Carpartsgroningen Anmeldelser

3,1

on-line bestelling verliep vlotjes, duidelijke website, geen verrassingen, betaling ook geen probleem, verzendkosten zijn minimaal. O.a een voorbumper besteld, is toch geen klein "ding" en nog meer on... Se mere

Over de afwerking van de bestelling is niets aan te merken, alleen van het verpakken/versturen van het plaatwerk wat ik had besteld schrok ik echt! De 2 voorschermen zaten in een zwarte vuiln... Se mere

Goede site. Producten met een goede prijs kwaliteit verhouding. Direct contact via live chat om vragen te kunnen stellen: Super handig. Door TNT post wel een dag later bezorgd dan binnen de 48 u... Se mere

1. Autoophugger

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Carparts Groningen is een groothandel van o.a. Plaatwerk,Koplampen,achterlichten,bumpers,buitenspiegels,en vele andere auto onderdelen van vrijwel elk merk en type.40.000 auto onderdelen snelle levering en scherpe prijzen.

Middel

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Onbetrouwbaar bedrijf

Foto van het kapotte onderdeel naar ze gemailed, ze beweren het goede onderdeel in huis te hebben. Eerst duurt het 2 weken voor ze iet versturen, vervolgens is het niet het juiste onderdeel en tot slot weigeren ze het onderdeel retour te nemen, ondanks dat dit wettelijk verplicht is.

17. marts 2016
Carpartsgroningen-logo

Besvarelse fra Carpartsgroningen

Wij vinden het jammer dat u teleurgesteld bent.

Een gemiddelde score van 8,9 vinden wij niet zo slecht.

Helaas lukt het ons niet bij elke klant 100% tevredenheid te scoren maar we komen een heel eind.
Wij zullen deze discussie niet verder openbaar met u voeren.

Groet,
Carparts Groningen

Gelukkig nog wel een goede oplossing

Na een aantal misverstanden omtrent verkeerde levering van een product alsnog het product terug kunnen sturen en ons geld terug gekregen.

19. juli 2013
Carpartsgroningen-logo

Besvarelse fra Carpartsgroningen

Geachte mevrouw,

Het spijt ons zeer dat u niet tevreden bent met onze service.
Bij onze leverancier is helaas een fout gemaakt met de stickers op het door u ontvangen product.
Wij hebben contact opgenomen met onze leverancier waar bleek dat al deze producten verkeerd zijn voorzien van een sticker en hebben ook direct met u contact gezocht om dit te laten weten.

Wij hebben u aangeboden dat u het artikel kon retourneren en het gehele aankoop bedrag van ons terug kon ontvangen.

Helaas ben u nog steeds niet tevreden.

Groet,

Carparts Groningen

slecht slechter sletst

ik had een mnd later mn onderdeel die ik na een week retour had gezonden omdat ze hem niet eerder konden leveren.ik heb het terug gestuurd op mijn kosten en ze zouden alles terug storten.maar nee hoor zit al 2 maanden op mn geld te wachten.maile helpt niet bellen helpt niet .DUS NIETS KOOPEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5. januar 2012

beetje teleurgesteld

Mijn bestelde goederen waren niet leverbaar. Nu zit ik al een week op mijn geld te wachten. Wat je moet betalen word direct van je rekening af geschreven, maar het terugstorten is moeilijker lijkt wel. Wel kreeg ik heel snel bericht dat het bestelde item niet leverbaar was. Ik geef echt de voorkeur aan acceptgiro betaling of kies voor de rembours betaling! Dan hoef je pas te betalen als het daadwerkelijk bij je binnen is.

23. december 2010

Prima

Erg goede service, post liet ons door staking een dag extra wachten, maar dat is de leverancier niet aan te rekenen. Track & trace is doorgegeven. Kortom prima !!

20. december 2010

goede ervaring

Een lange tijd geleden al eens een spiegel besteld bij dit bedrijf wat goed verliep.
Door deze goede ervaring wederom een bestelling gedaan bij dit bedrijf, ditmaal 2 koplampen.
Helaas kwam 1 koplamp niet helemaal heel aan.
Daarom contact gehad met carparts groningen en deze zeiden meteen, stuur maar terug en u krijgt een nieuwe koplamp.
Met andere woorden de service is helemaal goed.
Als ik 1 minpunt mag noemen is het dat je geen mailtje krijgt wanneer het product verstuurd word en je dus niet weet wanneer je het bestelde product ontvangt.
Verder helemaal tevreden.

12. november 2010

goeie ervaring

ik had 2 draagarmen besteld die ik met spoed nodig had om 2 auto's door de apk te krijgen, en zoals beloofd binnen 2 dagen bezorgd en zeer goeie kwaliteit

Dank U!!!

12. oktober 2010

netjes

onderdeel goed en degelijk verpakt!
ik zal zeker in de toekomst weer
onderdelen bij jullie bestellen.
levertijd wel wat lang (8 dagen)

5. oktober 2010