Cafe biografen Anmeldelser 33

2,2

Jeg spiste i dag tapas brunch på cafebiografen. Det er længe siden, jeg har spist der. Hvor blev min veninde og jeg glædeligt overraskede. Vi spiste en meget lækker rødbedesalat, meget smagfuld... Se mere

Cafeen er dårligere end nogensinde. Bestilte en varmrøget laksemousse som ofte før. Portionen var pludselig halveret, så gik meget sulten hjem. Meget små glas vin til høj pris. Ikke godt. Maden fås l... Se mere

Jeg har igennem mange år spist på cafeen men inden for de sidste par år er maden forringet - halvkoldt bøf hvor osten ikke er smeltet, da bøffen ikke er blevet varmet nok op... Pomfritterne er tør... Se mere

2,2

Under middel

Jeg spiste i dag tapas brunch på…

Jeg spiste i dag tapas brunch på cafebiografen.
Vi spiste en meget lækker rødbedesalat, meget smagfuld kyllingsalat, lækre håndpillede rejer og den faste ost havde bid. Det hele var pyntet fint med 6-7 forskellige slags frugt og grønt.
Og så var betjeningen hel i top!
Alt var bare superflot!
Mvh Bodil Hansen

13. november 2025

Desværre gået betragteligt ned af…

Opdatering efter maden blev serveret: der nedskrives fra 2 til 1 stjerne.
Den vegetariske rugbrødamad (til mere end 100 kr.) er faldet slemt i kvalitet. Den de lavede før var også relativt dyr, taget i betragtning hvad der lå på tallerkenen. Men den var god. Det er slut.
Det skal dog siges, at den unge mand som kom med maden var sød, frisk og serviceorienteret.

Desværre gået betragteligt ned af bakke.

Ellers et skønt sted, hvor man ikke bekymrede sig om hvilke sko man havde på...

Nu er vi tæt på 200 kr. For en vegetarisk rugbrødsmad med lidt pommes.
Hertil en lettere arrogant afvisning fra tjeneren, da jeg ønskede at få stegt kartoflerne lidt ekstra; den slags små- bestillinger kan vi ikke tage os af...

Trist.
Nye horisonter må undersøges.

17. august 2025

Ny rekord - i blev nu Odenses værste spisested

Burger med pomfritter til 165 kr er nået bunden og cafebiografens standart er faldet
Cous cous nest var mit absolutte hadested angående mad - i slog dem i dag - i dag blev i det VÆRSTE sted at få en burger
Tillykke med den rekord
Odenses VÆRSTE spisested
Den ene stjerne i fik var for kaffen - det er minus 100 for maden
Jeg savner den tid med gamle ejere
Hvor buger bollerne var en nydelse , penslet med æg og smagte friskt
og rødlågene var syltede
Jeg har spist hos jer siden 1983 og det var sidste gang i dag
Jeg vil ikke engang spise hos jer selv om i så betalte mig for det i fremtiden ( den burger smagte afskyeligt både 1 og 2 gang jeg fik den serveret - færdig med at spise på cafebiografen
Har i tjekket trust pilot - i ligger i bunden

køkkennet er gået helt ned af bakke siden i fik ny køkken chef
Jeg spekulerer på hvor og hvordan han er uddannet - jeg nægter at tro på han er kok
Jeg fik serveret en Gammel bolle med halv råddent salat , gamle krympede tomater , Pomfritter der slet ikke var færdige men helt bløde indeni uden salt
Bollerne smager af absolut ingenting
Burgeren som tidligere var en god oplevelse og lækkert er forvandlet til en VIRKELIG kedelig omgang uden de store smagspunkter
jeg har før givet 5 stjerner nu er i ned på 1
Det går støt og roligt ned ad bakke her
Hvor er det ærgeligt

12. august 2025

Ikke pengene værd + kedeligt menukort

Ikke pengene værd! Og meget kedeligt menukort! Jeg bestilte en vegetar burger som kom efter lang ventetid. den var halvkold og bollen var tør og mindst et par dage gammel, derudover næsten ingen dressing i burgeren. Der var smidt en LILLE smule pommesfritter ved siden af burgeren ( ca 10 stk)..disse var kedelige undertilberedte og slatne! Jeg spiser der ikke mere.

15. maj 2025

Udskammet forrest i køen !

Min mand og jeg har ellers altid været glade for at komme i Cafebiografen og har altid indløst vores rabatkuponer fra Biografklub Danmark i netop i denne biograf.
I går aftes reserverede jeg derfor som mange gange tidligere 2 billetter og 20 min. før stod jeg forventningsfuld ved skranken. Jeg betalte restbeløbet på 100 kr. med et gavekort, men der blev kun udløst 1 enkelt billet. Den venlige unge mand forsøgte at løse problemet, for han havde selv scannet rabatkuponerne og efterfølg. modtaget de 100 kr på gavekortet. Stadig kun 1 billet udløst og herefter blev tilkaldt en mandlig kollega med sur attitude over at være afbrudt i øl-udskænkningen. Bag mig voksede køen !
Nu startede 3. gradsforhøret og jeg blev udskammet, som aldrig før. “ jeg havde jo kun bestilt 1 billet” og derfor var der kun udprintet 1 billet. “ Og du kan jo se her ligger der kun 1 enkelt billet og den har du betalt fuld pris for “ . Demonstrativt viste han mig herefter skærmen, hvor jeg kunne se at der kun var en enkelt rød markering ( min billet ). Den plads ved siden af mig var grøn ( = ledig ) og jeg påpegede at det netop var den plads jeg også havde reserveret til min mand, og at de 2 pladser ved min reservation aftenen før var vist blå ( disse pladser var nu reserveret til mig ) . Under stærk irritation fra medarbejderen, blev det på min forespørgsel kategorisk afvist at “ systemet kunne fejle”. Køen og sukkene bag mig voksede og jeg spurgte om jeg ikke bare kunne få den ledige grønne plads ved siden af mig, som jeg jo mente jeg havde reserveret. Jeg nævne tillige, at nu håbede jeg
“ f” ikke,at jeg kom til betale ekstra, for jeg havde betalt det jeg skulle. Herefter blev jeg med et vredt udbrud belært om,at jeg ikke skulle bande overfor ham. Jeg beklagede og kunne slet ikke huske at jeg havde bandet i konversationen, men medarbejderens manglende lydhørhed og mistro til mig, fik mig til at bruge dette “f-ord”.
Senere opdagede jeg, at jeg med min sms tilmelding d.d. Kl. 13 havde modtaget flg. besked : “ Hej Irene.Husk du har bestilt 2 billetter til “ Lee” i dag kl 17.00”
Efter forestillingen løb jeg ind i medarbejderen og jeg ville vise ham SMS beskeden, men han meddelte kort, at han havde fri nu og ikke ville tale med mig.
Ak, jeg ville blot vise ham efter min udskaming tidligere, at “ systemet” åbenbart kunne fejle.
Og her vil jeg have lov at bruge “ f-ordet “ igen, for magen til dårlig kundepleje og konduite skal man lede længe efter. Men jeg fik min mand med ind i salen hvor der var mindst 30 ledige sæder ! Tillige mente medarbejderen, at “ så har jeg jo løst problemet for dig “ , men det var jo ikke min håndtering af billet- reservationen, der var problemet og medarbejderen havde absolut intet løst for mig, men givet mig en helt igennem dårlig biografoplevelse.

25. oktober 2024

Uproffesionelt…

Uproffesionelt…

I kan IKKE kræve restaurant priser når der ingen service er givet ud…..

I er en Café der ikke har nogen form for procedure og alt foregår i forvirring.

Træk halvdelen fra jeres priser, så kommer jeg glædeligt igen.

19. marts 2024

Vi var i Cafe biografen

Vi var i Cafe biografen, d. 2.marts, så ROM, skulle spise bagefter.
Min kæreste fik en burger, den onde burger til 155 kr, Jeg fik en Fried chicken burger, til begge Burgere var der pomfritter.
Vi blev ualmindelig skuffede, og fortrød.
Den onde burger var stort set uden nogen former for dressing, dvs. Meget tør at spise, plus meget lidt dybbelse til pomfritterne.

Fried chicken burgeren, Var Stort set uden kylling, stykket var Ca. 1.5 cm bredt og 4 cm langt.
Der var næsten ingen pomfritter til, samlignet med de pomfritter, der fulgte med den onde burger.

Jeg føler pengene var spild, og ikke et sted Vi kommer mere.

Det var meget koldt, Vi frøs, spiste hurtigt, det kunne vi nemt, da der ikke var meget mad. Kørte hjem, mega utilfredse. Øv.

2. marts 2024

Kan ikke fortælle om allergener

Der er en hyggeligt atmosfære, helt bestemt.
Vær opmærksom hvis du skal spise der og har allergi, for personalet kan ikke nødvendigvis fortælle dig om den pågældende allergene er i maden
- Dette er også selvom der på menukortet, står at man kan spørger personalet. Det gør det noget mere besværligt at bestille med.

16. februar 2024

Husk skiundertøjet!🥶

Var i mandags i Café Biografen for at se en film i Sal 2 kl. 11:55. Første indtryk af salen var, at den var lurvet og slidt og til min store overraskelse af biograflærredet var overraskende småt. Måtte efter 10 min. tage min dynejakke på fordi der var afsindigt koldt i salen. Da lyset blev tændt fandt jeg ud af årsagen til at flere biografgængere gik ud under filmen - de havde været ude og hente café-tæpper! 🥶 Jeg fik på intet tidspunkt varmen under den 2 timer lange forestilling. Tvivlsomt om jeg nogensinde skal se en film der igen (hvis der er et andet sted jeg kan se filmen).

15. januar 2024

Vi var 7 voksne og 1 lille barn som…

Vi var 7 voksne og 1 lille barn som fandt et bord . Det var 2 juledag som forståelse for at der var travlt. Ryddede selv af bordet og lånte en klud til aftørring. Bestilte som maden og drikkevarer som var ok men betjening var ringe . Der var tilsyneladende kun 3 på vagten den dag. Dem vi mødte virkede ligeglade og kom med forkerte ting og virkede generelt som om de havde regineret. Lidtøv oplevelse på på et ellers godt sted .

26. december 2023

De to stjerner går til de…

De to stjerner går til de hårdtarbejdende afryddere. Vi ventede 50 minutter på en rugbrødssandwich med avocado og en “grovbolle”, der lignede og smagte som noget hentet i køledisken i nærmeste supermarked fulgt af et stykke af den tyndeste mest intetsigende ost - sikkert fra tilbudshylden i samme supermarked. Avocadoen var fin, men rugbrødet intetsigende og køleskabskoldt.

17. september 2022

Jeg elsker cafebiografens koncept

Jeg elsker cafebiografens koncept. At sidde i små biografsale og somme tider kan have adgang til lidt smallere film. Jeg er ikke til popcorn og sodavand og er rigtig glad for gratis koldt vand man kan tage med i biffen.
Fantastisk at man kan tage sig en kop kaffe hvis der er lidt tid til filmen. Jeg har en del gange spist der. Det har ikke været dårligt, men måske heller ikke mit yndlingsspisested.
Har aldrig oplevet ubehagelig betjening. Elsker seniorfilmordningen, og går nu rigtig meget i biffen - men sjældent andre biografer som jeg ofte finder for dyre og uden atmosfære.

18. august 2021

Ekstrem dårlig oplevelse.

Meget lang ventetid ved billetlugen, selvom der ikke var særlig mange kunder. Den købte cola smager som om den er kraftigt fortyndet med vand, og da det bliver påpeget, giver personen bag baren min datter ret, men foretager sig ikke mere - ingen tilbud om pengene tilbage eller ombytning til en ny vare. Så det var 45kr. lige ud af lommen, håber sgu at de går til et godt formål, 😠 Sal 2, hvor vi så filmen, bærer kraftigt præg af, at det er længe siden, den blev indrettet, men det ville dog være til at leve med, hvis det ikke var fordi, at der er noget ventilation, der larmer så meget, at det er svært at høre, hvad der bliver sagt i de lave passager i filmen. Fremover bliver Cafe Biografen kun valgt, hvis der absolut ikke er andre muligheder for at se en film!!! Det var en ekstrem dårlig oplevelse. Der burde slet ikke gives nogen stjerner, men jeg er åbenbart nødt til at give mindst en, selvom det er alt for meget.

16. august 2021

Er dette din virksomhed?