Carlsberg Anmeldelser

2,6

Den nye papembalge til 6-pack er genial, især når man finder ud af at åbne fra en af enderne, og ikke "oppefra", som man/ jeg er vant til fra plastik embalagen... I havde fået 5 stjerner, hvis det fre... Se mere

Carlsberg har i mange generationer stået som et hæderligt firma med solide danske værdier. Men ikke længere. Det gode navn og rygte omhyggeligt bygget op siden 1847 er nu definitivt sværtet til og C... Se mere

I de første linjer af Carlsbergfondets fundats og indgraveret i marmortavlen, som hænger over indgangsporten til Carlsbergs hovedsæde i Valby, kan man læse J.C. Jacobsens ”De Gyldne Ord”, som slår fas... Se mere

Urimelige patenter, spin og uærlighed om russisk produktion , engagement i Xinjiang med bind for øjnene. Det tager årtier at opbygge et godt brand men kun ganske kort til at ødelægge et omdømme. Verd... Se mere

1. Restaurant
  2. Ølforretning
  3. Bryggeri
  4. Spiritusforretning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Velkommen til Carlsberg Pilsners hjemmeside, hvor du bl.a. kan finde information om øllen, deltage i konkurrencer, læse om sponsorater mm.

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

1 anmeldelse inden for de sidste 12 måneder

Miljøvenlig emballage fra Carlsberg? - Ha

Købte en 6-pak Carlsberg pilsner med den såkaldt MILJØVENLIGE emballering bestående af limklatter, der holder de 6 dåser sammen + et håndtag i plastic.
Men ak og ve - dåserne skiltes ad og tre dåser faldt på fortovet. To punkterede, så de blev smidt direkte ud. Den tredje overlevede men i en noget bulet tilstand.
Jeg står tilbage med et spild på 33% pga. en dårlig emballering
Det første jeg må sige er: MILJØVENLIG? - HA !
Det andet jeg må sige er at det var nogle dyre øller.

2. september 2021

Jeg holder meget af mange af jeres øl, men …

Jeg holder meget af meget af jeres øl i Jacobsen serien, men lige så fantastiske som nogen er, lige så elendige er andre i serien. Lige nu har jeg lukket en Velvet Galaxy op, og magen til elendig øl skal man lede længe efter. I kan kalde det noget andet, men øl - det er det ikke, og så smager det i øvrigt elendigt. Ikke længe siden, da købte jeg en øl med et navn jeg lykkeligt glemmer, men den var baseret på papaya. Same story. Den hældte jeg simpelthen i vasken, og Velvet Galaxy er milimeter fra at gå samme vej. Jeg har endnu at smage en af jeres "døgnfluer" som ikke smager direkte grimt, så dette eksperiment fortsætter jeg ikke med. Skuffende. Hvis jeres "test panel" har godkendt Velvet Galaxy som et acceptabelt produkt som afspejler Carlsberg eller gode renomme, som bør de alle fyres på gråt papir. Måske har de alle mistet smags- og lugtesansen her under pandemien?

22. maj 2021

Godt øl

Det er altid Carlsberg og Tuborg man vender tilbage til, der er en grund til at de er blevet klassikere :-)

20. december 2020

SS --- Carlsberg Ukraine

Gestapo --- Carlsberg Ukraine
гестапо---карлсберг Україна
Det er nødvendigt at køre dem i lang tid, men folk holder ud. Så de håner. Og hvis de mødtes og gik til Shevchenko. Det ville være helt anderledes..

hvilken leder (Shevchenko), sådanne underordnede (majroe, barabbas osv. сс -ss).

@
Гнать их надо и уже давно.Но люди терпят. Вот они и издеваются. А если бы собрались и пошли к Шевченко. То было бы совсем по другому.

який керівник(Шевченко),такі підлеглі( ріпка,варава,та ін…-сс).

1. december 2020

Carlsberg Nordic alkoholfri pilsner

Carlsberg Nordic alkoholfri pilsner. Probably the worst beer in the World. Umuligt at få øje på ølsmagen! Smager mest af en dårlig cider. Sød og uden smag af humle. Total nedtur! Påskriften på dåsen stemmer absolut ikke overens med virkeligheden. Skam jer!

29. maj 2020

Sjovt jeg har en mail hvor jeg kan få…

Sjovt jeg har en mail hvor jeg kan få rabat på carlsberg. Det stå i min mail "Denne person som fremviser denne mail har krav på % rabat". Men lige med et kan man ikke det mere. Det er meget dårligt af dem. Fordi der kommer nye til så laves alt om og så er man ligeglad med hvad man ellers har og gør for dem. Man får gratis reklamer og forsvarer altid carlsberg når man diskutere på en kro om øl jeg har lagt rigtigt mange hos dem bruger en masse tid på at køre over og handle ved dem. Men nu kan alt dette være lige meget. God service efter min mening.

15. april 2020

Jeg er ikke helt med på hvordan man kan…

Jeg er ikke helt med på hvordan man kan kalde en øl alkohol fri når den indeholder 0,5 procent alkohol? ( Nordic ) og endnu mindre fatter jeg at det overhoved er lovligt at kalde den alkohol fri?

23. januar 2020

Jeg skrev i al venlighed til Carlsberg…

Jeg skrev i al venlighed til Carlsberg om problem med defekte Coca Cola dåser som jeg oplevet et antal gange.En bagatel men en ret irriterende sådan. De svarede med at stille krav om dokumentation, at jeg skulle fotografere dåserne og sende ind m.v. Det eneste de glemte var at sige tak.

6. september 2019

God service!

Jeg bestilte nogle glas fra deres webshop, men fik desværre de forkerte. Dette var intet problem de svarede på min mail dagen efter og sende de rigtige glas så jeg havde dem 3 dage efter.
Super god service, kan kun anbefale andre at tjekke deres webshop ud!

5. september 2019

For miljø smart.

Miljøvenlig Carlsberg øl. Brygget i Polen. Kørt til Danmark. 1000 km.
Der står med tydelig skrift København og Danmark.

Carlsberg. Det er en omme.

Skrevet af en bruger og aktionær

18. juli 2019

Den ny "Humle" sidder lige i skabet!

Jeg havde aldrig forestillet mig at jeg skulle anmelde Carlsberg og slet ikke en kompromisløs femstjernet en af slagsen.

Men forleden (medio maj 2019) var jeg i Netto og så en ramme Carlsberg "Humle" og tænkte det blot var en ny marketing emballage af den gamle "Hof".
Men jeg skal love for at det var det ikke. Der er tale om en helt ny øl. Og den rammer lige i plet og kan kun blive en succes.

"Humle" har en langt kraftigere grundsmag en den traditionelle "Hof". Den har en syrlig note á lá citrus/lemon og der er også lidt hyldeblomst over den. Jeg er ikke øl-ekspert men den kan minde lidt om den belgiske Stella Artois, men i et lidt højere gear.

Tillykke til Carlsberg, største nyudvikling siden "Sort Guld" i 1983.

22. maj 2019

et firma man skal holde sig langt væk…

Hvis i vil se hvorfor man skal holde sig væk så følg med
på de sociale media og youtube

et firma man skal holde sig langt væk fra. i sær at arbejde for.

de er u tilregnelig og fuld af løgn . skulle man være uheldig at arbejde for dem . så pas rigtig meget på hvis du kommer galt af sted. for de vil ikke betale ingen gang det løn du har til gode. men lidt hæld for du dem til at tage ansvaret for ulykken . men de vil ikke betale. og de forbyder Codan forsikring i at udbetale det de har pligt til . i dag har jeg næsten 3 millioner kroner med renterne til gode men . politi , domstolene , ministrene skriver bare at de skal overholde alle love og regler som alle andre. men så må jeg jo starte krigen selv med hjælp fra de sociale media . og jeg håber rigtig mange vil følge sagen og støtte sagen .

og hvis man ser på Carlsbergs behandling af folk . kan man snart se de er total lige glad med andre menesker . menneskelighed og ærlighed kender de intet til. hvordan gik det med personen der fik ætset halsen op af Carlsberg . fordi der var kemikalier i flaskerne i stede for øl . ganske rigtig de gjorde intet . ingen så meget som en undskyldning og en erstatning.

12. februar 2019

Er dette din virksomhed?