættende episode, og jeg vil ALDRIG bruge dem igen - det er helt sikkert!

18. november 2009

Dårlig Kundeservice

Hey, Jeg bestilte et spil flere uger før realse men 2 dage før vælger jeg så at annullere vare da jeg har havde fundet varen billiger et andet sted, men jeg får aldig et svar tilbage fra deres kuneservice og på reale dagen for jeg en mail hvor varen er blevent afstndt. Det er simpelthen for dårlig service at de ikke kan svare tilange på mails og når de endelig svare så er det på engelsk og du bliver bedt om at oversæte det som du have skrevet til dem på dansk. Venter stadig på at få mine penge tilbage.

29. oktober 2009

Langsom levering

Jeg bestilte Fifa10 nogle dage før release og forventede af åbenbart naive grunde at få det til release - men nej, snart en måned efter venter jeg stadig...så vil jeg gerne ha' givet 100 kroner mere og få det den dag jeg ønskede det. Nå ja forøvrigt trækker de penge uden at fremsende varen, hvilket jeg har hørt ikke er helt lovligt.

13. oktober 2009

kræver lidt tålmodighed

CD-wow har nogle gode tilbud og af den grund vil jeg gerne benytte virksomheden igen.
Dog var jeg ikke tilfreds med leveringstiden - man bør være lidt tålmodig!

21. april 2009

Fik den forkerte vare

Bestilte et wii-spil. Først skulle der betales told på spillet og derefter viste det sig at det ikke var Pal-encodet - selvom det stod i varebeskrivelsen at det var PAL...

Helt uacceptabelt!

31. januar 2009

Ingen vare . Pengene trukket på konto

Har bestilt mario kart wii den 4 september 2008 . Den 9 . september blev pengene tukket på min konto . Idag den 4 november har jeg stadig ikke fået mit spil . Har skrevet til cd-wow 7 gange men får hele tiden at vide at jeg lige må vente en uge mere . Dårlig service . Slut med cd-wow fra mig .

3. november 2008

Er dette din virksomhed?