Was helemaal niet bekend met dit bedrijf dus een beetje wantrouwig. Maar na even googlen en de positieve reacties toch besteld. En ik moet zeggen wat een service. Binnen een dag had ik mijn spullen bi... Se mere

Se, hvad kunderne siger
Virksomheden har svaret
Goed en eerlijk bedrijf met verstand van zaken De mensen staan er niet alleen voor de kassa maar veel meer voor goede info aan klanten wat buitengewoon prettig is vanwege de meestal duurdere profes... Se mere
Virksomheden har svaret
Prima service! Ik had een objectief aangeschaft bij Camera-Tweedehands dat, bij nader inzien, mijn fout dus, niet matchte met mijn verouderde Nikon D90 camera. Een camera die wel zou matchen, een Nik... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Om Camera-Tweedehands.nl
Skrevet af virksomheden
Over Ons 📸
★ Specialist in tweedehands camera-apparatuur
★ 4.7/5 (gebaseerd op +4.500 reviews)
★ Betrouwbaar sinds 2015
OVER ONS
Bij Camera-tweedehands.nl geloven we dat het hergebruiken van camera-apparatuur niet alleen goed is voor je portemonnee, maar ook voor de wereld. Sinds onze oprichting in 2015 hebben we een passie ontwikkeld voor het koppelen van fotografen aan hoogwaardige tweedehands camera’s, lenzen en accessoires.
Onze missie begon met een simpele gedachte: "Waarom zou je genoegen nemen met nieuwe apparatuur als er perfect werkende alternatieven beschikbaar zijn?" Met die gedachte in ons achterhoofd zijn we een platform gestart dat volledig gericht is op betrouwbaarheid en kwaliteit. Elk product dat je bij ons vindt, is zorgvuldig geïnspecteerd en beoordeeld door ons team van experts. Hierdoor weet je precies wat je koopt, zonder verrassingen.
Wat ons uniek maakt? Naast onze brede selectie en scherpe prijzen bieden we een persoonlijke service die je nergens anders vindt. Of je nu een starter bent die een DSLR zoekt of een professional die op zoek is naar die ene speciale lens, bij ons ben je aan het juiste adres.
Daarnaast hechten we waarde aan transparantie en eerlijkheid. Onze reviews, verzameld via verschillende betrouwbare platformen zoals Google, WebwinkelKeur, TrustedShops en Trustpilot, laten met een gemiddelde beoordeling van 4.7/5 zien dat klanten ons vertrouwen en onze service waarderen.
Camera-tweedehands.nl draait alles om hergebruik, waarde en een passie voor fotografie.
Kies voor ons en ontdek hoe een tweedehands camera jou kan helpen om je volgende verhaal vast te leggen.
Camera-tweedehands.nl – Jouw partner in fotografie.
Kontaktoplysninger
Kerkstraat 47 Bis, 4191AA, Geldermalsen, Holland
- 0853018332
- info@camera-tweedehands.nl
- www.camera-tweedehands.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Ik heb een prachtige tweedehands lens…
Ik heb een prachtige tweedehands lens toegestuurd gekregen. Het heeft er van weg deze lens nog nooit gebruikt is geweest. Ook goed verpakt verzonden!
Dank hiervoor.
Camera zo goed als nieuw Z7
Camera zo goed als nieuw incl. Batt. Lader en usb kabel voor in camera laden !
Goed contact en op verzoek dezelfde dag…
Goed contact en op verzoek dezelfde dag verzonden. Super kwaliteit. Dank, dank, dank.
Alles wat maar wenselijk is.
Bestelling werd direkt opgestuurd en in…
Bestelling werd direkt opgestuurd en in goede staat ontvangen.
Product voldoet aan de omschrijving en…
Product voldoet aan de omschrijving en wordt snel geleverd.
Goede ervaring
Snelle reacties, snelle verzendtijden. Redelijk accurate beschrijving van de productstaat. Mag wel iets meer in detail, met name bij vintage apparatuur. Desondanks retours snel afgehandeld. Eén van de betere tweedehands camerazaken in het land.
Deze keer een lens besteld.
Deze keer een lens besteld.
De lens staat netjes beschreven op de website. Bij aankomst binnen 1 dag klopte alles.
Goed en degelijk verpakt.
Kortom een prima winkel.
Doe er graag zaken mee.
Het is allemaal gegaan zoals het moet…
Het is allemaal gegaan zoals het moet gaan. goed product en prima verpakt .
Veel keuze snelle verzending
Veel keuze, overzichtelijke site, snelle verzending. Deze is aan te bevelen.
Probleemloze bestelling
Probleemloze bestelling. Vlot geleverd. Lens ziet er goed uit en de prijs was prima.
Prima persoonlijke service en…
Prima persoonlijke service en vriendelijke en snelle respons!
Productbeschrijving van de werkelijke gebruiksstaat van (door mij bekeken) artikelen versus omschrijving, is voor verbetering vatbaar.

Besvarelse fra Camera-Tweedehands.nl
En toute confiance pour acheter sur le…
En toute confiance pour acheter sur le site . 2 eme achat et tout parfait .

Aanrader
Camera-tweedehands hanteert eerlijke prijzen voor haar aangeboden apparatuur. De Sony EF PZ 16-35 mm F4 G lens ziet er als nieuw uit. De lens werd goed verpakt met PostNL verstuurd en ik had hem de volgende dag al binnen. Heb al eerder camera en lenzen bij hen gekocht en altijd met goede service en advies. Zeker een aanrader