Falsk markedsføring af deres produkter på Roskilde dyrskue. Jakke var prissat forkert og kostede 999 i stedet for de 799 som stod på skiltet! Ansvarlig i butikken - måske ejer håndterede dette eks... Se mere
Hej Cavaleros. Jeg har lige modtaget mine nye tights, Sevilla Shaping og de er bare sindssygt lækre, sidder fantastisk og føles superbløde! Bedre end forventet. Og de bedste tights jeg har haft, m... Se mere
Dejlig butik, der helt sikkert er et besøg værd. 😀 rigtig god service og personalet er synligt uden at virke påtrængende og for meget på. Flotte produkter i god kvalitet til rimelige priser. Kan ku... Se mere
Har kun rosende og positive ord at sige om Cavaleros bluser og ridebukser, der er lavet af lækkert kvalitet. Cavaleros er mit ynglingsmærke, og jeg vil blive ved med at købe Cavaleros Denmarks p... Se mere
Middelfartvej 6E, 4200, Slagelse, Danmark
- info@cavaleros.dk
- www.cavaleros.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Virkelig dårlig kundeservice! 0 stjerner
Virkelig dårlig kundeservice!! Jeg fik nogle ridetights, som jeg var virkelig glade for. Jeg så så, at efter 2 gange efter brug var der kommet et slags slid på bukserne. De skriver så, at det er min skyld, og jeg nok har haft en lynlås der har revet i den. Men det sted det er, er ikke et sted, hvor der kan komme slid på fra sadlen eller noget andet. De bliver ved med at benægte det, selvom jeg fortæller sandheden, og ellers så lader de vær med at svare. Har nogle andre ridebukser fra andet mærke, som er 4 år gamle uden nogen form for slid, og de er brugt på præcis samme måde!!
0 stjerner!!
IKKE køb derfra, man bliver snydt!!

Mage til elendig kundeservice
Mage til elendig kundeservice.
Lad være med at handle her. Opdager du en fejl på dit køb, bliver du uden omsvøb beskyldt for selv at have lavet det eller misvedligeholdt det. Og hvis du benægter som sandheden er, bliver du truet med advokat og stalking.
Fantastisk lækre ridetights
Fantastisk lækre ridetights der sidder SÅ godt på, at dine andre ridebukser ikke kommer i brug igen, hvis du først har købt et par!
Der er meget strech i stort set alt de laver, så der er rart at have på og sidder til, på en flatterende måde.
Hurtig levering og god service
Super lækre produkter og super service.
Supergode ridetights
Jeg har nu tre par supergode ridetights som sidder perfekt. Sommer-, helårs- og senest vintertights.
Mvh Birthe Majbrit Nielsen
Alle bør eje et par cavaleros bukser
Alle bør eje et par cavaleros bukser. Alle bukser uanset model er fantastiske at have på. De laver de bedste modeller til pluspiger❤️ og så er deres nye Sevilla termo tights amazing. Varme, behagelige og så fede.
Super super oplevelse.
Super super oplevelse.
Fantastiske og flot rideudstyr i dette tilfælde ridetights X- performance.
Uovertruffent kundeservice!
Super service, lækre produkter der holder…
Super service og produkter der holder hvad der loves
Har købt et wave redlight…
Har købt et wave redlight pad,gamascher og en pen ...
Efter 5 dages brug af 20 min, stoppede flere pære med at lyse, jeg sender en mail og tænker jeg i stedet for må bruge den pen,,, pakker det ud og konkludere at tænd knappen ik virker og der står gnister ud af den når den samles.. efter 6 dage uden svar på min mail henter jeg et retur label og sender det retur...
Efter flere samtaler og mails hvor jeg bliver beskyldt for at ha ødelagt det,,, produkt købt til hest skal også kunne holde til hest....
Ejer fortæller at hun har stalket mig på facebook, brokker sig over at jeg syntes det er utilfredsstillende at vente 8 dage på svar på en mail og skælder ud over at jeg har sendt varen retur uden at få lov.
Det ender med at de ombytter de dele der er defekt , jeg modtager det og må indrømme at jeg faktisk hellest vil af med produktet da jeg ik tror på at det holder og så er 5700 kr mange penge at ha smidt i dette produkt og jeg orker ik at bøvle med det en gang til...
Taler med tænk forbruger rådgivning og de giver os ret i at vi må retur og bede og pengene retur.
Dette afviser cavaleros dov.
Så nu kan vi så bruge tid og penge på at køre en sag på det.

Fantastisk kundeservice
Hurtigt besvarelse og meget løsningsorienteret kundeservice.
Nogle der kan hjælpe
Ved ikke om det har noget med at de er i gang med at flytte men bestilte en pakke i onsdags og den er ikke kommet endu?
De bedste ridebukser!
Var så heldig at jeg ENDELIG har fundet ridebukser med høj nok talje til at min stomi ikke sidder træls i dem. Og så er stoffet super lækkert og elastisk, samt der er silikone på indersiden af taljen så de ikke glider ned. Det er helt sikkert mine nye yndlings ridebukser! Derudover var forsendelsen super hurtig og kvaliteten af alle varerne er rigtig god :-)
Elendig kundeservice
Jeg købte et par stævneridebukser med glitter på baglommerne.
Efter første gang jeg brugt dem var der kommer ridser på bagsvidseln af min sadel. Ridserne var der ikke da jeg gjorde sadeln klar til stævnet og jeg opdagede dem i det øjeblik jeg stod af hesten, så der er ingen som helst tvivl om at det er bukserne der har forårsaget ridserne. Jeg skrev til Cavaleros og bad om at må bytte til en anden model. Cavaleros kundeservice troede ikke på mig og var direkte ubehøvlet. Langt om længe måtte jeg dog sende dem retur som reklamation. Efter 4 uger og to henvendelser på mail fik jeg tilsendt et autosvar der lød at Cavaleros kundeservice er utilgængelig da de er på mæsse fra 29. maj til 6. juni. Det var den 19 april jeg skrev til dem...
Dette fik mig til at udfylde en anmeldelse af Cavaleros som de efterspurgt på mail.
Dagen efter kom der så yderligere et ubehøvlet svar og benægtelse af min reklamation.
Så nej, jeg kan på ingen måde anbefale Cavaleros.

Besvarelse fra Cavaleros
Virkelig god og hurtig kundeservice!
Nægter ansvar
Jeg købte et par 2. Sortering ridetights, med begrundelsen at de kunne fnuldre, og det gør de også, i en sådan grad at jeg på tre måneder har slidt hul på inderlåret. Det skriver jeg til dem og spørger om det kan passe, hvor til jeg får svaret
"Jeg har simpelthen aldrig før set så slidte bukser før i alle de 6 år Cavaleros har eksisteret. 😊
Heller ikke på den model som du har købt.
Vi er op til flere som har den på kontoret.
Købeloven er ret klar på dette område. Slidtage er ikke en del man kan reklamere over.
Det samme gælder udefrakommende faktorer.
Man kan reklamere på produktionsfejl.
Og dette er ikke en produktionsfejl men voldsom slidtage og noget der er opstået ved unormalt hårdt brug.
Det er ikke dækket som en reklamation iflg købeloven, og heller ikke noget vi vil dække læs vores handelsbetingelser som af Jurist"
Jeg bliver hermed beskyldt, for at have lavet voldsom slitage og unormal hård brug af mine tights, på tights de selv erkender inden man køber dem har en fejl og siger kan fnuldre, og der er ikke en produktionsfejl?!
Tre måneder gamle ride tights, brugt udelukkende til ridning, har jeg simpelthen slidt hul i mellem lårene.
Tak for hjælpen må jeg vel bare sige. Det er i situationer som disse man finder ud af om en virksomhed er værd at handle med, og når man beskylder kunder, for at have ødelagt tre måneder gamle tights på den der måde, så tror jeg at jeg har købt mine sidste tights herfra.
Opdatering, jeg tillod mig at forholde mig kritisk til deres kundeservice i mailkorrespondancen og skrev at det måtte gå dem dårligt når dette er deres måde at håndtere reklamation på, så bliver jeg ringet op, ikke fordi hun vil hjælpe mig. Nej for at have samtalen optaget, hvor hun samtidigt beskylder mig for afpresning, fordi jeg fastholder at jeg har købt mine sidste tights fra dem, hvis de ikke refunderer mig. Eh what? Ubehagelig virksomhed.

Besvarelse fra Cavaleros
Dårlig kvalitet og ubehagelig "kundeservice"
Vintertights.
Købte et par vintertights, jeg egentlig var ret tilfreds med. Efter ganske kort tids almindelig brug, gik stoffet i stykker ved syningen på det ene ben.
Tog kontakt til kundeservice og fik at vide, at jeg selv havde revet dem i stykker ved at tage dem af og på. Det kan stoffet ikke holde til, var firmaets udtalelse. Ifølge købeloven behøver de ikke at komme kunden i møde, mente man i firmaets ledelse. I mine 55 år som rytter, har jeg endnu aldrig revet tøj i stykker og må sige, at jeg er meget forundret over den udtalelse. Tonen var meget ubehagelig.
Mette,
Det er ikke korrekt, at andre firmaer ikke erstatter varer, der går i stykker efter så kort tids almindelig brug. Det er et spørgsmål om et firmas kundepolitik. Det er selvfølgelig op til jer, hvad I vil byde jeres kunder. Jeg synes det er meget ubehageligt, at blive beskyldt for, at rykke mit tøj i stykker. Det er meget uprofessionel kommunikation og har i min verden intet med kundeservice at gøre. Og nej, jeg har ikke taget mine tights på med fugtig hud, jeg har brugt dem ganske almindeligt, som med tights fra andre firmaer, der heldigvis kan holde til det. Og nej, det var ikke midt på stoffet (så havde jeg givet dig ret), det var ved en syning. Mvh Gitte

Besvarelse fra Cavaleros
Som altid en fornøjelse at handle hos…
Som altid en fornøjelse at handle hos Cavaleros - min datter har nu fået opdateret hele sin ride garderobe og jeg har nu fået mit først par …. Som jeg glæder mig til
Høj kvalitet menneskelige priser 😍
Har været fanget af cavaleros siden de solgte mig ridetights i sin tid. Jeg var ikke interesseret indtil sælgeren sagde at der var grib inden i, og der var jeg solgt. Nu 2 år senere er min ridegarderobe fyldt med samtlige farver cavaleros Salina tights og et hav af overdele derfra 😍 Jeg har i vinters også købt en WAVE small pad, og det fungerer for min hest, hund og sågar min far efter 2 hofteoperationer 🤗
Det er en fornøjelse at handle hos Cavaleros, og altid meget behjælpelige. Tak for at komme med så stærkt et brand! 🇩🇰🇩🇰
Misvisende billeder og meget dyr returfragt!
Køber noget jeg tror er ridebukser med grib. Viser sig at være træningstights uden. På billederne er det tydeligt ridetights med grib. Skriver til kundeservice og gør opmærksom på fejlen. Får at vide det står i teksten og at de gerne må reklamere med misvisende billeder, da de ikke har andre.
Jeg finder ud af, at jeg skal betale 75 kr. for at sende dem retur trods det kun er et par tights, der intet vejer. Efterspørger at få returen gratis, da billederne ikke viste det produkt, jeg købte, men det mener kundeservice er min egen fejl.
Tonen i mailen var derudover ubehagelig, hvor det blev gjort meget klart, at det var min fejl, og at de ikke ville hjælpe med fragten, trods billederne viste et andet produkt.