Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heel fijn en snel schakelen met Hendrik en Anthonia. Prettig systeem, leuk aanbod! Wekt vertrouwen, we werken vanaf de start met veel plezier met hen samen voor onze kerstcadeaus.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We werden, best last-minute van onze kant, heel goed en zonder druk geholpen. Werd goed meegedacht en een mooie campagne gemaakt, die helemaal "ons" was. Weinig effort van onze kant, maar heel mooi... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Leverandør af firmagaver

Skrevet af virksomheden

Verras je klanten, werknemers en partners met impactvolle cadeaus. Cadeo is het alles-in-één platform voor het versturen van impactgedreven cadeaus. Het enige wat je nodig hebt van je ontvanger is een e-mailadres of telefoonnummer.

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Det tager typisk over 1 måned at svare

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fijn om te kiezen wat bij ons paste, mooi inzicht rapport achteraf.

Heel fijn om de uitgebreide selectie terug te brengen naar cadeaus die bij ons bedrijf paste. Ons netwerk reageerde heel enthousiast en het is ontzettend leuk om de bedankjes achteraf te lezen. We zijn ook blij dat 36% van de ontvangers aan goede doelen hebben gegeven. De rapportage achteraf is fijn en het was makkelijk en fijn communiceren. Dank je Hendrik & team!

21. maj 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fijn schakelen en vol vertrouwen samenwerken!

12. december 2025

Beste Gwen,
Dankjewel voor de feedback. Fijn om te horen dat jullie een positieve ervaring hebben gehad met Cadeo! Hartelijke groet, Anthonia

Thank you!

Hendrick was always available to guide me through the process and was very attentive to details. It was very smooth to work with you! Thanks!

1. december 2025

Dear Sara,
Thank you for your feedback! We're very glad to hear you had a good experience with Cadeo. Kind regards, Anthonia

Geweldige kerstactie!

Hendrik en Anthonia hebben ons geweldig geholpen rondom de actie van de kerstattenties van de gemeente Heemstede en de gemeente Bloemendaal! Vanaf het begin tot aan de evaluatie zijn wij enorm ontzorgd en geholpen en was het ook nog eens gezellig!

17. december 2025

Beste Folkert,
Dankjewel voor de feedback. Fijn om te horen dat jullie een positieve ervaring hebben gehad met Cadeo! Wij vonden het ook gezellig ;) Hartelijke groet, Anthonia

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Hele fijne samenwerking gehad met…

Hele fijne samenwerking gehad met Cadeo, echt een aanrader!

8. december 2025

Beste Raouan,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We hebben voor het eerst Cadeo gebruikt…

We hebben voor het eerst Cadeo gebruikt en dat is ons erg goed bevallen. De begeleiding was duidelijk en prettig, het systeem was eenvoudig op te zetten en onze werknemers waren er erg enthousiast over.

31. marts 2026

Beste,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Enorm tijdbesparend, makkelijk & goed ontvangen!

Wij hebben onze kerstgeschenken via Cadeo verstuurd en dat was echt top geregeld. Het scheelde ons enorm veel tijd en onze medewerkers waren super enthousiast. Er is veel keuze, dus voor iedereen zit er wel iets leuks bij. Zeker een aanrader!

27. marts 2026

Beste Evy,

Fijne samenwerking!

Fijne club om mee samen te werken. Snelle afhandeling, betrouwbare verzending en goede communicatie.

8. december 2025

Beste Wout,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het is zo fijn om met Cadeo te werken

Het is zo fijn om met Cadeo te werken.
Het contact verloopt zeer soepel en ze nemen alle zorg voor het sturen van een cadeau voor je uit handen.
Echt een top uitvinding is Cadeo!

Volgend jaar weer!

23. marts 2026

Beste Victorine,

Super content!

Weinig effort van onze kant, maar heel mooi eind resultaat, met een 100% verzilvering.
Dus super dank hiervoor en zeker voor herhaling vatbaar.

11. december 2025

Beste Linda,

Simple Setup - Big Reward

Setup was very simple, and it’s great to be able to rely on Cadeo to automatically send birthday and anniversary wishes to our employees. We especially appreciate the ability to match the campaigns to our company’s design, which makes the experience feel more personal.

6. januar 2026

Aanrader!

Wij hebben met Cadeo heel fijn samengewerkt en onze collega's zijn tevreden over het zelf uitkiezen van een kerstcadeau via het platform van Cadeo. Achteraf ontvingen wij een overzichtelijk rapport met alle resultaten en reacties.

9. marts 2026

Beste,
Bedankt voor de feedback. Fijn om te horen dat jullie een positieve ervaring hebben gehad met Cadeo! Hartelijke groet, Anthonia

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Erg tevreden over ons kerstgeschenk…

Erg tevreden over ons kerstgeschenk voor het hele bedrijf via Cadeo. We hebben het gepersonaliseerd d.m.v. een kaartje in ons design die onze collega's in hun mail kregen. We hebben meer dan 100 bedank berichten ontvangen en er werd zeer goed op gereageerd door de collega's vanwege het ruime aanbod aan cadeau's en de snelle levering.

16. december 2025

Beste Madelon,
Dankjewel voor de feedback. Fijn om te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad met Cadeo! Hartelijke groet, Anthonia

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super handig en makkelijk!

Een heel handige en makkelijke manier om een leuk en goed gewaardeerd cadeau te kunnen geven. Ook super handig voor de lastminute situaties of als je even geen tijd hebt om een fysiek cadeautje te shoppen. Ik heb het nu een aantal keer cadeau gegeven en krijg keer op keer blije reacties waarbij mijn vrienden altijd iets hebben uitgezocht wat ze graag wilden hebben. Voor iedereen een win-win :-) absolute aanrader!

23. januar 2026

Beste Sophie,

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Kerstcadeau gekozen Acaciawood…

Kerstcadeau gekozen Acaciawood magnetisch messenhouder. Wat op de plaatjes als kubus is aangegeven werd als platte houten blok geleverd.
Erg teleurgesteld en zeer ontevreden!

22. december 2025

Beste Mustafa,

Dank je wel voor het delen van je ervaring. Vervelend om te horen dat je teleurgesteld was met het cadeau. Door een fout aan onze kant is helaas het verkeerde product verstuurd, mijn welgemeende excuses daarvoor.

Ik heb hierover contact met je gehad en je de keuze gegeven om het cadeau te houden of het kosteloos te retourneren en iets anders uit te zoeken. Op jouw verzoek heb ik een retourlabel gestuurd, maar daarna heb ik helaas niets meer van je gehoord.

Mocht je dit alsnog willen oppakken, neem dan gerust opnieuw contact met mij op. Ik help je graag om dit netjes af te ronden.

Hartelijke groet,
Anthonia

Super platform

Super platform, hele leuke en ruime keuze aan cadeos en een erg snelle afhandeling. Was in een paar minuten klaar

15. december 2025

Beste Max,

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Soepel

Aanmaken van een account en het bestellen gingen soepel. Veel keuze in cadeaus, voor de ontvanger zelf of om de wereld een beetje mooier te maken.

25. august 2025

Beste Liselotte,
Dankjewel voor dje feedback. Fijn om te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad met Cadeo! Hartelijke groet, Anthonia

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer tevreden over de kerstcadeaus via Cadeo

Ik heb de kerstcadeaus afgelopen jaar via Cadeo geregeld. Dit beviel erg goed. Het proces wordt deels uit handen genomen, wat veel tijd en gedoe bespaart. Hendrik heeft ons geholpen met het persoonlijk ontwerpen van de kaartjes. Het aanbod aan cadeaus was ruim en viel goed in de smaak bij degene die de cadeaus ontvingen. Daarnaast is het een mooi concept dat iedereen kan kiezen tussen een cadeau of het doneren van het bedrag aan een goed doel.

Wat ook prettig is, is dat je alleen betaalt voor de cadeaus die daadwerkelijk worden ingewisseld. Ik zou het iedereen aanraden!

24. december 2024

Beste Blanca,
Dankjewel voor je feedback. Fijn om te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad met Cadeo!
Hartelijke groet, Anthonia

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.