Harly Petersen Holding Anmeldelser 10

2,1

2,1

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

døm selv svar fra carepoint Nyborg ved forespørgelse på at bytte bil.

svar fra Care point Nyborg ved forespørgsels på at bytte bil.
og pris på dette

Tak for din modne mail Brian !
Held og lykke med din søgen efter ny bil og salg af din mega fede Peugeot 208 !!
Vil græde mig selv i søvn hver aften over det ikke blev mig der var så heldig at få fingre i sådan en juvel !(ironi kan være anvendt, hvis du ved hvad det betyder) Men med din tiltalende personlighed finder du helt sikkert en der bare drømmer om at få dig som kunde !

-----"Brian G. Andersen" < skrev: -----

=======================
Til: Thomas Helveg Jørgensen
Fra: "Brian G. Andersen"
Dato: 05-01-2017 22:40
Emne: Sv: Vedr.: En bruger på Bilbasen
=======================
hej

du skal jo ikke forholde dig til prisen på gul&gratis du skal forholde dig til det kunden spørger om en bytte pris (står der hvis man kan læse)

jeg er sikker på der er et eller andet du god til men sælger det ikke lige dig.

jeg skal ikke bruge mere af din intelligente tid. du den første bilforhandler der ikke vil handle med biler?

Med Venlig Hilsen

Brian G. Andersen

________________________________
Fra: Thomas Helveg Jørgensen
Sendt: 5. januar 2017 08:57
Til:
Emne: Vedr.: En bruger på Bilbasen har spørgsmål til din annonce.

Hej Brian.

Tak for din mail.
Din bil har ingen interesse til den pris du ønsker for den....

Thomas Helveg
Salgansvarlig nye & brugte biler
Carepoint Nyborg
Tlf. 6531 5458

Carepoint Nyborg

Carepoint Nyborg er autoriseret SKODA og Volkswagen servicepartner og er dermed godkendt af fabrikkerne til at servicere nogle af verdens mest avancerede biler på ...

Fra: "Bilinfo.net"
Til: Carepoint Nyborg
Dato: 04-01-2017 19:52
Emne: En bruger på Bilbasen har spørgsmål til din annonce.
________________________________
her spørg jeg til bytte pris med min bil som jeg har til salg på nettet
jeg vedhæfter link. til carepoint Nyborg.

Kontakt brugeren ved at besvare mailen eller via telefon.

6. januar 2017

Tilfreds kunde!

Jeg har tidligere fået min bil ordnet hos Skoda i Fredericia, men her mødte man kun dårlig kundeservice gang på gang. Jeg valgte derfor at gå ind på Skoda's hjemmeside, og fandt dette autoriserede værksted som ikke lå langt fra Fredericia. Jeg ringede derfor firmaet op og blev mødt af en venlig person. (Jeg mener han hed Simon)
Han kunne ikke umiddelbart fortælle mig hvad fejlen skyldtes, så han ville gerne have jeg kiggede over.
Da jeg ankommer til Carepoint Ejby tager han sig god tid til at finde fejlen, og jeg får derfor bestilt en værksteds tid. Vi aftalte jeg skulle aflevere bilen tirsdag morgen og hente den igen tirsdag eftermiddag. Carepoint Ejby tilbød mig en gratis låne bil, så jeg kunne komme på arbejde.
Jeg er meget tilfreds med den kundebetjening jeg fik. Aldrig mere kunde kunde hos Skoda i Fredericia! Vil klart anbefale jer allesammen og køre til Ejby. Det betaler sig!

De er faktisk også billigere med både service og reparation.

30. marts 2014

Dårlig service, upålidelig rådgivning og overfaktuering

Jeg har 3 gange benyttet Carepoint i Viby. Valget faldt på værkstedet, da de er VW servicepartner, hvilket jeg tænkte var et kvalitetsstempel.
Fejlen på bilen har alle 3 gange udvist de samme symptomer. Jeg var ok tilfreds første gang jeg benyttede Carepoint, men følte mig dog lidt usikker på om jeg kunne have tillid til værkstedet.
Tillid til værkstedet er for mig altafgørende, og dette føler jeg slet ikke, at jeg har til Carepoint Viby. Jeg har oplevet, at de har overfaktureret og jeg måtte selv nøje gennemgå regningen, hvorefter de erkendte fejlen og gav mig en kreditnota.

14. februar 2014

1800 kr., for at få et tilbud...

I forbindelse med udbedring af en forsikringsskade i dag, spurgte vi om det kunne lade sig gøre at de samtidig udlæste en fejl og gav os et tilbud på en udbedring. Det kunne de sagtens, og ja det kunne de, men vi fik en regning på 1800 kr., for udlæsningen, uden at de i forvejen havde sagt noget. Vi havde bedt om at få oplyst hvad det ville koste før de gjorde noget, men de mener at det er logisk at det koster at få et tilbud.
Vi prøvede at fortælle at hvis man ber om et tilbud hos os, selvstændig håndværker, får man ikke en regning, før tilbuddet er accepteret og arbejdet udført, helt normal procedure i håndværkervirksomheder, men hos Autoforum Roskilde er det åbenbart meget finere at få et tilbud, for deres tid er mere værd end en håndværkers.
Der var bestemt ingen kundepleje eller høflighed i det hele taget, så det der skulle være forberedelse til en evt. reparation, blev en udgift på 1800 kr., for ingenting.
Vi kan bestemt ikke anbefale Carepoint-Autoforum Roskilde.
Og vi finder helt sikker en anden til at udbedre fejlen.

19. november 2013

Carepoint – dårligere blir det ikke

En dårlig forhandler kan ødelægge hele oplevelsen ved køb af ny bil – Carepoint har bekræftet denne teori, med den dårligste service vi nogen gang har oplevet i forbindelse med en bilhandel.

Januar 2010 købte vi en ny Subaru Forester fra Carepoint. Enhver kontakt vi har haft med forhandleren herefter, har været uprofessionel, ligeglad og arrogant. Værre kan det ikke blive.
Umiddelbart efter købet, kontaktet vi Carepoint for at bestille noget ekstraudstyr til vores Subaru. Udstyret blev ikke leveret som aftalt. Efter gentagne telefonopringninger og emailer, blev
vores bestilling endelig leveret. En stribe tåbelige bortforklaringer og tågesnak fulgte.

På et senere tidspunkt bestilte vi nogle reservedele til vores bil – også denne gang med negativt resultat. Selv efter gentagne emails og telefoner, gik der mere end 3 uger, før forhandleren svarede –
men fortsat uden at levere reservedelen vi havde bestilt. Til sidst kontaktet vi den nordiske generalagent, som løste problemet for os.

De originale Subaru alufælge kunde ikke klare det danske vejsalt. Salt og fugtighed sneg sig ind under lakken på alle fire fælge. To sæsoner tilbage besøgte vi Carepoint for at reklamere på de fire fælge – det blev ikke nogen hyggelig oplevelse. Først blev vi beskyldt for selv at have "ridset" vores fælge. Når kundeservice repræsentanten forstod at vi ikke ville godtage denne afvisning, blev vi fortalt at "firmaet ikke ville forholde sig til reklamationen, uden at demontere alle fire hjul – og at dette havde de ikke tid til." Firmaet ville dog registrere vores reklamation og lave en rapport. Vi blev enige om at jeg skulle vende tilbage på et andet tidspunkt, og referere til rapporten. Ikke mindst fordi vi skal beregne mere end en halv arbejdsdag til kørsel, til og fra Carepoint.

Vinterhjulene ble lagret hos vores dækværksted, og det var først ved montering af vinterhjulene nu i vinter, at jeg igen blev opmærksom på problemet. Under oplagring var de fire alufælge blevet meget værre.
Efter at have talt med Carepoint på telefon, besøgte vi igen deres kundeservice – som fotograferede fælgene på nyt – men som nu "ikke havde noget behov" for at demontere de fire hjul.

Efter et par uger modtog jeg følgende besked fra Carepoint: "Vi afviser reklamationen, fordi garantien er udløbet og vi kan ikke se at du tidligere har besøgt os og informeret os om problemet."
På telefon kunde Carepoint informere os om at der ikke findes nogen rapport fra vores første besøg, men at jeg var velkommen til at "bevise" at jeg tidligere havde besøgt forhandleren. De mente med andre ord, at vi forsøgte at snyde.

I den efterfølgende måned kontaktet vi Carepoint gentagne gange, for at komme i dialog med den ansvarlige afdelingsleder. Svaret ventet vi på i en måned, og det var fuldstændig afvisende.

Sjovt nok, er mit arbejde at rådgive globale organisationer om kundebehandling. Vores oplevelse med Carepoint kan jeg således bruge som skræk-eksempel. 1) Når Carepoint giver en dårlig service, vises der ingen vilje til at bøde på skaden for at genetablere et godt forhold til kunden. 2) Fremfor at kigge på sine interne rutiner og skabe en konstruktiv dialog med sine kunder, vælger Carepoint at ignorere vores forsøg på at komme i dialog, og som rosinen i pølseenden, beskylder de os for at lyve. Resultatet er forudsigelig nok – vi vender aldrig tilbage til Carepoint og vi advarer andre imod at handle hos Carepoint.

Vores erfaring med Carepoint: En bilforhandler med utrolig ringe kundeservice, der ingen interesse udviser for at opbygge dialog og gensidig loyalitet med sine kunder. Én og samme arrogante holdning præger Carepoints kundebehandling – fra gulv til ledelse. Kundeservice kan ikke blive ringere end den er fra Carepoint.

Morten B

PS: Køb endelig en Subaru, men køb den ikke fra Carepoint. Vores Forester har været en fantastisk og nær fejlfri bil. Generalagenten, Subaru Nordic AB, har været vores redning. Deres service er intet mindre end fantastisk, og de har hjulpet os meget. Vi har fundet et andet service-værksted, der ligeledes tilbyder hyggelig professionel service og sørger for at vores Forester alltid er på toppen.

24. februar 2013

Dårlig service

Jeg skulle have testet min Golf TDI fra 99. Men værkstedet var ikke i stand til at komme i kontakt med bilens computer, men da jeg kom efter bilen, fik jeg lov til at betale 250 kr. for ingenting! Værkstedet kunne ikke vejlede ift. en løsning på problemet. "Det kan være 1000 ting" - fik jeg af vide!

Min lokale mekaniker løste problemet for 100 kr. Det var en simpel fejl, han kunne udlæse, men Carepoint (Sølvsten-biler i Viborg) ikke kunne finde eller løse. Alligevel skulle jeg betale for testen.

Jeg kan IKKE anbefale dette værksted!

15. februar 2012

Carepoint-Roskilde/Autoforum

Har fået skiftet gearkasse og kobling på garanti, men fejl blev ikke fundet. Måtte selv betale for endnu en reparation da garanti var udløbet. Pris næsten 17.000. og fejl kom igen. Fik bilen repareret hos alternativt værksted og nu er fejlen væk. Pris ca 4000.- Burde være dækket af garantien, hvis Carepoint-Roskilde/Autoforum havde fundet fejlen 1. gang. Har stævnet dem og kører nu retssag imod Carepoint-Roskilde/Autoforum.
Kan jeg anbefale dem?...........NEJ
Kan jeg give minde end 1 stjerne?........NEJ

24. november 2011

Dyrt bekendtskab

Havde en erstatningsbil til rådighed fra Carepoint Gunnar Clausensvej Viby J, i periode, hvor min egen var til reparation og fik en regning for en skade som jeg ikke havde forårsaget på erstatningsbilen. Dyrt og dårligt bekendtskab!! Kan ikke anbefales.

30. september 2011

Dårlig service (Taastrup afd.)

Sælger en brugt bil, hvor de har skiftet en del med brugte dele. Værksteds vil ikke lave arbejdet her og nu, men rykker op til flere dage, for en lille udskiftning. Der skal rykkes op til flere gange for at der sker noget. Ingen vedligeholdelses/service bog eller hvad de har lavet på skrift!!

26. november 2010

Er dette din virksomhed?