Jeg forstår det ikke helt. Jeg har vundet nogen gange andre gange tabt. Jeg mindes ikke de har snydt mig for nogle penge. Det kan da godt være fordi jeg har tabt mere ind jeg har vinder de behandlets?... Se mere
Bedragere der har kontor på Malte. - Qashpoint kan ikke annullere tipskuponer. Selvom det ikke er live kampe. - Qashpoint låser tipskuponen, hvis du har vundet, så man ikke kan få udbetalt gevin... Se mere
Pas på denne virksomhed. Indbetaling på ens kort fejler via. deres hjemmeside, men pengene bliver trukket via ens kort, dog er mine penge ikke på spilkontoen, og kommer aldrig derind. Simpelthen en fu... Se mere
Jeg så deres kampagne hvor man kan få op til 1000 i en indbetalingsbonus, indbetalte 500 kr, tænkte dejligt med lidt gratis mønt. men får så ikke pengene sat ind, hvor man så lige pludselig skal s... Se mere
Tænker bare... HVORFOR?!?!?!?!?!!!
Imponerende at man kan gå i butikker der er pålidelige og benytte cashpoint fuskesystemer!! Jeg blev anbefalet at bruge deres online. Og det har jeg jo så gjort.. sat 700,- ind på min konto.. har så 5000,- jeg har sendt til min Skrill konto. De kan ikke ses nogen steder >:(
HOLD DIG/JER LAAAANGT VÆK FRA CASHPOINT!!!!!!!!!
Elendige
Ingen bonus, ingen support, deres "livekampe" er forskudte. Men vil også give spilexperten.dk en løftet pegefinger for at anbefale dem. Brug dem aldrig !
Elendigt!
Jeg havde oddset på 2 tennis kampe, den ene blev aflyst. Tænker da at den går i odds 1 ligesom alle andre steder, men så går man hen til forhandleren og der er så ingen information. Skriver til cashpoint's elendige kunde support som så først bruger tid på at skrive de har modtaget min e-mail og vil give svar, så får man svar 10-12 timer efter og det er jo så at det er pga at det har regnet så der kan gå op til 48 timer. Men problemet er lidt, kampen blev ikke aflyst pga regn eller noget men det fattede de jo intet af. Efter 40-44 timer får jeg en e-mail om at min kupon er afgjort, går så på tanken og der er den så ikke afgjort og jeg kan så sidde her efter 48 timer og stadig ikke få de penge for min kupon. Det er totalt til grin, jeg vil ikke anbefale NOGEN at bruge denne elendige bookmaker, brug Danske Spil eller alt andet.
Pas på!
Hvis du spiller i butikken , og vinder Skal det være samme butik som
du indløser din gevinst i, dårlig service, da det er fælles kassen som
udbetaler.
vildleder kunder.
Ders kundeservice siger en ting. Den en dag. Og noget andet den anden dag. Det er et firma der ikke er til at stole på. Og de betaler ikke dansk skat. Af penge, de har tjent i Danmark. Kan kun fraråde andre at bruge cashpoint.
WARNING!
Brug ikke Cashpoint! Deres bonus er fusk og man kan ikke udbetale.
FALSK MARKEDSFØRING
men får så ikke pengene sat ind, hvor man så lige pludselig skal spille sine egne 500 igennem til odds 1,9 3 gange,
det er så uacceptabelt og ringe.
så jeg faktisk overvejer og anmelde firmaet for falsk markedsføring.
Spil aldrig på Cashpoint..
Man kan ikke få sine penge udbetalt....!!!!
Ingen udbetaling og ingen support
jeg har nu i tre dage forsøgt at få fat på deres support. Man kan ikke få udbetalt penge og der er ingen feedback når man skriver til dem.
Mangler bonus og svar
Cashpoint annoncerer med indbetalingsbonus, har dog ikke fået den, til gengæld svarer de ikke på henvendelser via support. Markedets absolut dårligste service (Af dem jeg har prøvet)
ELENDIG MISVISENDE SERVICE OG SIDE
Indbetalte 1000.-kr fik ingen bonus, efter nogle emails frem og tilbage påstår de at man ska spille 1000kr på 1 kamp der giver over 1,9 og vinde, også vil de smide 1000kr på din saldo som du kan hæve med det samme.
DET ER MISVISENDE REKLAME, faktisk SNYDER DE JO FOLK.
brug dem ikke, også benytter de skill.com elendig service. afventer stadig penge.
ELENDIG UDBETALING.
Jeg vandt nogle penge hos cashpoint.dk og da jeg ville udbetale skulle dette ske igennem skrill.com og sikke et besvær mine penge var låst hos skrill indtil jeg kunne beskræfte min identitet og det var for det første ikke nemt at at komme i kontakt med skrill, da de har en elendig kunde service nærmest ikke eksisterende. Da jeg kom i kontakt med dem afviste de hele tiden de informationer jeg kom med som de havde bedt om, det var ikke god nok information fik jeg at vide og kæmper stadig her 2 uger efter med at få mine penge. Det er bare ikke besværet værd, så undgå cashpoint og skrill.
ingen bonus
Satte 1000 kr ind, og skulle derefter ha 1000 kr i bonus. Fik dem aldrig, selvom jeg skrev til dem mange gange. Deres mobilapp er langsom, og går ikke altid igennem.Lad være med at bruge dem
Tog mine penge...
Jeg havde nogle penge stående på kontoen og så vælger de bare at trække dem ud... Jeg har skrevet til dem utallige gange men intet svar. Hvis i leder efter en ny bookmaker, så skal i helt sikkert ikke vælge Cashpoint.