Vi var på besøg i en ikke travl periode. Stedet er virkelig hyggelig og uhyggeligt samtidig 😁 Der var pyntet op til Halloween med mange sjove og "levende" dukker. Vi fik bestilt et stjerneskud og de... Se mere
Holdt fødselsdagsfest for familien, hvor gæsterne bestille forskellige menuer. Det var virkelig vellykket, maden kom som aftalt, smagte rigtig godt og der var rigeligt af det. Servering var i top... Se mere
I duften til friture der burde være skiftet for en rum tid siden sad vi næsten 1time og ventede på Stjerneskud og Schnitzel. Har forståelse for sommer travlhed, men så er det pli at oplyse ventetid... Se mere
Så har vi igen været på Cafe Retro og spise og som sædvanligt er her ikke noget at klage over. Dejlig betjening og så er det jo bare så dejlig mad man får serveret dette skønne sted og så må man jo... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Education in Sierra Leone
Plads til forbedring
Plads til forbedring.
Havde bestilt bord en lørdag aften. Ja der var musik og mad i selv cafeen.
Havde i bestillingen bedt om et stille bord til 2 personer dvs i et hjørne.
Sød pige tog imod os og var meget hjælpsom.
Vores bord var placeret lige ved spillemaskinerne. Alle som i ALLE der skulle ind i selve Retro cafeen, ud og ryge eller forlade cafeen gik forbi vores bord på begge sider af os. Al servering løb frem og tilbage forbi os. Musikkerne kom også forbi med deres tasker.
Vi kunne lige så godt have siddet på hovedvejen som går forbi.
Schnitzel var så som så. Den fyldte godt nok hele tallerkenen, men var kun få mm i tykkelse.
Det meget unge personalet var meget søde og havde meget travlt. De holdt fokus og fik serveret maden i cafeen i et meget hurtig tempo. Besøgende i kro delen som var af en noget ældre generation og gang besværet måtte lade krykker stå og selv hente deres drikkevarer.
Ville hellere havde fået at vide at de ikke havde plads end at blive proppet ind for at få penge i kassen.
Cafe retro
Vi har i dag besøgt cafe retro
Vi bestilte stjerneskud
Kæmpe store portioner med masse af lækkert fisk
God smag og flot pynte
Hygge spisested med mange retro ting at kigge på
Vi kommer helt sikkert igen
Café Retro er fantastisk
Café retro i Brøns er en fantastisk oplevelse.
Maden er super god, og stemningen er i top.
Nostalgi for alle pengende. God musik. Og en fed Arcade wau 😀. Lækker mad😋, gode priser, og en service helt ud over det sædvanlige.
Kanon lækker hjemmelavet mad rare…
Kanon lækker hjemmelavet mad rare personale og hyggelige lokaler ikke sidste gang vi er der😊
Cafe Retro - mega god oplevelse
Vi og vore venner besøgte Cafe Retro på vej til Tyskland. Vi spiste alle 4 mega lækre bøfsandwich med en uovertruffen sovs og super lækre pommes frites.
Og en meget sød og venlig betjening - og rimelig pris
😊😋
Stedets bedste Stjerneskud
Med i bagagen en smartbox til indløsning. Meget spændt på og se stedet efter at have læst trustpilot. Vi blev ikke skuffet at besøge stedet. Menuen stod på 2 stjerneskud . Måtte da vente lidt på det , men ….. borset fra Skagens stjerneskud er der ingen andre som kan og har leveret dette. Fiskefilet 2 stk var frisk paneret og der fulgte alt med hvad der skal være af fisk. Portionen havde sådan en størrelse , at jeg lille dame ikke kunne spise helt op. Det sker ellers aldrig. Et godt besøgt sted og en hyggelig indretning med Retro . Personalet flinke og et sted hvor vi vil komme igen . Tak for oplevelsen . Gerda og Harry
Vi bestilte en cafe retro Burger med…
Vi bestilte en cafe retro Burger med pommes til 169 kr. Burgeren var ikke andet end en grill bar Burger. Købt bolle med lidt salat og en bøf. Vil mene at man til denne pris skulle pifte den meget mere op. Ikke et sted vi vil besøge igen.
Virkeligt lækkert mad og flotte/fede…
Virkeligt lækkert mad og flotte/fede omgivelser det nye sted har.
Maden er lige i skabet, fine priser, god kvalitet og nok til at man bliver mæt.
Vi var på ferie på rømø i sommers og var der 2 gange på 3 dage. -Vi kommer helt sikkert igen.
Mega lækkert mad og mør spareribs
Et fantastisk godt madsted.
Det var første gang jeg besøgte Cafe Retro, men det bliver bestemt ikke den sidste.
Jeg fik et "Stjerneskud" det er bare det bedste stjerneskud som jeg nogensinde har fået, og jeg har prøvet mange forskellige.
Cafe Retro kan jeg kun varmt anbefale, stedet oser af nostalgi og mennesker der kan lide det, de er der for.
Igen en god og solid oplevelse
Igen en god og solid oplevelse. Maden laves fra bunden, hvorfor der kan være ventetid, men det er værd at vente!!!!
Sikke en ringe oplevelse😅
Sikke en ringe oplevelse😅
Maden blev serveret af flere omgange så Inge spiste på samme tid…. Derud over var bøfsandwich anrettet i kold bolle som man ikke engang havde gidet varme!! 2 gange kom det forkerte mad hen til os… og ikke at der var synderlig travlt, til trods for dette måtte vi vente 45 min på maden!
Lækker, veltillavet mad. God pris.
God, veltillavet mad til tiden.
Alle 9 var vi godt tilfredse, både store og små.
Vi kommer gerne igen
Fantastisk stjerneskud
Fantastisk stjerneskud
Et af de bedste jeg har fået
Helt sikkert et sted jeg kommer tilbage til og vil give mine bedste anbefalelser
God burger
Cheeseburger med pommes til smagte fantastisk og rigtig gode og store pommes 10/10 vil helt sikkert komme igen
Desuden er indretning ret sej
Desværre ikke en god oplevelse
Desværre ikke en god oplevelse. Der var snavset i resturanten. stedet og maden er som en grillbar.
Fantaktisk stjerneskud og schnitzel
Fantaktisk stjerneskud. Fisk og rødspættefilet var varme, brødet sprødt, et halvt bjerg af rejer, masser af frisk og lækkert tilbehør
Manden fik en schnitzel og han var helt færdig og kunne ikke spise op. Der var så meget og det var vildt godt tilberedt
Kunne de få 10 stjerner, fik de det
I duften til friture der burde være…
Har forståelse for sommer travlhed, men så er det pli at oplyse ventetid udover 30 min.
Desværre var stjerneskuddet alt andet end succes, den dampede fisk var glasklar og rå, de stegte fiske dryppede af fedt og der var rejeskaller blandt rejerne. Ser man bort fra de ca 500 gr mayonnaise og halve salathoved var der gudskelov ikke meget mad. Der er helt klart plads til forbedring om end vi ikke kommer igen og Istedet benytter os af de velrenommerede på øen der hver gang leverer varen.
Ikke særlig lækkert mad
Ikke særlig lækkert mad
Jeg fik et stjerneskud .
Der var så overslaget det ikke var til at spise .
Brødet var gennemvædet og sjask vådt
Ikke særlig lækkert.
Min man fik en winersnitel som ikke havde set skyggen af noget kydderi af nogen art.
Også så var der temmelig beskidt
Aldrig nogensinde har jeg fået mad så…
Aldrig nogensinde har jeg fået mad så godt som hos Cafe Retro. Menuen stod på spareribs, og så kom tjeneren næsten med en halv ko så meget var der. Vi er jo i jylland så tallerknen skal jo være fyldt ;) Kæmpe anbefaling til mine venner og de gamle derhjemme. Det vil ikke være sidste gang jeg nyder mad her.