Flytning af Yamaha B2 silent fra stue til 1. sal af trappe med 90 graders knæk, og lavt loft. Andre flyttefirmaer havde opgivet! Men i et snup-tag og uden skader eller skrammer på hverken klaver, vægg... Se mere
Har tidligere benyttet Casper 2 gange til flygel flytning. Kvalitet og service har været i top begge gange, men her tredje gang overgår det alle forventninger ! På trods af en aftale om flytnin... Se mere
Vores nye sofa kunne ikke komme ind gennem opgangen, så efter en smule panik, fik vi fat i Casper Transport, og med få timers varsel mødte to friske gutter op. De fik trukket sofaen op gennem et... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
CasperTransport - Pianospecialisten: Klaverflytning, pianoflytning samt erhversflytning og opbevaring - Vi har specialiceret os i flytning af tunge emner
bøgekildevej 4, 8361, Hasselager, Danmark
- www.caspertransport.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Super tilfreds.
Jeg skulle have flyttet et klaver fra Hinnerup til Odense. Jeg var ved at give op, da alle de flyttefirmaer jeg kontaktede var så sindssygt dyre, at jeg tænkte, det her kommer ikke til at ske. 😑 Blev så anbefalet Casper Transport, og jeg kan ikke andet end at give varme anbefalinger herfra. Ikke nok med at de var meget billigere, men servicen var i top fra starten af. Super behagelig kontakt under hele forløbet, og de unge fyre der kom og satte klaveret på plads, var søde og dygtige. Alt i alt en meget positiv oplevelse. 😊
Dygtige og venlige medarbejdere
Dygtige, flittige og venlige medarbejdere.
Tak for jeres job
Ubehøvlet medarbejder
Havde brug for hjælp til flytning F et klaver, og ringede op om formiddagen. Her fik jeg at vide at jeg ville blive ringet op af flyttemændene. Sidst eftermiddag ringede jeg og rykkede og blev mødt af en ubehøvlet medarbejder der sagde at det var pga at de havde været på lageret og at jeg jo også havde ringet i sidste uge og at det derfor var træls at jeg ringede idet de jo nok skulle komme.
Jeg informere derfor om at det ikke var mig der havde ringet i sidste uge og selv hvis det var brød jeg mig ikke om den tone hun tiltalte mig i, og informerede hende derfor om at jeg ikke ønskede at være kunde hos dem
Virkelig imponerende arbejde
Virkelig imponerende arbejde - et klaver til fjerde sals lejlighed i kbh med meget smalle trapper, entré og åbninger .
Tak 🙏
En service udover det sædvanlige
Vi stod i den uheldige situation, at vi midt i sommerferien stod med en marmorbordplade, der skulle løftes op på 5. sal i Aarhus midtby.
Det var uge 29, og det var enormt svært at finde et firma, der uden varsel kunne varetage opgaven. Casper Transport stod dog klar med 4 (i øvrigt super flinke) mand på adressen kun 1 time efter, at de sagde ja til opgaven - midt i feriehøjsæsonen.
Forventningen var, at bordet kunne løftes op gennem opgangen, men da det ikke kunne lade sig gøre, blev der lynhurtigt fundet en alternativ løsning, og inden for en time holdte der en kran i baggården med yderligere to mænd. Bordet blev kranet op med forsigtighed, båret ind og blev med præcision, og hjælp fra alle mand, placeret på benene, der stod klar oppe i lejligheden. Alt dette vel at mærke uden yderligere beregning.
En kæmpe tak for hjælpen - og stort cadeau til alle mand for hurtig, effektiv og særdeles løsningsorienteret flytning.
Så vi siger et stort tak for en service, der rækker langt udover det sædvanlige!
Ringede aldrig tilbage, og endte med at aflyse selv
Jeg kontaktede firmaet halvandet måned inden flyttedag. De lovede, at vende tilbage, hvilket de aldrig gjode. Jeg henvendte mig efterfølgende 8 gange, med garanti om at jeg ville høre fra dem. Dette skete ikke.
Kun pga mit elskede klaver, ville jeg gerne have disse folk til at flytte for mig.
Da jeg ugen inden flyttedag, stadig ikke havde hørt noget, ringede jeg igen - hvilket endte med en meget vred sekretær, som aflyste det hele, da jeg jo "aldrig havde fået lovning og mail på noget".
Skuffende, meget energikrævende midt i flytningen - og absolut ikke i orden selv at skulle følge op på alt dette, når der bliver lovet, at de vil selv vil henvende sig tilbage.
Jeg har fået flyttet et kæmpestort…
Jeg har fået flyttet et kæmpestort klaver. De er dygtige og flinke, og prisen var absolut rimelig. De får min varmeste anbefaling. Mvh Martin
Hurtige og effektive og dygtige
Fik leveret flygel og flyttet et klaver. Venlige dygtige og effektive mænd
Fantastisk flyttefirma
Fantastisk flyttefirma
Jeg skulle flytte fra hus på 3 etager, og have opbevaret mine ting i 3 mdr.
Der kom 3 friske mænd i 5 timer, hvorefter det hele var pakket i 2 biler. Og ligeledes da jeg skulle have mine ting igen, var det de samme mænd der kom igen.
Det er et fantastisk dygtig og professionelt firma, der kommer til aftalt tid, og ovenikøbet er billiger end de andre flyttefirmaer jeg havde snakket med. Og kontor damen var rigtig sød, både da hun var ude og se det, plus hun ringede 2 dage før vi havde aftalt flytningen skulle foregå, for at bekræfte vores aftale
Fuld service både fra kontor og fra flyttefolk
Fik flyttet vores dejlig flygel
Det gik som det skulle selvom det var en vanskelig opgave
Service var i top fra kontoret og flytte folkerne var super flinke og venlig
Vil anbefales til alle dem som skal ha flyttet noget tungt
Dårlige til at holde og bekræfte aftaler
Jeg oplevede enormt langsom svartid i forhold til bekræftelser på aftaler. Derudover blev aftalerne ved telefonisk henvendelse heller ikke overholdt. Slutteligt oplevede jeg at røret blev lagt på midt i en samtale med lovning om at de ville ringe tilbage senere, hvilket ikke skete.
Verdensklasse service og…
Verdensklasse service og kompetenceniveau!
Sikke en god oplevelse.
Jeg fik mit flygel flyttet fra Sjælland til Jylland.
Casper og hans makker Jojo holdt for enden af min alt for tilgroede skovvej. Og ethvert andet team havde givet op og kørt. Men det gjorde de ikke.
Vi fik omlæsset flyglet til min hestetrailer. Så kørte vi sammen ned med flyglet, som blev smukt installeret. Det ene flygelben sad løst.. heller ikke det var et problem. Men blev løst.
Alt skete i højt humør, uden stress og som kunde er jeg 2.000% tilfreds!
At prisen tilmed var dem bedste jeg kunne få, gør oplevelsen til VERDENSKLASSE!
Hurtigt og effektivt!
De fik trukket sofaen op gennem et vindue, med redningspost på 1. sal.
Sofaen pakkede de helt ind i plastik, og brugte tæpper til at beskytte vindue mv.
Hurtigt og effektivt, og super behagelige medarbejdere.
Super flyttefirma og kvalitet i top
Hej
Tak for i flyttet vores flygel vi er meget taknemlig for
Super god pris, kanon service og kontoret var i top og flinke gutter med humør
God Service hele vejen igennem.
God Service hele vejen igennem.
Casper og 2 andre flyttede mig fra Vejle til Århus med god service og god pris.
1 stjerne min casper kom tilbage
Løft af badekar
Kanon oplevelse.
Jeg havde 3 tømresvende som skulle løfte badekaret ind. Efter de havde forsøgt 1 time måtte de opgive.
Jeg ringede til Casper Transport og samme dag var mit badekar løftet ind.
2 mand brugte 5 minutter og så var de færdige. 👍
Utrolig god og kompetent flytning af…
Utrolig god og kompetent flytning af mit kære flygel.
Tryg hele vejen.
Godt og vel udført arbejde med flytning…
Godt og vel udført arbejde med flytning af flygel.
Det var 10 4 på alle parametre med…
Det var 10 4 på alle parametre med flygelflytning - stærke fyre - gode at hyre - men jeg må have lært Klovn! 😄🎶🎶🎶