Jeg var lidt betænksom ved Camole, efter de meget negative komentarer på denne side. Varerne kom også først en uge efter at Camole have trukket penge på min konto, så jeg var begyndt at blive... Se mere

Vandt en auktion i januar og talte efterfølgende med ejeren af firmaet - Berit krog (mener jeg).. Hun lovede jeg ville få tilsendt et rejsebevis på den rejse jeg havde betalt - lige omkring 2000 kr... Se mere

Først tog det over en uge at få ekspederet varen. Da den så ENDELIG blev sendt afsted fik jeg besked med det samme, men varen dukkede først op 3 dage senere med Post DK. Det synes som om de sadle... Se mere

1. Butik med modetilbehør

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Alle auktioner starter fra 1 kr. - Vær den første til at afgive dit bud på vores auktioner - Egen import til vores auktioner fra hele verden. Køb tøj, legetøj, elektronik, lingeri, smykker, kunst og meget mere...

2,3

Under middel

Pivhamrende ringe og useriøst firma

Jeg vandt flere rejseauktioner til meget fornuftige priser. Efterfølgende undskyldte Camole sig med, at det var gået i ged - og derfor annullerede handelen, selvom det ikke kan lade sig gøre. Desværre var det ikke noget for Forbrugerombudsmanden at tage sig af........ - det firma skal åbenbart have lov at tage en vis legemsdel på alle os rettroende mennesker......... En aftale er åbenbart ikke altid en aftale - og da slet ikke med Camole.......
Pas på med at gøre handeler med dem - du mister penge......

17. oktober 2013

Øv øv øv!!!!

Hun lovede jeg ville få tilsendt et rejsebevis på den rejse jeg havde betalt - lige omkring 2000 kr.. Har aldrig modtaget det og kan ikke komme på deres hjemmeside eller lign så kan ikke engang genfinde nummer dertil?!!!! :(
Ikke sjovt at miste de penge....

19. juni 2013

Hvad er dette Camole for noget ? Kan ikke få kontakt, har prøvet løbende i 2 måneder?????

Hvad er dette for et svindel firma. Har vundet en rejse, men kan ikke få kontakt til at booke nogen rejse. har prøvet at få kontakt til dem siden janura md. talte med en sød dame ved navn Berit Krog, hun lovede at ringe tilbage til mig for at booke fly.. Har ikke hørt fra nogen siden og kan ikke få kontakt over tlf. eller mail. de har meget travlt så alle medarbejder er optaget, med hvad ?? spørg jeg bare... Hold jer langt væk fra sådan et FUP firma.

30. april 2013

Helt vanvittigt uanstændigt !!

Hold jer fra denne side !
Jeg har returneret varer som desværre ikke kunne bruges som aftalt med Camole midt i Februar. På trods af utallige henvendelser via mail og forsøg pr telefon til firmaet har jeg endnu ikke modtaget pengene retur.
De svarer end ikke på mails !!!
Så min opfordring til ALLE er at i skal IKKE købe noget hos dette firma !

6. april 2013

HAR ALDRIG OPLEVET NOGET LIGNENDE!!!

Bestilte noget tøj hos camole sidst i december månede 2012.. Først kom tøjet hurtigt efter bestillingen, dog var der et par leggins der var udsolgt, så der havde de skrevet jeg ville få pengene tilbage.. Men har for det første ALDRIG fået de penge!
Et andet par leggins jeg havde købt, havde jeg haft på 1 gang, også var de begyndt at trevle.. Jeg ringede til camole og aftalte at jeg skulle sende dem retur også ville jeg få et par nye. Men dem fik jeg ALDRIG sendt nogen nye af! Så ringede jeg til dem i uge 7, og fik afvide at jeg fik begge par leggins sendt fredag d. 15/2-2013 Men jeg har ikke fået dem endnu! Og har heller ikke fået penge tilbage for det! Jeg har ringet, ringet og ringet.. uden held nogen som helst gange efterfølgende! jeg har lagt beskeder på deres telefon svarer og skrevet mails til dem uden at få hverken svar tilbage, eller blive ringet tilbage. Og nu står jeg og aner ikk hva jeg skal prøve nu for at få kontakt til dem. Så hvis i handler ved camole, så tænk jer om først!

26. marts 2013

Varen var fin, men ekspeditionen elendig

Det synes som om de sadler een dag, og rider en helt anden ...

9. februar 2013

CVR NR? Tvangsopløst

Synes det virker en smule mærkeligt at dette firma på CVR.dk er blevet opløst i 2011 pga tvangsopløsning? Har i et startet et nyt firma? Hvis ja hvad er CVR nr på dette da jeg ikke betaler min rejse før jeg er sikker på dette ikke er et fup firma?:)

16. januar 2013

god oplevelse

Nem og god hjemmeside
Flinke og imødekomme når man ringer ,,
Minus er at det tager lang tid når de har net problemer ...

Hilsen Jeanette jensen

15. januar 2013

porto

jeg har betalt 60. kr for porto og selv hende pakken ved posthus, en tur på 30 km. tak camole !!!

23. december 2012

Svarer ikke tilbage

Jeg købte nogle varer, som de først trak pengene fra min konto fra og jeg modtog først varerne efter en uges tid. Normalt trækker man først pengene når varerne er blevet sendt. Jeg kunne desværre ikke passe de varer jeg havde købt og på min faktura stod der at jeg skulle kontakte dem hvis jeg skulle sende retur. Jeg Skrev først en mail en torsdag, som der ikke blev svaret på. Efter weekenden skrev jeg endnu en mail, som der heller ikke blev svaret på. Jeg har prøvet at ringe uden held. Da der er gået over 14 dage kan jeg ikke sende varerne retur mere. Nu står jeg så med nogle varer, som jeg ikke kan bruge og har spildt nogle penge, som jeg kunne have brugt på noget andet. Jeg vil derfor ikke anbefale om at handle fra denne hjemmeside.

12. december 2012

Hej Tanja

Ring til os angående returnering af varer.

Camole.com

Det går sku ikke så godt!

Har handlet hos Carmole et par gange. Først ok! Anden gang fik jeg tilsendt en anden kundes varer. Jeg ringede flere gange til Camole uden held. Så sendte jeg en mail. Nu ringede en meget sød dame til mig efter nogle dage. Vi aftalte at jeg skulle sende pakken tilbage for min regning. Det kunde jeg mare få modregnet ved senere køb. Nu har jeg så købt igen. Og fået en regning, betalt den. Prøvet at kontakte Camole herom. Da vi har et lille mellemværende. Uden held igen. Skrev en mail igen. Fik et svar om at jeg ville blive ringet op dagen efter? Det er nu 14 dage siden jeg har ikke hørt noget ej heller fået de vare jeg har købt og betalt. Jeg er sku lidt skuffet over Camole. Tror ikke det kan svarer sig økonomisk at handle hos Camole. Kristian Pedersen

11. december 2012

Hej Kristian

Ring til os så vi kan finde en løsning. Vi har haft problemer med systemet og det har ramt en del ordrer. Det er beklageligt. Men ring til os så klarer vi det nemt så du bliver tilfreds.

Camole.com

Dejligt sted at handle

Er super glad for de ting jeg har købt hos jer og jeg har anbefaldt jeg til andre
Læste om dårlige anmeldelser men der ikke noget at komme efter... Fungere helt fint

27. september 2012

Man får ikke sine vare og svare ikke når man skriver til dem

Jeg har betalt for en vare men ikke fået den. Jeg har betalt nogle mindre beløb for at få 20 dages respons på betaling men stadig har de slettet min indkøbs kurv. Jeg har skrevet til dem to gange men ingen svar fået. Jeg vil råde alle til at holde sig væk fra dette firma det burde meldes til Politiet for svindel.
Jim Pouls

13. august 2012

Hej Jim

Din bestilling er blevet annulleret pga tekniske problemer. Det beklager vi. Du er informeret om det via nyhedsmail. Vi har ikke modtaget din henvendelse men vi har forsøgt at ringe til dig, uden held. Din betaling er refunderet.

Venlig hilsen Camole Auktioner

Ingen service, kun modtaget den halve bestilling,

Dette firma ville jeg holde mig langt fra, kunderservice findes ikke, det er umuligt at komme i kontakt med har kun fået leveret den halve bestilte vare, hvor noget af tøjet er beskidt, i "baby" størrelser, har feks. købt en large og en medium og de er ens i størrelsen. Jeg spekulerer stærkt på at anmelde firmaet for bedrageri hvis de ikke snart melder sig, da jeg jo så må gå ud fra de bevidst vil snyde mig, da det er under at kritik at sælge billig kina vare og bare klæbe et andet etikkete på som ovenikøbet falder af bare man kikker på det. Det er det mest skuffende køb jeg nogensinde har lavet men godt vi har 14 dages fortrydelses ret her i DK. MEN ADVARSEL HOLD JER LANGT VÆK HER.................

19. juni 2012

Hej Esko

Din ordre er opdelt således at enkelte varer bliver eftersendt til dig. Det er du blevet informeret om.

Du har sendt en mail til os og vi har besvaret den. Det har du ikke reageret på. Vi har endvidere ringet til dig uden held.

Hvis du har bestilt en forkert størrelse kan du få den byttet. Hvis du fortryder dit køb indenfor 14 dage får du hele købesummen refunderet.

Venlig hilsen Camole Auktioner

Super god service, Lang leveringstid

Varerne kom også først en uge efter at Camole have trukket penge på min konto, så jeg var begyndt at blive lidt mistænkelig.

En email til firmaet resulterede over den manglende levering, resulterede i en personlig opringning og efterfølgende har de også lovet at overholde reglerne om først at trække penge når firmaet sender varerne.

Super fin service fra Camole.

1. juli 2011