Carlsberg Byen Anmeldelser 17

2,5

1. Boligmægler
  2. Ejendomsudlejning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Husregler Velkommen til Carlsberg Byens Facebook-side. Vi kan rigtig godt lide, når folk siger deres mening og deler erfaringer på kryds og tværs. Vi foretrækker dog, at det sker i en pæn og venskabelig tone. Carlsberg Byens Facebook-side er et åbent ...

2,5

Under middel

Elsker egentlig Carlsberg byen

Elsker egentlig Carlsberg byen

Har haft tre gode år, hvor jeg har set dem vokse. Kommer til at savne at have kontor hos jer.

En af de grunde til at vi ikke skal have kontor i Carlsbergbyen mere er, at jeg har haft APCOA abonnement i Carlsbergbyens parkeringskældere i over 3 år, en “service” jeg tilkøbte fordi jeg havde kontoret i Carlsberg byen.

Sagen er at på trods af at man betaler abonnement, har man nogle meget ivrige parkeringsvagter der udsteder parkeringsbøder for de mindste forseelser.

Parkering uden for stregen, påstået forkert tids indstilling (som jeg lykkedes at afvise pga automatisk ur) osv osv dybt elendig service ?

Jeg holder mig fremover konsekvent fra parkeringspladser og områder der er bestyret af APCOA, da det er et firma der konsekvent er ude på at snyde deres kunder.

Jeg har anvendt APCOAs abonnement i både Carlsberg byen og Tivoli. Begge steder var der tale om en elendig og ikke eksisterende service. Det virker som om firmaet udelukkende er indstillet på at snyde så de kan få så mange penge ud af brugerne. Dette gennem både at opkræve abonnement og samtidigt udstede parkeringsbøder med deres parkerings vagter i firmaet EUROPARK

TIVOLI:
Tivoli har allerede ophørt med at anvende APCOA som deres leverandør af parkering til deres kort holder. Simpelthen fordi APCOA konsekvent undlader at servicere deres kunder hvorfor man ender med at betale fuld pris og ikke får rabat. Godt træk af Tivoli som burde følges af andre.

29. januar 2026

P bød mafia

Vi var i Carlsberg byen på gasolin grill, og parker bilen, der er en halv time gratis parkering. Vi kommer 4 min forsent. Parkeringbød på 910,- kronen. EUROPARK MANNEN VAR DER IKKE EN GANG VI KOM EN MINUT EFTER.

14. januar 2025

Carlsbergbyen- P priser for gæster

Carlsbergbyen- P priser for gæster.
Et familemedlem er flyttet ind i Carlsbergbyen. Vi tog tirsdag fra Jylland for at hjælpe med lidt praktisk arbejde i forbindelse med indretningen.
Vi blev meget overraske over de særdeles høje P priser for at gæste parkere i Caroline huset aften/nat. Vi ankom kl 13:53 og tog afsted igen kl. 08:49. For de 18 timers parkering måtte vi betale kr 475 eller en døgnpris på kr. 630. Normalt overnatter vi i samme område på et hotel for kr. 1050; hvilket inkluderer 2x fin morgenmad samt parkering i 24 timer.
Jeg kan alternativt anbefale, at der parkeres udenfor Carlsbergbyen i Kbh. V, nær Enghave plads, hvor offentlig parkering koster under det halve af Caroline huset.
Jeg vil opfordre Carlsberg byen til at tilpasse P priserne til de kommunale omgivelser for gæster til området.

11. juli 2023

Projektbyggeri når det er værst.

Carlsberg byen er desværre en opvisning i sjusk, billige løsninger, en bygherre som afviser alle fejl / ikke tager ansvar. Carlsberg byen er indbegrebet af alt det som er galt ved moderne projektbyggeri.
Hvis I gerne vil bo lidt "lækkert", et sted hvor der tages ansvar for og hånd om nabolaget skal I nok springe 1799 over.

1. juni 2023

Her skal du ikke bo hvis du ønsker…

Her skal du ikke bo hvis du ønsker relativ ro og fred i dit hjem. Håndværkerne arbejder 24-7 gerne mandag til og med lørdag hvor de kører hjem til baltikum i bus. Ingen håndværkere respekterer alm. støj grænser og de starter gerne før kl. 7.00, hav derfor mere end rigelig tolerance hvis du vil bo her. Du skal heller ikke regne med at dine evt. mangler efter indflytning er håndteret af Carlsberg Byen efter 1,5 år. Just to know.

26. juli 2021

Carlsberg Byen sælger boliger som lever…

Carlsberg Byen sælger boliger som lever op til den standard du oplever i den gamle boligmasse f.s.v.a. Støj fra naboer, trinlyde, støj når overbo laver toilet skyld eller når det regner og du kan høre støj fra et nedløbsrør i væggen.
Når du skriver kritisk på deres facebook side sørger de for at dine kommentar i fremtiden ikke kommer med.

20. juni 2021

Fantastik sted at bo

Fantastik sted at bo! Tæt på natur og central i København. Der er dog stor forskel på hvor man bor. Derudover er larm slet ikke et problem for mig der bor tæt på skolen osv. Vi er flere tusinde på fb grupper om Calsbergbyen hvor man altid kan opsøge. Vi er alle selv glade for at bo der

10. maj 2021

Find et andet sted at bo

Det er ikke en særlig rart at bo i Carlsbergbyen og specielt ikke nær Professionshøjskolen, hvor eleverne ryger, larmer og sviner til langt ud på natten. Når der endelig er ro fra skolens side, rykker børnehaver eller skateboarders ind i den lukkede gård, hvor lyden kører rundt og rundt - eller også smider narkomanerne deres kanyler i området. På det lille gartneri foran Humlehuset samles udenlandske hjemløse for tiden fra solnedgang og råber og skændes hele natten. At området er en byggeplads fra klokken 7 til 20, vidste man jo godt, men alt det andet var uventet og ejerforeningens bestyrelse (hvoraf de fleste er fødte medlemmer) har tilsyneladende ikke megen forståelse for beboernes synspunkter. Kan ikke anbefales, og selv flytter jeg så snart som muligt.

18. juli 2018

Er dette din virksomhed?