4,3

Fantastisk service!

Hvis alle web-shops havde samme service niveau some Candela-led ville der ikke være nogen fysiske butikker tilbage.
Super kundeservice hele vejen igennem.
Min varmeste anbefaling herfra!

19. november 2014

God kvalitet og hurtig service

Jeg købte 10m lysbånd til opsætning i mit køkken. Jeg var lidt i tvivl om lysfarven inden købet, men ser rigtig fint ud. Dæmperen virker også godt - så anbefaling herfra.

1. marts 2014

Rigtig god service

Vi bestilte et led-bånd til vores køkken og fik hurtigt leveret det bestilte, men vi var desværre ikke helt tilfredse med kontrasten. Vi henvente os derfor til Candela som uden besvær ombyttede led-båndet til ét med mere kontrast. Dette passede perfekt til vores køkken. Det var rigtig nemt at installere og giver et rigtig godt lys.

Priserne kan umiddelbart godt virke lidt pebret, men vi har tidligere købt et billigt led-bånd og her var lyset slet ikke naturligt, så prisen afspejler hvor høj kvalitet disse led-bånd er.

24. marts 2013

Fin forretning

Søgte en rigtig god lille lommelygte og faldt for en P7. som er en rigtig lille lækker sag.

God hjemmeside
god follow up
Track'n trace
lagerangivelse/leveringstid

Mistede desværre en stjerne, fordi de ikke fik sendt min lygte til tiden grundet travlhed?, så jeg måtte vente over weekenden.

17. oktober 2012

6W MR16

Har købt deres 6W MR16 "Meget varm hvid" med 40 graders spredning. Er efter min mening en perfekt erstatning for 20W halogenspots. Den fungerer fint med dæmper og har en rigtig god farvegengivelse. Hurtig levering.

27. november 2011

Led Lenser P7

Fandt hvad jeg søgte hos Candela ApS. Super lækkert produkt kombineret med rigtig god service samt hurtig og effektiv levering.
Anbefales varmt.

6. september 2011

Fandt det produkt jeg skulle bruge på nettet ved at google. Købte det online hos Candela, og modtog varen dagen efter. Varen ´kendte jeg, men Candela var et rart nyt bekendtskab i nethandel. De kan klart anbefales.

26. juli 2011

Super produkter

Jeg har købt 5 m led bånd til montering under seng.
det ser kanon ud og kan kun anbefalles.
Og servicen var i top, fik svar med det samme på mail med spørgsmål om tranformater.
Allan Larsen
Ballerup

13. juni 2011

Gode produkter og god service

Manglede lys til et nyrenoveret køkken og fik via chatten på hjemmesiden hjælp til valg af produkter.
Endte med at bestille 3 meter lysbånd og 10 GU10 6W LED spots. Lysets farve er fint, og spotsene lever fuldt på til de 50W halogen vi før havde i køkkenet.
Har før købt LED i et byggemarked, men ikke været tilfreds.
Valgte denne gang at give lidt mere for spotsene, og det er tydeligt at mærke og se at spotsene er af langt bedre kvalitet!

17. april 2011

Anmeldelse af Candela 6 watt LED spot

Jeg har handlet Candela spots til udskiftning af mine alm. 35 watt halogenspot i mit køkken. Jeg fik først 6 watt med 30 graders spredning da de ikke havde flere med 40 graders spredning. Lysmæssigt helt på niveau med mine halogenspot og med samme farve (meget varm hvid) er der heller ikke forskel på farven. Eneste minus var spredningen. Jeg henvendte mig igen til Candela og fik ombyttet til 40 graders spredning uden yderligere spørgsmål. God service. Deres 6 watts LED spot er naturligvis noget dyrere end alm. halogenspot, til gengæld udvikler de ikke varme og bruger væsentlig mindre strøm samt holder længere.
Kan kun anbefale deres spot og derudover har de en meget god service.
J. Mogensen
Holstebro