CalligraphenAnmeldelser

4,8

Jeg havde lidt problemer med bestillingen på hjemmesiden og skrev derfor til deres kundeservice. Her blev jeg guidet til en løsning. Efterfølgende fik jeg en mail om korrektur og hun kom med foreslag... Se mere

Bestilte to champagneglas som ved siden af hinanden samler et hjerte. Produktet kom hurtigt og kundeservice var fin. Men der var gule pletter på metallet. Forhåbentligt kan det komme af ved pudsning... Se mere

1. Events og underholdning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Calligraphen er Skandinaviens største leverandør af firmajulekort og personligt trykte bryllupskort samt bryllupstilbehør

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Fantastisk service!

Fantastisk oplevelse at handle hos Calligraphen. Hurtig og personlig betjening, god service og fleksibilitet. Hvis varerne er lige så gode, så handler jeg bestemt der igen.

7. februar 2022

Verdensklasse

Verdensklasse
-intet mindre.
Havde en hasteopgave.
Der blev arbejdet over og de gjorde alt for at det nåede frem, og det gjorde det i tide:)
Og så laver de bare så flotte ting og sager.
alle de stjerne der kan tælles, fortjener de:)

29. november 2021

FANTASTISK SERVICE ⭐️

Glemte alt om at jeg skulle bestille servietringe med tryk til min datters konfirmation. Så en uge inden den store dag, bestilte jeg og håbede på at det kunne nås. Skrev selvfølgelig at det godt måtte gå stærkt. Dagen efter (søndag) fik jeg en mail om at de havde sendt mig en korrektur af produktet, hvis jeg kunne godkende den, vill den blive sendt i trykken mandag morgen og sendt til mig. Jeg hentede den tirsdag aften! Sikke en service. Jeg er fuld af beundring over deres ønske om at hjælpe kunden. Så det kan kun blive til 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

16. juni 2021

Vi købte vores gæstebog hos…

Vi købte vores gæstebog hos Calligraphen og den er så flot og god kvalitet. Jeg opdagede helt tilfældigt denne hjemmeside et par uger før vores store dag. Jeg kunne læse mig frem til, at der kunne være nogle ugers leveringstid, så jeg prøvede at ringe og fik fat i Jeanette, som gjorde alt for, at gæstebogen nåede frem til os i tide. Vi havde vores personlige gæstebog få dage efter. Jeg kan klart anbefale denne hjemmeside! Professionel service og hjælp og så mange fede ting og muligheder!

24. september 2020

Vi fik strålende service med bestilling…

Vi fik strålende service med bestilling af bryllupsinvitationer. Teksten var på finsk og dansk og vi lavede mange ændringe undervejs. Jeanette Barawiec tog hånd om alt og gav hurtig respons med mange gode forslag.

25. august 2020

Alletiders print

Fantastisk god service og hurtig levering, mange tak til Jeanette. Kunne dog godt tænke mig, at man kunne se det færdige layout på hjemmesiden, når man har tastet oplysningerne ind på etiketter. Da man godt kan blive i tvivl når man sidder og laver dem. Men god og overskuelig hjemmeside

5. august 2020

Ikke tilfreds..

Jeg har bestilt 3 skilte med teksten (Nygifte), vores navne og dato. Der stod intet om hvilket materiale det blev lavet i, men jeg gik ud fra at det var et rimelig tykt skilt, men nej, det var et stykke papir der var lamineret, som vi betalte 308 kr. for!! Jeg føler mig godt nok snydt, for at sige det mildt og det er simpelthen ikke i orden.

8. august 2019

5 store stjerner herfra

Jeg skriver sjældent anmeldelser, men servicen her er værd at tale positivt om. Jeg havde bestilt servietter til både dåb og bryllup og blev personligt og løbende opdateret om layout og status på bestillingen og resultatet og kvaliteten er simpelthen så fint. Vi husker Calligraphen en anden gang :)

21. juni 2019

En service ud over det sædvanlige

En service ud over det sædvanlige, man skulle næsten tro at de arbejder dag og nat, for at hjælpe deres kunder. Kan helt sikkert anbefales - det er bestemt ikke sidste gang vi benytter Calligraphen

26. juli 2018

Hurtig levering, ok produkt.

Men alt i alt en fin oplevelse.

10. august 2017
Calligraphen-logo

Besvarelse fra Calligraphen

Hej Søren

Du må meget gerne sende en mail til vores kundeservice, ang. pletterne på metallet, så vi kan finde en løsning på dette :-)

Calligraphen
Jeanette

Sæbeboble-rør med mærkater …

Jeg bestilte sæbeboble-rør med mærkater til vores bryllup hos Calligraphen. Bestilling gik fint, men en del af sæbeboble-rørene var der stort set ikke noget sæbeboble-vand i. Jeg fik uden problemer nogle andre, men da jeg så skulle sætte mærkaterne på fandt jeg ud af, at de ikke klistrede ret godt, og at enderne faktisk sprang op efter et døgns tid. Jeg skrev det til dem og at jeg faktisk var nødt til at bruge sekundlim for at få dem til at sidde fast. Eneste svar jeg fik var, at de ikke havde modtaget andre klager på det, og at de håbede, at jeg kunne få det til at se fint ud trods alt.
Det er ret dyre sæbeboble-rør med mærkater, så det er temmelig utilfredsstillende, at man skal sidde og fedte med sekundlim for at få det til at virke.

11. maj 2017
Calligraphen-logo

Besvarelse fra Calligraphen

Hej Birgitte

Vi beklager rigtig meget at alt bare er gået galt med din ordre hos os, først sæbeboblerørene og så etiketterne
som ikke klister ordenligt.

Personligt beklager jeg over mit dårlig svar til dig, jeg skulle selvfølgelig lige havde givet mig tid til at svare dig ordenligt.

Hvis du lige sender mig lige en mail, så kan vi to aftale en kompensation på din ordre.

Calligraphen
Jeanette

Jeg har bestilt og modtaget de …

Jeg har bestilt og modtaget de SMUKKESTE bryllupsinvitationer fra calligraphen. Deres grafiker, Jeanette, har tilmed ydet den absolut bedste service. Vi skiftede design undervejs, og havde hele tiden 1000 rettelser (til vores egen tekst), og Jeanette sendte os hver gang billede af hvordan invitationen nu så ud. De blev lige som vi gerne vil have. Det har været en rigtig positiv oplevelse, som gør, at vi også vil bestille bordkort, menukort, takkekort osv. herfra. Kan varmt anbefales.

22. april 2017

Fantastisk

ikke modtaget mine glas endnu men bare det at de sender et billede af hvordan det kommer til at se ud er så dejligt

24. marts 2017

Aldeles fremragende

Super service fra deres grafiker - intet mindre. Holder den aftalte leveringstid, og da jeg så pakkede forsendelsen op, havde de tilmed ydet mere service end aftalt! Jeg kan kun anbefale dem til andre - meget fin kvalitet i deres produkter.

24. januar 2017