Det er nu tredje gang jeg oplever, at gennemføre en ordre på lagerførte varer, for så at modtage besked om at de alligevel ikke har varen på lager. Der skal strammes gevaldigt op på hjemmesidens l... Se mere
Bestilte et par sko i slutningen af januar. Har endnu ikke modtaget vare og jeg har ikke kunnet få kontakt med casualclothing - hverken via telefon, mail eller messenger. Fuldstændig uacceptabelt.... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Casual Clothing is a unique retail store in Copenhagen with both a physical shop and a webshop. The webshop is based on Danish soil but written in English, in order to serve as many customers worldwide as possible. We only sell casual and leisure wear of the highest standard. The products are exclusive and all brands are carefully handpicked to form the best portfolio of casualwear. Casual Clothing is an official point of sale of all our brands, and we always have the latest collections available in the shop for the customer to choose from.
Ryesgade 86a, DK-2100, Copenhagen
- +45 35 38 03 99
- info@casualclothing.dk
- www.casualclothing.dk
Ren iced de har til salg
Hvadsker der???
Hvad sker der???I svarer hverken på mails eller telefonopkald!!!!!!!!!!!!!
Har gavekort til forretningen
Har gavekort til forretningen, jeg gerne vil indløse.
Har aldrig oplevet noget lignende
Fuldstændig uacceptabelt.
Nogen der ved hvad der er sket med Casual Clothing?
Nogen der ved hvad der er sket med butikken? Websitet er ikke tilgængeligt, de svarer hverken telefon, e-mail eller facebook/messenger. Flere skriver i deres facebook anmeldelser, at de ikke har hørt fra cc med varer der er købt i januar.
Info på websitet, da det var oppe, meldte at de lå i noget ombygning, men ville åbne igen d. 11 februar. Selvom man er i byggerod, kan man vel godt tage telefonen eller besvare e-mails?
Jeg retter selvfølgelig min ene stjerne til flere, hvis cc vil fortælle mig, hvad f***** de har gang i, jeg har et gavekort på 1500kr jeg gerne vil købe varer for eller have pengene retur.
Helt igennem god oplevelse
Jeg har både handlet i Casual Clothings…
Jeg har både handlet i Casual Clothings fysiske butik og på deres hjemmeside. Begge steder har jeg haft en god oplevelse med lækre vare af en høj kvalitet.
Fejl på fejl på fejl.....
Der skal strammes gevaldigt op på hjemmesidens lager, således at det IKKE er muligt at bestille udsolgte varer...
Det er for mit vedkommende slut med at handle hos casualclothing :-(
Et godt råd vil være, ikke at glæde sig for tidligt.
Super oplevelse!
Utrolig overrasket over dette firma. Meget hurtig levering, endda gratis.
Og så var der slik med i kassen med sko, og en pose.
Varen var som beskrevet. Perfekt!
Jeg er meget, meget tilfreds, så mange positive signaler fra det skønne firma!!!
har bestilt 2 gange ved jer
har bestilt 2 gange ved jer, på jeres webshop og det kommer altid sindsygt hurtigt 5 stjerner herfra!
Super service både i butikken og …
Super service både i butikken og online! Danmarks bedste Casual butik!

Besvarelse fra Casualclothing
Altid en god oplevelse hos jer!
Altid en god oplevelse hos jer!
Kan klart anbefales

Besvarelse fra Casualclothing
Super god side kan helt klart anbefales
Super god side kan helt klart anbefales. Har bestilt mange gange her fra uden problemer. Super god service også.

Hold jer væk
Købte for mindre end et år siden en Stone Island jakke til hele 4700kr. Den har problemer med lynlåsen, men firmaet ville ikke oprette end reklamationssag, selvom der i Danmark er 24 måneders reklamationsret ifølge købeloven.
Men må så tage kontakt til Forbrugerstyrelsen, og høre om det er rimeligt.
Kan ikke anbefale at købe noget som helst herfra, og slet ikke hvis deres dyre varer ikke er i et godt kvalitet. Man forventer for de 4700kr at lynlåsen fungere optimalt. Køb hellere fra kaufmann.
Casual Clothing, hurtigere end de hurtigeste.
Bestilte varer via nettet, fredag kl. 14.50, lørdag dagen efter kl. 10.00 kom SMS fra udleveringssted at pakke er klar til afhentning.
I pakke var personlig hilsen samt et par gratis sokker, det giver altså bare lidt ekstra på en gråvejrs dag.
Kære dansk erhvervsliv med net handel, her kan i lære noget af
butik med seriøst service og kunder i fokus.

God oplevelse
Hej,
-Den bästa herrklädesbutik i Köpenhamn!
-Hög kvalitet og gode priser på deras kläder.
-God personlig service når du besøger deres butik i Köpenhamn!
Jag har handlet i deres butik/webshop under 3 års tid, og aldrig oplevet noget problem!

Kan anbefales
Kanon service! Det eneste negative er at der er visse varer, som ikke kan købes online. Lidt frustrerende når man ikke bare lige kan kigge forbi.

Dårlig oplevelse
Farven er vasket helt ud af en Henri LLoyd Sweatshirt på 5-6 vaske efter anvisningerne, men får alligevel ikke en ny trøje. Fik bare besked på at sådan er det med mørkt tøj. Det er sgu en ommer. Derudover gik der 14 dage før jeg fik svar pga. en fejl - fair nok, hvis ikke svaret havde været så tyndt.
Ærgerligt - det er ellers en fed butik.

Perfekt
Jeg har handlet med cc flere gange nu og er altid blivet mødt med gode priser, hurtig levering og ikke mindst fantastisk kundeservice!
5 ud af 5.