Cafeapropos Anmeldelser 31

4,2

Vi havde en rigtig god oplevelse og kommer helt sikkert igen.. Maden smagte fantastisk hele vejen igennem, og man kunne tydeligt mærke, at der var kælet for detaljerne. Servicen var også helt... Se mere

Min kæreste havde fået en smartbox til brunch with bubbles, og valget faldt på Café Apropos. Vi gik dog noget skuffede derfra. Deres buffet var som sådan pæn nok, men den var meget frokost præget.... Se mere

Apropos serverer lækker og appetitlig mad, men vi ventede dog næsten en time på den. Tjenerne er unge og lettere forvirret og vi skulle selv henvende os nogle gange for at komme til at bestille. Den g... Se mere

4,2

God

Virkelig lækker frokostoplevelse

Vi havde en rigtig god oplevelse og kommer helt sikkert igen..

Servicen var også helt i top - sjov, venlig, imødekommende og opmærksom uden at være for meget.

Alt i alt en oplevelse, jeg klart kan anbefale, og et sted jeg helt sikkert kommer igen.

4. april 2026

God service, udmærket brunch

Vi mødte op med et gavebrev via "Truestory", som det viste sig at cafe Apropos ikke længere har kontrakt med. Det var ubehageligt, men efter en snak i telefonen med en leder, tilbød de at vi kunne få frokost og drikkevarer, alt på husets regning! Maden var ganske udmærket og tjeneren venlig og imødekommende. Der var rent og pænt ved det bord, hvor vi sad indendøre.

2. august 2025

Burgeren var tør

Burgeren var tør, intet dressing, kun 1 sølle salatblad ! Pomfritterne var halvrå indvendige. Brunchen blev serveret på en "sølvbakke" med høj kant, med 1 stykke reklamepapir i bunden. Ingen tallerken at spise på ? Det var en prøvelse med kanten, for ikke at tale om papiret, som
gik i opløsning samt i stykker under vejs.
Noget andet var prøvelsen med at smørre smør på brødet med en grillkniv. Behøves jeg at fortælle, at det er ikke meget blødt smør man kan få op på 1 grillkniv - men prøv selv ;-((
Skiveosten vendte alle kanter opad, total tør i kanterne. Lignede noget som havde stået uden dække uden for køl !
Det var sidste gang vi var der !

19. februar 2025

Vi besøgte Apropos tirsdag d. 6 august ca kl 15 og blev mødt af en meget nedladende tjener der på ingen måder ydede den service vi forventede. Bordene var beskidte, og tjenerens attitude var mildest talt afvisende. Meget ærgelig besøg! Vi annulerede vores ordre, og fandt en anden cafe.

6. august 2024

Ingen øl og dog....

Bestilte 3 forskellige slags øl, som de ikke havde mere af. Dog kunne vi se andre gæster få den ene slags øl en halv time senere. Tænker det var ankeret der i mellemtiden var blevet skiftet, man kan undre sig over, at det ikke var blevet gjort, da vi bestilte.
Bestilte 2 x okseburger, begge var tørre boller og tørstegte bøffer. En klat dressing af en art eller lidt mere løgkompot kunne have hjulpet.

27. juni 2023

Pasta med kylling og trøffelsauce

Pasta med kylling og trøffelsauce, dog uden trøffel !
Jeg var sammen med et par veninder på Cafe Apropos den 17. april. Vi bestilte 3 forskellige ting, og da maden blev serveret fik jeg kyllingeburger istedet for den bestilte pasta med kylling og trøffelsauce. Havde jeg dog bare holdt fast i den. Burger gik tilbage og efter 5-10 min. kom min bestilte pasta med kylling og trøffelsauce. Konstaterede dog at der ikke var skyggen af trøffel i den, og tog fat i tjeneren, som gik ud til kokken for at spørge.
Svaret var: der er ikke trøffel i retten, da trøffel er for dyrt ....... Ingen undskyldning, ingen kompensation af nogen art. Så 179 kr. for pasta, fløde og lidt kylling. Intet grønt af nogen som helst art.
Som min veninde efterfølgende skrev til mig, det var da godt, at der trods alt var alkohol i rosevinen.
Tror det var sidste gang, jeg besøgte cafeen, som egentlig er rigtig hyggelig og fin betjening.

17. april 2023

Pas på trappen!

Vi havde haft en god aften med dejligt mad. Vi fik tapas. Dog var betjeningen sløve til at komme med mere brød…

Da vi var på vej hjem, skulle jeg på toilet i kælderen. Trappen var stejl og en, man hang fast i, så jeg faldt ned ad trappen og slog mig temmeligt meget. Personalet undskyldte mange gange og sagde så, at de godt vidste, at trappen var dum, og at en anden var faldet ned ad den tidligere på ugen. Hvorfor i al vejen de så ikke havde sat et stort skilt op, hvor de advarede om den farlige trappe, forstår jeg ikke!
Jeg skal i hvert fald ikke derhen igen.

2. februar 2023

Elendig mad til overpriser

Elendig mad til overpriser - bestilte pasta og øl. Da vi så fik øl ( stor øl på 40 cl til 60 kr. og den ene i et revnet glas ) fik vi fortalt at de ikke kunne serverer pasta eller kødretter. Ved ikke hvorfor. Vi bestilte så burger til 189 pr stk. brændt bolle, smagsløs bøf og lidt salat i og en syltet agurk. Intet sennep eller ketchup eller ost/bacon. Smagsløs.
Standard pommes med salat mayo til, til trods for at der stod hjemmelavet aioli
Gennemført ringe og på ingen måde næsten 500 dk værd. Find et andet sted

22. juli 2022

Besøgte caféen igår 0 ud af 0

Besøgte caféen igår. Bestilte en sandwich med kylling og bacon og karry dressing. Kæresten en steak sandwich da hun ikke kan li karry dressing og denne skulle være med pesto. Dog var den alligevel overdænget med karry dressing
Det blev påpeget men mere gad de ikke gøre ved det.
Der var 3 kunder udover os og maden tog 40 minutter før den blev serveret. Men tilgengæld var brødet så tørt at en fugl ikke engang ville sætte tænderne i det. Kyllingen var så tør at den var uspiselig.
Alt blev påpeget men det gav de faaan i.
Dårligste sted i byen.

30. maj 2022

Turistfælde

En turistfælde Er mest dækkende Tapas er absolut no go betjening er langsommelig men beliggenheden er jo skøn Måske man bare ikke skal spise der og nøjes med drikkevarer…

3. september 2021

Er dette din virksomhed?