Cafe Vik  Anmeldelser 23

1,9

Virkelig ringe og uforskammet service Jeg kom lørdag den 31.8.2019 klokken 14:45. Brunch iflg. telefonisk henvendelse samt iflg. information på nettet var, at der serveres brunch indtil klokken 15:00... Se mere

Rigtig lækker brunch, også til dem der gerne vil spise en lidt sundere brunch. Der er det traditionelle æg, scramble eggs, bacon, pølser, pålæg, ost og så masser af salat "3 forskellige", 2 paste... Se mere

Dårlig oplevelse 😔 Ingen betjening, vi skulle selv spørge om alt. Toiletterne var meget beskidte og begge toiletter i stykker samt sæbe dispenser gik i stykker ved tryk. Vil ikke anbefale cafeen 😔... Se mere

1,9

Under middel

Dårlig service og forkert navn

Vi kom forbi caféen for lidt siden, fordi vi havde lyst til brunch eller en bid frokost, og eftersom der stod på deres hjemmeside, at de havde åbent og der var en frokostmenu, så tænkte vi, at det kunne lade sig gøre. Caféen hed også Café Vik uden for på skiltet. Da vi kom ind stod vi længe, uden at blive taget imod, indtil vi gik om bag disken for at høre, om vi måtte sætte os og bestille. Vi blev mødt af en uforskammet kvinde som fortalte os, at de havde skiftet navn og var en sushi-restaurant og ikke havde åbent for servering nu. Da vi fortalte hende, at de stadig hed Café Vik både uden for og på deres hjemmeside, samt at hjemmesiden reklamerede for brunch m.v., sagde hun bare, at det kunne godt være, men der var altså ikke mulighed for at spise noget. Mage til dårlig service skal man lede længe efter. Det er i hvert fald ikke sådan, at vi kommer derned for at spise sushi næste gang vi får lyst til det. Jeg synes restauranten bør få lukket dem gamle hjemmeside, sat nyt skilt op udenfor, og så bør ejeren måske overveje at ændre attitude over for lokale kunder, da det jo sandsynligvis er dem hun skal leve af - men af den grund, så kan jeg bestemt ikke anbefale dette sted!

26. februar 2022

Fam. Vinkler

Kære Cafe Vik fra Fam. Vinkler

vi er altid blevet pænt behandlet og fået god mad og drikke elsker stedet og er kommet her igennem de sidste 10 år.
Neel, Stine, Sanne, laila og Tommy, som skriver grimt om jer.
Må ha været sure og tvære inden de kom på besøg.

Vi har altid og vil altid være glade for jer
De varmeste hilsner familien VINKLER

6. april 2020

Virkelig ringe og uforskammet service

Virkelig ringe og uforskammet service
Jeg kom lørdag den 31.8.2019 klokken 14:45. Brunch iflg. telefonisk henvendelse samt iflg. information på nettet var, at der serveres brunch indtil klokken 15:00. Kvinden i baren oplyste, at de havde lukket for brunch, da der ikke var nok kunder. Da jeg sagde, at det fremgår af spisekortet, henvendelse samt information på nettet, sgde hun: “Det er bare ærgerligt for dig, hej hej.” Virkelig ringe service.

31. august 2019

Meget tilfreds

Afholdte min fødselsdag på Cafe Vik. Det kan jeg varmt anbefale andre.

Personalet havde anrettet et fint fødselsdagsbord, hvor vi alle kunne sidde sammen. Vi spiste brunch, som smagte rigtig fint og dejligt at der tilhørte kaffe/the/juice ad libitum. Endvidere fik jeg mulighed for at medbringe kage, som jeg kunne afslutte arrangementet med. Vi fik lov at sidde så længe vi ville og personalet holdte sig generelt i baggrunden.

Alt i alt er jeg meget tilfreds med at afholde et arrangement på Cafe Vik.

8. april 2018

Altid en god oplevelse

Min datter og jeg nyder at komme på Cafe Vik, som har god mad i hyggelige og behagelige omgivelser. Min datter er glad for børnehjørnet, hvor hun kan hygge sig, mens de voksne spiser færdigt. Vi ser frem til endnu et besøg i morgen, med hele familien.

21. juni 2017

DÅRLIG SERVICE

Simpelthen for DÅRLIG SERVICE, kom derind her til aften med en veninde og ville bestille noget mad og vin. Jeg spørger hvilken slags hvidvin det er, så siger hun - hun kan ikke lide vin så det ved hun ikke...!!! Sorry sikken en idiot, hun kunne i stedet tage vinen frem og læse bag på... vi måtte afbestille og gå derfra med det samme.. synes det er for dårlig af hende at tale sådan.!! Kommer aldrig der igen..

10. juni 2017

Hyggelig lille café

Hyggelig lille café. Har både fået deres lækre burgere og deres weekend brunch buffet. Det er lækker og frisklavet mad. Brødet på buffeten kunne godt være bedre, gerne et større udvalg, men ellers er det godt og æggene er frisklavede.

1. april 2017

Første gang nok også sidste gang.. Desværre

Vi var inde og spise brunch på cafe vik i går og blev mødt af en ekspedient der virkede som om hun havde meget travlt.. Det vidste sig også at hun havde med at fylde op, tørre tallerkner af og kunne knap nok svare på om hvornår der kom mere brød efter at have ventet over 25 min på det Vi mistede appetitten efter at ha ventet over 30 min på brød og det stadig ikke var kommet. Er sikker på vi ikke var de eneste der klagede. Derud over lignede toilettet noget der var løgn, håndtaget ved at falde af, rent ud sagt så var alt ved at falde fra hinanden derinde. Der havde været brug for mere personale og mere styr på tingene før det havde fungeret for mig. Ikke den bedste service jeg har fået og kommer nok heller ikke forbi igen.

12. marts 2017

Dårlig service!

Vil ikke anbefale cafeen 😔

18. februar 2017

Dårlig service !

På trods af at have gentaget vores bestilling fik vi forkert mad da den så endelig kom. Da vi var i tidsnød (hvilket vi havde informeret om ved bestillingen) kunne køkkenet ikke nå at lave det om. Jeg foreslog at vi tog imod den forkerte mad og ikke betalte for den, men det ville personalet ikke gå med til. De tilbød istedet at vi kunne få gratis drikkevarer.
Vi endte med at gå uden at betale for hverken mad eller drikkevarer og kommer der ikke igen.

Jeg bor lokalt i området og havde vi fået en ordentlig service ville oplevelsen havde været helt anderledes.

5. juni 2016

God stemning og mad

Man kan få en rigtig god brunch på Café Vik, til en god pris også. Jeg synes det bedste egentlig er at der er the, kaffe, vand og juice adlibitum i prisen også :)

Deres hjemmeside er dog virkelig forældet, og priserne passer vidst ikke mere. Hvilket er lidt dårligt. Men håber de får rettet det :)

2. marts 2016

Fantastisk

Dette er helt bestemt et sted jeg vil anbefale.
Når man kommer fra landet af og bare jagter en god brunch, er DET her stedet :)

Der er super god service fra personalet, der har overskud til at rydde pænt af og småsnakke lidt selvom der er mange gæster i cafeen.
Lækker brunch, der hele tiden fyldes op, så man ikke føler der mangler noget.

Det er bestemt ikke sidste gang jeg kommer der, selvom jeg kommer langvejs fra :)

Hvis man kunne give flere stjerner, ville jeg gøre det, men 5 stjerner er bestemt fortjent :)

30. juni 2013

Lækkert og hyggeligt

Rigtig lækker brunch, også til dem der gerne vil spise en lidt sundere brunch.
Der er det traditionelle æg, scramble eggs, bacon, pølser, pålæg, ost og så masser af salat "3 forskellige", 2 paste salater og frugt hvor der imellem de gængse er tropiske også.
Kan varmt anbefales.
Stemningen er også fantastisk.

5. juni 2013

anbefales..

Været der 2 gange.. en eftermiddag, 4 tøser, god øl og gode burger..
Brunch med familien, rigtig god brunch buffe, med fri kaffe og juice..
Venlig personale..

9. marts 2013