Falsk markedsføring af deres produkter på Roskilde dyrskue. Jakke var prissat forkert og kostede 999 i stedet for de 799 som stod på skiltet! Ansvarlig i butikken - måske ejer håndterede dette eks... Se mere
Hej Cavaleros. Jeg har lige modtaget mine nye tights, Sevilla Shaping og de er bare sindssygt lækre, sidder fantastisk og føles superbløde! Bedre end forventet. Og de bedste tights jeg har haft, m... Se mere
Dejlig butik, der helt sikkert er et besøg værd. 😀 rigtig god service og personalet er synligt uden at virke påtrængende og for meget på. Flotte produkter i god kvalitet til rimelige priser. Kan ku... Se mere
Har kun rosende og positive ord at sige om Cavaleros bluser og ridebukser, der er lavet af lækkert kvalitet. Cavaleros er mit ynglingsmærke, og jeg vil blive ved med at købe Cavaleros Denmarks p... Se mere
Middelfartvej 6E, 4200, Slagelse, Danmark
- info@cavaleros.dk
- www.cavaleros.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Ingen bukser
Min datter bestilte i går et par Sahara tights i str. 42. Nu har hun så fået en besked om, at i ikke har dem alligevel og slet ikke får flere hjem, det er MEGA ØV og øv at ordren overhoved kunne gå igennem.

Besvarelse fra Cavaleros
Ordre #153699
Har først lejet og derefter købt en medium RLT WAVE pad. Kan slet ikke undvære den mere, hverken til mig eller hesten.
Forsendelsen/ behandling af ordren har været rigtig hurtigt og kundeservice har været meget hjælpsomme ved spørgsmål
Hurtigt og god service.
Har købt et par ridebukser og en trøje. Det er de bedste bukser ever. Billig og super kvalitet.
mega lækre ridebukser og modtog pakken…
mega lækre ridebukser og modtog pakken hurtigt efter bestilling
Lækre tights og hurtig levering
Min datter har i dag modtaget en pakke med 2 par Salina X-Performance tights, og de er meget lækre. Pasformen er virkelig god, og de de fantastiske at have på. Vi er helt sikkert blevet faste kunder😊
Skønne ridebukser og bluser
Skønne ridebukser og bluser. Hvor prisen er fornuftig og kvaliteten lige så. Glad for at der var en vejledning i størrelsen. Super hurtig levering.
Mvh. Jeanette Schwaner Wibe
Super kvalitet - god pasform og fantastisk grip!
Jeg har efterhånden flere af produkterne fra Cavaleros - forskellige tights + ridebluse + jakke + show shirt og jeg er vild med kvaliteten, materialet, pasform og ikke mindst en grip der holder! Jeg kan på det varmeste anbefale tøjet. Derudover dejligt, hjælpsom personale og ekstrem hurtig levering. Eneste lille obs punkt er, at bluserne synes små i størrelse.
Lækkert og holdbart ridetøj
Både jeg og min datter har ridetights fra Cavaleros og de er bare supergode og grippen er meget holdbar. Har lige fået en ridebluse i gave og designet er virkeligt lækkert.
Fortrinlig service
Fortrinlig service, hurtig levering og perfekte ridebukser til fordelagtig pris til mig.
Hurtige levering uden problemer
Hurtige levering uden problemer, og lækre produkter
Rigtig hurtig betjening jeg købte en…
Rigtig hurtig betjening jeg købte en wave rlt pen den 31, dagen efter modtog jeg den. Den virker fint på mit begyndende gigt, det næste den skal afprøves på er akupressur punkter på hest.
Super hurtig levering og mega god…
Super hurtig levering og mega god service. Bestilte en Wave RLT pen mandag aften kl meget sent og onsdag formiddag lå den klar til afhentning. Har allerede brugt den på mig selv, og jeg kan KUN sige det var pengene værd!
Ordrenr. 135246
Bestilte søndag og har idag modtaget…
Bestilte søndag og har idag modtaget mit produkt.
Det lever fuldstændig op til mine forventninger.
Kan desværre KUN give 5 stjerner men i fortjener mange flere
SUPER hurtig levering
SUPER hurtig levering! Der gik 1.5 dag fra jeg bestilte min nye Wave RLT pen til jeg modtog den.
Rigtig fin og hurtig service.
Rigtig fin og hurtig service.
Det er den bedste pasform i ridebukser jeg nogensinde har prøvet.
Desværre har jeg haft 2 par ridebukser på halvandet år der er gået i stykker i lynlåsen, og den ene gik der også en knap i samt lynlåsen. Men rigtig hurtig levering og gode bukser:)

Besvarelse fra Cavaleros
NEMT OG HURTIG LEVERING
Lækre produkter i god kvalitet. Hurtig levering.
(Ordre 135041)
Tip Top
God nem hjemmeside - lyn hurtigt betjening - super mega kvalitets varer :-)
Perfekt handel.
Meget hurtig levering og vare som lever fuldstændig op til billeder og mærket. Vi er meget begejstret og kommer helt sikkert igen😄
Lynhurtig afsendelse
Købte en Wawe RLT pen og allerede få minutter efter bestilling fik jeg en mail om at pennen var pakket og sendt afsted. Det må man sige er hurtig betjening.
Både jeg selv og hesten har i øvrigt stor glæde af pennen.
Super produkt
Super lækre ridebukser med fantastisk pasform og god længde. Nem bestilling og lynhurtig levering. Kan klart anbefales.
Line Haag