Hurtig levering, produkt virker fantastisk, lige så nemt som i beskrivelsen.prisen var iorden for et produkt som faktisk virker. En personlig hilsen fra sælger i pakken for at sige tak for bestilli... Se mere
Har handlet hos dem flere gange, og altid super service med varer leveret til tiden. Senest modtog jeg en vare med defekt skruelåg, og lidt coating væske var løbet ud, og skrev til firmaet med b... Se mere
På trods af, at det viste sig, at der ikke var det bestilte antal Rupes polerskiver på lager, fik CarCareDetails dem hurtigt hjem og sendt med det samme. Der var et par ekstra ting i pakken som kompen... Se mere
Rigtig god Service! Undrede mig over hvorfor min pakke endnu ikke var sendt endnu og skrev derfor til dem. De havde problemer med leveradøren, men det skulle ikke gå ud over mig så de opgraderede m... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Kvalitet fremfor kvantitet! - Du finder hos CarCare Details nøje udvalgte bilpleje produkter af høj kvalitet. Mærker og produkter i store og små varianter. Du kan finde gennem testede kvalitets produkter i store og små varianter, der vil kunne leverer og leve op til forventningerne hos både entusiasten, samt den professionelle. Er du på udkig efter noget mere ekstraordinært, har vi også produkter i forskellige størrelser og prisklasser! Uanset om du er en eksisterende kunde eller blot besøger CarCare Details webshop for første gang, sætter vi pris på den tid, du bruger hos os og ser frem til at gøre forretninger med dig. Ved spørgsmål eller kommentarer, er Du altid velkommen til at kontakte os, også hvis du har brug for en grundig vejledning inden og efter dit køb. Vi er altid kun et opkald, chat eller en e-mail væk. Velkommen til CarCare Details
Mågevænget 7, 6400, Sønderbog, Danmark
- info@carcaredetails.dk
- www.carcaredetails.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Andre kiggede også på
Fin behandling og hurtig levering.
Super god og hurtig service .
Jeg skal herved give mine bedste…
Jeg skal herved give mine bedste anbefalinger. Og jeg vil helt sikkert handle hos Adnan igen.
En super hurtig levering og en meget hurtig svartid ved deres kundeservice, en utrolig behagelig måde at behandle deres kunder på, det et bestemt ikke sidste gang jeg handler hos dem.
En produkt som virker...
En personlig hilsen fra sælger i pakken for at sige tak for bestilling giver en kæmpe smil og grund til at bestille også hos carcare næste gang.
Kun 👍👍👍👍 herfra
Kan carcare kun 100% anbefale til alle.
Overskuelig hjemmeside
Overskuelig hjemmeside, godt udvalg og ikke mindst hurtig levering.
Fremragende service
Fremragende service, fremragende produkter. Plain and simple.
Super god service
Super god service, hurtig levering.
LOVE IT ☺️☺️☺️
og tak for den bonus produkt ☺️☺️
Glad kunde med håndskrevet note og bonus.
Fik min bestilling med en håndskrevet note på min faktura, hvor firmaet takker mig for min ordre. Og gratis i pakken fik jeg et andet produkt som bonus. Er glad for handlen, og er sikker på det ikke er sidste gang jeg bestiller dér 😀
Troværdig og pålidelige
Fantastisk service og varer leveret til tiden. Carcare Details selv sendte mig nogle ekstra ting gratis. Alt i alt et firma, du nemt kan købe fra.
Rigtig god service
Rigtig god service. Da jeg arbejder i nærheden af CarCareDetails, blev mine varer leveret personligt. Og endda med et par små overraskelser. Så kan klart anbefales til andre.
Thumbs up
Har bestilt der flere gange. Lyn hurtig levering og super service
Bestilte om morgenen. Fik inden middag besked om at min vare var pakket og sendt til levering. Næste dag inden middag havde jeg varen fint pakket ind. Det er en fantastisk service!
Kanon service
Super god kundeservice
Lige det jeg bestilte
Lige det jeg bestilte. Og ovenikøbet med en lille gave. Takker mange gange.... Bedste anbefalinger
Lækre produkter og hurtig levering
Fantastisk kunde service og rigtig gode…
Fantastisk kunde service og rigtig gode produkter kan helt klart anbefales. 😊
Hurtigere aflevering og godt kvalitet