Herligt sted og dejlig mad :-) kan kun …
Herligt sted og dejlig mad :-) kan kun anbefale
Castenskiold – Mad og Natklub er både en gourmetrestaurant og en eksklusiv natklub. I restauranten er konceptet det friske tiltag, hvor der sigtes efter højt niveau og et sanseligt helhedsindtryk. Restauranten bliver ved midnat forvandlet til en eksklusiv natklub, hvor der ligesom i restauranten er fokus på kvalitet og nytænkning. Her kan du nyde kreative cocktails, få en øl med vennerne og høre inspirerende musik fra Castenskiolds egne DJs.
Åboulevarden 32, 8000, Århus C, Danmark
Herligt sted og dejlig mad :-) kan kun anbefale
Jeg har flere gange besøgt Castenskiold - hver gang med succes. Lækkert og inspirerende mad i nogle utrolig lækre lokaler ved åen
En dejlig restaurant i hjertet af Aarhus.
Vi nød tre gode retter med tilhørende vinmenu, og det var så harmonisk og velafstemt. Der var en rigtig god atmosfære, behagelig livemusik og den både rå og romantiske indretning gjorde oplevelsen helt perfekt.
Helt sikkert et sted man skal prøve.
Besøgte restauranten og vi bestilte begge en tre-retters menu + en vin-menu. Alt i alt en rigtig god oplevelse. Maden var flot anrettet og smagte fantastisk. Vinen var især til hovedretten et rigtig godt valg og der blev ikke sparet på "dråberne". Der var en rigtig god stemning i restauranten og personalet var meget venlige og informative. 3 lækre retter til 300 kroner syntes jeg er billigt når kvaliteten er i top.
Jeg er sikker på vi vender tilbage en anden gang.
De bestille nogel vare og når de har modtaget dem er det som om at ham der har pengende er forsvundet.
HANDEL ALDRIG MED DEM. DE BETALER IKKE
Servicen er helt i bund og der er ikke nogen der kan tage ansvar der inde.