2,6

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Dårlig oplevelse.

Virkelig dårlig oplevelse betalte for en bøf som skulle være medium som blev gennemstegt og min veninde fik en kylling burger som nu har fået det dårligt og skal tjekkes for madforgiftning .
Og min ven skulle ind og spise med sin far, og chefen eller lederen tror jeg som er tjener sagde der ikke var plads foran dem. Da der var 6 pladser til overs. Service var fin af en kvindelig ansat.
Men ellers virkelig dårlig oplevelse.

9. marts 2026

Cafe a i Hvidovre Centeret

1 stjerne pga den gode kaffe og service i cafe a i Hvidovre Centeret
Desværre er deres byg selv brunch til 179 kr eller salat baren, intet værd.

Havde bestilt:
* Kyllingsnack med maple sriracha sovs = (3 kylling nuggets fra frost i lille skål. Med chilimayo)
* Brunchpølser og stegt bacon.
= 2 over stegte sprækkede mini pølser med 1 skive bacon i lille skål
* Mini börek med spinat og feta.
= Det var som beskrevet, mini og godt stegte i lille skål.
* Frugtskål med dagens friske udvalg i lille skål.
= Vinduer, uspiselig melon, en skrive appelsin tør og trist i lille skål. Har muligvis været frisk for et par dage siden.
* Avokado med et par nødder som var det eneste som var frisk.

Salatbaren var gemt over i hjørnet uden lys. Og det kan jeg godt forstå. Hvis jeg havde kunnet se hvad der var havde jeg nok ikke taget noget.

Super ærgerligt at nystartet restaurant starter ud på den måde. Og fuldstændig vanvittig at det koster 179 kr for noget som er så ringe.

Super lækker kaffe og sødt personale.

27. maj 2025

Skrækkelig

Mig og min ven havde glædet os til dejlig mad men da vi kom derind og din vores mad smagte min tun af kattelort og der var klammet tomat og pickles i som tjeneren ikke sagde noget om. Pomfritterne var friterede 1.30 time nede i olien og den var mere tør en mit numsehul

3. marts 2025

De kører ikke buffet mere

De kører ikke buffet mere, da som tjeneren sagde “det ikke kunne betale sig”.... ?!

Så bestilte deres brunch tallerken!
Resten af oplevelsen var dårlig derfra betaler for en stor juice friskpresset juice til 50kr for 50cl som de ikk har mere, men som ejeren siger han nok lige skal hente.... hvilket resultere i at han løber over og henter en billig juice på den anden side af vejen (fra koncentrat) til 12kr for en liter hælder den op og kalder den frisk presset!

Klart at de ikk kan få En buffet til at løbe rundt hvis det er standarden...

Og i øvrigt dårlig service i baren, men næsen dybt begravet i hendes telefon, og man nærmest skal undskylde at man skal bruge hjælp

12. maj 2019

Besøgte 7/2-19

Besøgte 7/2-19
Cafe AE da jeg tænkte der var hyggeligt ud
Men blev da skuffet sad længe og vente på tjeneren kom, til sidst gik jeg op i baren hvor hun stod med sin mobil fremme og havde ikke rigtigt tid til at ekspidere mig, tjeneren havde adfærd som at hun var tvunget på job , og i regnvejr, det endte med at kokken kom ud at ekspediere mig, min mad kommer og den står længe på
Køkken disken indtil tjeneren får taget sig sammen , og givet mig min mad kan jeg se at kokken står og spiser rejer fra min Tallerken havde bestilt (stjerneskud) tjeneren kommer og hun kigger ikke engang på mig eller siger Velbekommen bestik må jeg selv hente. Kan ikke anbefale dette sted

7. februar 2019

Altid sødt personale

Altid sødt personale, møder ejeren (Michael) der spørger ind til hvordan maden og stemningen er, jeg og en af mine veninder er meget glade for at komme der, og det er også dejligt og positivt at der er kommet varme retter til kr.69, det er billigt, og der er massere af mad på tallerken, hvad den varme ret/retter angår så bliver det "fortalt" på facebook hvad dagens menu består af, så thums up fra min/vores side til cafe AE

13. august 2018

Cafe AE - Nørrebro

besøgt Cafe AE - Nørrebro til deres brunch buffet som desværre ikke var ret lækker. De var ikke gode til at fylde op så det så indbydende ud, der var f.eks. en skål med 3 rejer i, fad med ananas som var udtørrede og brune, ostefad var halvtomt, der var skorper på mange af tingene i skålene hvilket indikerer at det har stået fremme længe. Vi måtte bede om mere brød.
Der var adskillige ansatte som gik rundt men de kiggede overhovedet ikke hen på buffeten, som om det ikke var deres opgave? Udvalget var sådan set godt nok men der skal fyldes op så det ikke ser så tarveligt ud.
Plejer at være super godt men kommer ikke igen da det er for ringe til prisen.
Sorry Cafe AE men det må i gøre bedre.

12. marts 2018
Vis anmeldelser på alle sprog (11 anmeldelser)