Calle GmbH Anmeldelser

4,6

Jeg ville ha` givet 5 stjerner hvis ikke det havde været pga at de saltbomber jeg havde bestilt, var nærmest smeltet - dvs. sukkeret må ha´været udsat for varme da hele pakken (begge to for den sag... Se mere

Dagen før ønsket afhentning fik vi besked på at det var pakket og klar. Vi gik ind til udleveringen og 2 min senere var pallen ved vores bil 🚘 eksport erklæring online SUPER SKØNT 😀

Desværre kun 95% super, ØV.. Havde bestilt hjemmefra og taget trailer med. Bestilling over 30 rammer øl og vand + vin og snolder. Handler lidt ekstra i butikken , da jeg også skulle betale for o... Se mere

Meget positiv brug af C&C. Stort set alle varer kan leveres via C&C - så du spare meget tid, og du spare irritation over at skulle lede. Du kan sidde hjemme ved skærmen og vælge, sammenligne og forf... Se mere

1. Supermarked

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

I Calle Butikkerne kan man købe en væsentlig del af de mest almindelige dagligvarer: Øl, vin, spiritus, konfekture, personlig pleje, sæbeprodukter, el-artikler, videobånd, CD’er, flaskegas og en lang række andre husholdnings- og dagligvare-produkter meget billigere end i Danmark.¨ I Calles butiker hittar man det väsentligaste av allmänna dagligvaror: Öl, vin, sprit, konfektyr, hygienartiklar,

Svarer typisk inden for 24 timer

Blandet fornøjelse

Fine tilbud og sødt, hjælpsomt personale inde i butikken. Til gengæld blev jeg mødt af en sur og meget lidt imødekommende mand i vareudleveringen.

14. juni 2021

Hej Sarah,

Tak for din anmeldelse og feedback, som tages med videre internt.
Dejligt at høre at du har mødt et hjælpsom personale i butikken. Vi beklager hvis du har haft modsatte oplevelse i vores vareudlevering.

Vi høre meget gerne hvilken af vores butikker du har besøgt, ved at du udfylder boksen i følgende link: https://www.calle.dk/info/Kontakt-os_4015l1.aspx

Calle

Rettidig pakning - men fejl i det pakkede

De bestilte varer var klar rettidigt. Men desværre var der fejl i de pakkede vare, hvilket først blev opdaget da vi var kommet hjem, hvor vi så stod og manglede de "store" æsker After Eight der var bestilt og betalt for, men nu stod med den halve mængde, da det var de små æsker der var blevet pakket.

12. juni 2021

Hej Helle,

Mange tak for din anmeldelse.
Vi beklager at du har fået forkerte varer med hjem. Vi opfordre altid til at man lige får tjekket sin ordre igennem, da der desværre kan forekomme fejl ved pakningen.

Hvis du er kommet hjem og har betalt for en vare, som du ikke har fået, må du meget gerne kontakte os på følgende link, og udfylde hvilken butik du har været i. Så vil vi undersøge sagen nærmere: https://www.calle.dk/info/Kontakt-os_4015l1.aspx

Calle

Ordre ikke pakket til tiden

kl 8 om morgen laver jeg en præordre til afhentning kl 14.30 til 15 - da jeg kommer derned for at hente ordren er den ikke pakket endnu. Da jeg venter inde i butikken, kan jeg se de er ved at pakke den, men det har de bestemt ikke travlt med, da de godt kan fikse andre ting imens. 15.30 kunne jeg få den udleveret

10. juni 2021

Hej Hanne,

Tak for din anmeldelse og feedback, som bliver taget med videre internt.
Vi høre meget gerne om din oplevelse og hvor du har oplevet dette henne. Udfyld meget gerne en besked i følgende link, så vi kan undersøge sagen nærmere: https://www.calle.dk/info/Kontakt-os_4015l1.aspx

Calle

Jeg fik god information undervejs

Jeg fik god information undervejs, men de jeg kom manglede der to rammer sodavand og den ene husholdsningsartiklel var forkert, men personalet var søde og venlige og fik hurtigt rettet fejlene.

9. juni 2021

Hej

Mange tak for din anmeldelse. Beklager der har været lidt fejl i pakkeordren, men godt at I fandt en løsning :-)

Calle

Nemt at bestille på nettet

Nemt at bestille på nettet. Ingen kø og fint med betjening. Burde dog have kontrolleret vores click og collect ordre bedre; et par tilbudsting var byttet ud med ikke nedsatte varer til en lavere pris. Noget træls.

8. juni 2021

Hej Janne,

Mange tak for din anmeldelse og feedback, som vil blive taget med videre internt.

ok, men

Fik varene som jeg havde bestilt næsten. Skulle have haft en Heinz ketchup limited idition 1750 g som var på tilbud fik en normal 800g.flasken var vendt på hovedet i en af de vinkasser som vi også havde bestilt og jeg så bare der var ketchup med.

4. juni 2021

Hej Henrik,

Vi beklager selvfølgelig at du har fået en forkert størrelse flaske Ketchup med hjem. Hvis du har betalt for en 1750 g., men kun fået en 800 g., er du velkommen til at kontakte os på dette link, så vi kan undersøge nærmere: https://www.calle.dk/info/Kontakt-os_4015l1.aspx?locId=606CC

hyggelig og flinke personale

I Aventoft har de et meget flink og hjælpsom personale. som at handle med sin egen lokale købmand. god oplevelse.

3. juni 2021

Hej Rie og Allan,

Mange tak for jeres anmeldelse :-)

Calle

Første gang jeg forudbestilte varer.

Første gang jeg forudbestilte varer.
Hold da op sikken en service.
Det vil jeg gøre hver gang.
Turen bliver dobbelt så skøn.
Når man kun skal hente impulskøb i butikken.

1. juni 2021

Hej Bettina,

Mange tak for din anmeldelse :-)

Alt var perfekt

Alt var perfekt, hurtigt og effektiv, ingen fejl

31. maj 2021

Hej Niels,

Tak for din anmeldelse :-)

Calle

Alt alt alt for ofte fejl på bonen når…

Alt alt alt for ofte fejl på bonen når man bestiller forud - så man skal virkelig være på mærkerne, samtidig går det smarte lidt af, når man skal have alt det besvær.
Yderligere har vi gentagne gange oplevet unge vrantne medarbejdere, som svarer uhøfligt på helt relevante spørgsmål.

28. maj 2021

Hej Marianne,

Tak for din anmeldelse og feedback, som tages med videre internt. Beklager at du har oplevet uhøfligt personale i vores butikker, det er ikke sådan det skal være. Vi hører meget gerne mere om din oplevelse, så vi kan rette henvendelsen til rette vedkommende.
Du må derfor meget gerne kontakte os via. dette link: https://www.calle.dk/info/Kontakt-os_4015.aspx

Calle

Jeg er generelt tilfreds med Calle

Jeg bruger click & collect servicen, og er for det meste tilfreds med den, men der har været nogle gange, hvor jeg ikke synes, at tingene har været pakket ordentligt, og at kasserne de har været pakket i nogle gange kun har været en bakke. Det skal så siges, at jeg køber mange flasker saftevand, når jeg handler ( jeg har andre, som handler for mig, da jeg er handicappet, og ikke selv kan) og jeg synes ikke, at jeg kan byde dem, at det hele vælter rundt og falder ud, fordi det ikke er pakket ordentligt.
Det har så hjulpet, når jeg har skrevet i kommentar feltet, om de vil være søde at pakke det ordentlig.
Så mangler vi bare, at servicen, bliver gratis, som det er i Fakta😀😀😀👍

28. maj 2021

Hej,

Mange tak for din anmeldelse og feedback som vil blive taget med videre internt :-)

Surt personale

Dette skriv omhandler kun Calle i Rostock, andre steder som i Burg og Kruså har jeg kun godt at skrive om. Surt personale, som næsten kun talte tysk, så vi fik ingen rabat på de produkter som var kupon tilbud :-( de vidste ikke at der var en rabatkode for dem som fik deres tilbud på nettet. Vi blev overfaldet i samme sekund vi kom ind, vi vidste ikke at det var et krav at hver person skulle tage en vogn, og de himlede op, sikker på at det kunne siges på en pænere måde, det fik mig ikke til at føle mig velkommen, og jeg gik derfor ikke ind i butikken.

17. maj 2021

Hej Catharina,

Det er meget beklageligt at høre at du ikke har haft en god oplevelse i vores butik i Rostock. Vi vil tage dit feedback med videre til rette vedkommende.

Du må også meget gerne sende denne henvendelse i en besked til os på vores hjemmeside, hvor du kan udfylde din e-mail, så vi kan komme i kontakt med dig: https://www.calle.dk/info/Kontakt-os_4015l1.aspx

SUPER :-)

Det var en super oplevelse med collect, alt var som det skulle være, et godt råd er at have poser med til de små ting der er bestilt. 😁

14. maj 2021

Hej Ole,

Mange tak for din anmeldelse.

Super god service!

Super god service!! Fik penge tilbage, da der var sket én fejl med nogle tilbud. Kan klart anbefale Calle Kruså :-)

6. maj 2021

Hej Julie,

Tak for din anmeldelse :-)

Calle

Godt der findes alternativer!

Service er ikke eksisterende.

1. maj 2021

Hej Kristian,

Vi vil naturligvis altid gerne have at vores kunder får den bedste service. Derfor er vi kede af at læse at du ikke oplever dette.

Vi vil meget gerne høre mere så vi kan undersøge sagen. Gå gerne ind på dette link og skriv til os: https://bit.ly/3nQvPvy

Calle

Vi fik ikke helt de slikvarer vi havde…

Vi fik ikke helt de slikvarer vi havde bestilt, men click&collect fungerer rimeligt. Det er ikke sidste gang vi benytter det.

30. april 2021

Hej Tina,

Dejligt at læse at du synes vores Click & Collect fungere :-)
Vi opfordre vores kunder til at tjekke sin ordre ved udlevering, da der desværre kan forekomme fejl engang i mellem.

Alt forløb planmæssigt

Alt forløb planmæssigt, - forudbestilling - klar ved ankomst - betaling - eksport erklæring - korrekte varer.

15. april 2021

Hej Poul

Tak for din anmeldelse. Dejligt at se at du har haft en god oplevelse i vores butik.