Cafeemil Anmeldelser 117

1,4

Kan desværre ikke anbefale Café Emil. Når man betaler 320 kr for en ribeye med pommes frites, grøntsager og sauce, så forventer man også en lækker veltillavet ret. Bøffen var ret stor men banket så m... Se mere

Elendig betjening var totalt kaotisk. Var 12 personer der bestilte kaffe og kage, hvilket for personalet var totalt uoverskueligt da der gik næsten en time med flere rykkere, inden alle havde fået se... Se mere

Min søn og jeg spiste her og det var det ringeste mad jeg nogensinde har fået på en café. Min søns børnebidraget havde en halv bøf i som var halv brændt og min kyllingesalat var et sammensurium af ing... Se mere

1stjerne er for meget!!! Alt for lang ventetid på maden halvanden time næsten, dårlig mad uden smag, Efter reklamation af burgerbøf blev den gamle bøf genopvarmet og leveret igen kulsort!! Ma... Se mere

1,4

Dårlig

Nul stjerner

Bestilte en kildevand - desværre udsolgt.. bestilte en club sandwich.. det lignede mest af alt en træt kyllingesalat med to små skiver brød..
Plus vi bestilte en kyllingesalat.. endnu mere træt end club sandwich .. ligner affaldskylling der er brugt både til den ene ret og den anden ret..
Sød betjening.. men maden nul stjerner...

26. september 2024

Bestilte en tequila sunrise

Bestilte en tequila sunrise, efter en del ventetid, fik at vide at de sørme ikke havde noget tiquila! bestilte så en mojito i stedet, hvilken SKUFFELSE første tår smagte da lidt af sukker, derefter var det blot som at drikke vand med lime smag - ikke at jeg havde forventet det var som i Havana (hvor jeg har nydt med velbehag flere gange) men alligevel som at skylle 99 kr. ud i lokummet!!!!

12. juli 2024

Cafe Emil kommer gerne igen

Så venlig og opmærksom kvindelig tjener der tog imod os. Der var rent og pænt og møblerne sad man godt i. Vi blev frarådet at sidde ude pga vind, men fik lov at have døren åben. Mad kom rimelig hurtigt og var fin og tilpas. med i frokosten hørte der 1 kop te/kaffe med et stykke kringle. Kan absolut anbefales

5. juni 2024

“ brunch tallerken “

Den mest kedelige & triste form for brunch og de ting der lå på tallerknen , var ikke pengene værd, ej heller brødkurven , hvor der kun lå et par skiver franskbrød( lidt rugbrød havde hjulpet bare lidt).
“ kundeservice” næsten som tallerknen.

14. marts 2024

Nul stjerner …

Nul stjerner …
“Jeres bord er dernede”. Sådan velkommes man, når man har bestilt bord. Ikke noget med at vise gæsten tilrette … Ydermere går der så over en halv time før der tages imod bestillinger. Bestillinger bliver taget, og tiden går. Efter en halv time kommer de første tallerkener. Der er endnu ikke kommet drikkevarer. Efter et højlydt skænderi med tjeneren, bliver vi smidt ud - og det er faktisk det eneste positive der er at sige om Cafe Emil. Vi gik rundt om hjørnet og fik et fantastisk måltid og følte os velkomne. Bestilt og serveret på 20 minutter. Så nemt kan det være.

7. marts 2024

Dårlig sted og dårlig kundeservice

Den dårligste kundeservice, høje priser sammenlignet med den lave kvalitet af den mad og drikke, de leverer, inkompetent personale i håndteringen af ​​kunder, kort sagt et dårligt sted efter alle standarder, jeg anbefaler det ikke til nogen. Første og sidste gang jeg og min venner kom til denne kaffebar, bestilte jeg en mojito, og den smagte meget dårligt. Da jeg fortalte dem det, og at jeg ville bestille noget andet, bad de mig betale to gange, selvom jeg returnerede mojitoen og drak den ikke. Værste sted og værste service

9. februar 2024

Madforgiftning!

Endte ud med at få madforgiftning dagen efter, hvor det kom ud begge veje. Syv gange hver vej. Skal ALDRIG nogensinde spise der igen!! 🥴🤢

24. januar 2023

Jeg er ikke en kød ekspert MEN

Jeg er ikke en kød ekspert, men tror aldrig jeg har fået noget ligne. den her “Ribeye steak” er ren gummi. Det jo fkn sygt hvordan i kan sælge gummi til 289kr. Udover det havde vi også bestilt nogen grovfritter til hele 69 kr som vi så ikke fik, efter jeg skulle gå hen og spørge hvor er min grovefritter. Normalt når man bestiller kød for man da noget bestik der passer til. Det gjorde vi ikke her. Desuden var min steak heller ikke medium rare, så det giver ingen mening at den her tjener spørg hvordan mit kød skal tilberedes.

God jul herfra👌😴

4. december 2023

Ventede en time på at få vores mad

Ventede en time på at få vores mad. Flere borde, der kom efter os, fik deres bestillinger før.
Da maden endelig kom efter vi havde rykket for den. Var det uden en undskyldning eller andet som kompensation. Servitricerne stillede bare maden og skyndte sig væk.
Maden og især pommes fritterne var kolde og slatne. Absolut ikke den bedste oplevelse.

2. oktober 2023

Vi fik en omelet og en spansk omelet

Vi fik en omelet og en spansk omelet. med øl og sodavand til. Dessert var en af Emil hjemmelavet milkshake og en hindbær cheesecake. Flinke tjenere. Emil er et afslappet sted hvor man let selv finder et bord og selv går ind for at bestille. Du betaler ved bestilling får bord nummer udleveret, når du vælger at side udenfor.

10. september 2023

Dårligt sted

Da vi ankom var personalet slet ikke indbydende, og vi fik fortalt at vi bare kunne tag et bord. Da vi sætter os kommer ingen ned for at tage imod vores bestilling, der står 2-3 tjenere ved kassen, så vi tager selv op efter 10 minutter men tænkte det kan være det noget nyt, hvor vi så efterfølgende ser at de kommer ned til nogle borde selv, vi fik så bestilt ved kassen, og da maden kommer 30+ minutter efter (halv tom café), så er der forkert kød i, så jeg fortæller tjeneren at det ikke er det jeg har bestilt, tjeneren siger ikke rigtig noget og går tilbage med den. Så går der cirka 20 minutter mere og jeg går op og spørg hvor min mad er blevet af, så siger tjeneren at jeg burde havde fået den hvortil jeg svarer nej, så leder hun efter den anden tjener og får at vide at han har givet vores mad til et andet bord, nok ved en fejl (som han også gjorde ved bordet ved siden af os) og intet mere, ikke engang et “beklager” eller undskyldning, og står tjeneren og kigger på mig som om det er mig som skal løse problemet. Så spørger hun om hun skal fjerne det fra vores bestilling? Øh ja det mad jeg ikke har fået? Så spørg hun igen om hun skal spørger køkkenet om at lave det endnu en gang hvortil jeg siger nej bare fjern det. Så da vi skal betale får vi stadig ikke noget beklager eller undskyldning, og betalte stadig for min sodavand, selvom jeg synes de burde i det mindste tag det på huset efter dårlig betjening og intet mad.
0 stjerner, hvis man kunne give.

26. august 2023

Lad være med at bruge jeres penge på…

Lad være med at bruge jeres penge på dette spisested. Bestilte en mexiburger, fik en med syltede agurk, kunne ikke spise den. Kunne ikke bestille halvdelen af det der var på menukortet, fik af vide at kokken havde ferie, og ham der lavede maden kunne vist ikke finde ud af det.

1. august 2023

Værste service

Værste service
Vi bestilte drinks, medarbejderen havde spildt kaffen over det hele og undskyldte ikke engang. Vi gik selv op og hentede servietter og bedte om en ny, men det måtte vi ikke få. Har ikke oplevet en så elendig service længe.

3. juli 2023

Dårlig Service

Dårlig Service.

Der stå på dørern til caféen at de har åben mandag til lørdag fra 10 til 22 hvor de fortæller os der er lukket på en torsdag hvor kl er kun 21:17

1. juni 2023

Dyr, tør og hård pizza uden fyld

Der gik laang, hvor vi ventede på, at nogen kom og tog vores ordrer, men det gjorde de ikke, så vi måtte selv bestille. Det går nok, men maden var meget skuffende. Jeg bestilte en pizza med bøffelmozzarella, tomatsauce og basilikum. Jeg fik en ret, hvor kanten var stenhård, og fyldet bestod af tomatsauce, hvor den gode bøffel-mozzarella var bagt med (og derfor ikke smagte af meget), og så lå der 1 lille blad basilikum, der også var bagt med. Så den tørre bund smagte af tomatsauce med almindelig ost. Til gengæld kostede den 139 kr. Helt vanvittig pris for så kedeligt og tørt et produkt.

16. maj 2023

Er dette din virksomhed?